A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

A virtuális szolgáltató Clipperz, olyan platform, amely csak akkor fogadja el a Bitcoin, elhagyta az Egyesült Államokat, és határozottan költözött Iceland.The járatot, mely erős titkosított algoritmus a böngésző, már nyugodtan halad az európai országba szeptember óta, de a végső változások várnak még végre kell hajtani január 1-jén, 2014. Először Clipperz hagy the.com domaint, és most hívott Clipperz.is.

„Te vajon mi volt a baj a korábbi megállapodást. Semmit. Voltunk teljesen elégedettek minden szolgáltató: Joyent az smartos tárhely, Din DNS-szolgáltatás, az Amazon mentések”, a platform megmagyarázza egy messagepublished a Clipperz honlapján. De a magyarázat jön után: úgy tűnik, az alapítók a platform állítás, hogy „támadás alatt”, annak ellenére, hogy sem Clipperz infrastruktúra, sem a titkosított adatok vannak kitéve semmilyen kockázatot.

Szerint a honlapon, minden júniusában kezdődött, miután a dob Clipperz új honlap és a Bitcoin-kizárólagos jellemzője. Miután több vádak, Clipperz bank, a legnagyobb Olaszországban, azt fontolgatja, hogy lezárja a platform számláján miatt potenciális csalás állításokat és belső pénzmosás politikát.

„Mi fog történni most nem tudjuk. Nincs még hivatalos vádemelés ellenünk, de ez nem teljesen valószínűtlen, hogy egyetlen kerületi ügyész lehetett rendelni lefoglalását Clipperz eszközöket, beleértve a domain és a szerverek, mint egy„pre-trail Elővigyázatosságból”. Első célunk ezen a ponton, hogy megvédje Clipperz a felhasználók és az adatokat. Már dolgozunk rajta végre a tiszta szenvedély majdnem nyolc éve. Ennek semmi illegális, de lehetővé teszik az emberek, hogy jobban védjék a legértékesebb bit információt. Harcolni fogunk, hogy senki tönkretegyék csak aláírásával papírra. Tudjuk és mindent megtesz a hatalom, hogy egyre jogosulatlan hozzáférést a titkosított adatokat nehéz és költséges, mint lehetséges”, az üzenet hozzá.

Az első lépés, hogy pontosan változtatni a honlap technikai infrastruktúra az Egyesült Államokban, hogy Izland, sikerének köszönhetően az izlandi Modern Media Initiative joghatóság, amely garantálja az emberek védelmének és intézmények küzdenek szólás- és információkat.

„Joyent, a korábbi tárhely szolgáltató, egy biztonságos kikötő megállapodás alapján az EU hatóságai, amelyek tud beavatkozni Clipperz szerverek mintha fizikailag az EU-ban. Vagy Joyent lehetne kényszerítette a FISC érdekében, hogy átadja az adatok, kulcsok vagy hegedű a kódot. Vagy amerikai hatóságok csak törölni Clipperz származó DNS nyilvántartások vagy egyszerűen megragadja a TLD. Tehát nem volt más választása, de a mozgó egy olyan helyre, ahol van legalább egy esélyt, hogy valójában kezdeni a harcot, ha szükséges”, akkor lehetséges, olvasni a honlapon.

Néhány héten belül, Clipperz is végre egy másik jelentős változás, és kapcsolja be a kifizetett szolgáltatást, de „az átláthatóság megmarad”, részben köszönhetően által nyújtott garanciák cryptocurrency.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bill-splitting eszköz BillPin már működik a Bitcoin és a sörrel

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Post ICO

5 csodálatos Bitcoin történetek, amelyeket a Redditors oszt meg

Post ICO

BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek

Post ICO

Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak

Post ICO

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára

Post ICO

Minden Bitcoin és Litecoins elment: a lengyel Bitcoin csere Bidextreme.pl feltört

Post ICO

A 2013-as Bitcoin-cikk lehet az orosz webhely leomlása

Post ICO

A Bitcoin nem készpénzkísérlet, és Finnországnak tekinthető árucikk

Post ICO

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

A kezdő útmutató a Monero-nak (Vásárlás, kereskedelem, bányászat)