A Bitcoin az egyre növekvő versenytől az összes többi digitális pénznemtől | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin az egyre növekvő versenytől az összes többi digitális pénznemtől

A Bitcoin az egyre növekvő versenytől az összes többi digitális pénznemtől

Bitcoin forradalmasította a koncepciót valuták. Míg valuta hagyományosan mögött akár egy áru, mint az arany, vagy egy nemzeti kormány, a Bitcoin 100% digitális és létrejön egy peer-to-peer hálózat online felhasználóknak. Nincs nemzeti kormány vagy bármely más párt központi szabályozhatja az értéket, vagy akár létrehozása bitcoin. Ehelyett, az online közösség maga rendeletek és létrehoz Bitcoin. Most, hogy a Bitcoin már megtámadta a fogalma valuták, más digitális valuták keres megtámadni nemcsak a hagyományos valuták, de Bitcoin is.

A legnagyobb kihívója a pillanatban „litecoin”, egy teljesen digitális valuta által létrehozott ex-Google szoftver mérnök Charles Lee. Litecoin azt ígéri, hogy néhány, a mögöttes problémák Bitcoin, és célja, hogy egy életképes és stabil valuta. Eddig litecoin felkeltette az érdeklődés a különböző cégek, befektetők, és mások. Mégis, litecoin közel sem olyan népszerű, mint a Bitcoin, és a litecoin jelenleg eladja mintegy 2,5 dollár.

Az egyik legnagyobb kritika Bitcoin, hogy egyszerűen túl kevés a Bitcoin elérhető dolgozni, mint a fenntartható valuta. Jelenleg mintegy 11,5 millió bitcoin kapható a piacon, és az elkövetkező néhány száz évben, az összeg emelkedni fog 21 millió. Satoshi Nakamoto, a titokzatos alkotója Bitcoin, írta a kódot Bitcoin az elejére végre 21 millió érméket. Meg kell jegyezni azonban, hogy a Bitcoin lehet osztani kisebb alegységek, ahogy a dollár bontható cent.

Egyes kritikusok azzal vádolta, hogy 21 millió egyszerűen túl kicsi és számát, valamint, hogy a Bitcoin ára fog emelkedni túl magas ahhoz, hogy hatékonyan működik, mint a valuta. Egy Bitcoin jelenleg értékesítés több mint 100 dollárt, akkor lehet, hogy az a valami. Ugyanakkor, a Bitcoin már annyira nehéz, hogy az enyém, hogy csak a szakmai bányászok drága bányászati ​​fúrók lehet bányászni a Bitcoin és termel nyereséget. Mr. Lee azzal vádolta, hogy ilyen körülmények között végül korlátozza a Bitcoin potenciális mind a befektetést, és a valuta.

Mr. Lee célja, hogy ezekkel a kérdésekkel az ő litecoin valuta. Míg litecoin erősen alapul Bitcoin, van néhány fontos különbség. Az egyik, nem lesz 84 millió Litecoins rendelkezésre bányászat. Ezek az érmék is bányásznak gyorsabb ütemben, egy új blokk érmék jönnek létre 2,5 percenként, vs. Bitcoin 10 percig. Továbbá, litecoin használja a saját bányászati ​​algoritmus, az úgynevezett „scrypt”, amely barátságosabb a nem hivatásos bányászok.

Mégis, érdemes megkérdőjelezik, Charles Lee nem félreértelmezi erőssége Bitcoin, mint annak hiányosságait. Nakamoto kifejezetten Bitcoin termelés fokozatosan csökken, és a kínálat korlátozódik annak érdekében, hogy megőrizze az értékét a valuta. Továbbá azáltal, hogy litecoin könnyebben elérhető, hogy a mindennapi számítógép bányászok, a valuta esetleg valóban kínáltak az értékét. Továbbá, mivel litecoin nem érezteti leggyorsabban, és több Litecoins lesz elérhető, az árak is maradnak elnyomott.

Nakamoto tervezett Bitcoin termelés kifejezetten kúpos ajánlat növelése érdekében az érme értéke az idő múlásával. Ez valószínűleg ugyanezen okból Nakamoto tervezett Bitcoin bányászat nehezebbé váljon idővel. A csökkenő szivárog a Bitcoin a piacnak biztosítania kell, hogy az árak felfelé mozog. Ezen okok miatt a Bitcoin talán valóban jelennek meg, mint a győztes minden peer-to-peer valutaháborúk. Bitcoin már kifejezetten értéknövekedés idővel, sőt ez az egyik fő előnyei vs. Hagyományos valuták elértéktelenedik túlkínálat és az infláció.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

6 Potenciális Bitcoin üzleti lehetőségek

Post ICO

Bitcoin csere BTC China nem számol fel kereskedési díjakat október 7-ig

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

A kanadaiak 61% -a várhatóan 2019-ig digitális pénztárcát használ

Post ICO

A hatóságok leállítják a Silk Road 2.0 és más weboldalakat - letartóztatnak három embert az Egyesült Államokban és Írországban

Post ICO

Bitcoin és egyéb digitális pénznemek

Post ICO

5 Figyelemre méltó Bitcoin videók, amelyeket figyelni kell

Post ICO

A 2013-as Bitcoin-cikk lehet az orosz webhely leomlása

Post ICO

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Post ICO

A korábbi Bitcoin-csere Mt. Gox amerikai csődvédelmet kap az amerikai bíróságnak köszönhetően

Post ICO

10 000 Bitcoin bányászati ASIC chip van az európai vásárlók felé

Post ICO

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt