Bitcoin csere Kraken új díjstruktúrát hirdet | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin csere Kraken új díjstruktúrát hirdet

Bitcoin csere Kraken új díjstruktúrát hirdet

Megkezdése után útjukat a 2011 Kraken cseréje vált az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben alkalmazott Bitcoin exchangesin a hálózaton.

A San Francisco-i székhelyű cég egy kedvenc körében a hivatásos kereskedők miatt innovatív funkciók, gyors kivitelezés, magas biztonság és rendkívüli támogatást. Azt állítja exkluzív partneri és teljes szabályozási megfelelés hatalmas kereskedők száma szerte a világon, valamint a tokiói kormány és a BaFin szabályozott Fidor Bank.

A cég az egyik legjelentősebb bitcoin foglalkozó euro, és emellett néhány más pénznemben, mint az amerikai dollár, a jen és a kanadai dollár. Kraken folyamatosan dicsérték, mint a legjobb bitcoin által harmadik fél média és az első Bitcoin csere beállt a Bloomberg terminálok.

Korábban ma a cég közzétett egy új blog bejelenti döntését, hogy csökkenti az összes piaci díjakat. Kraken integrálja egy új "maker-taker modell, amelynek célja, hogy csökkentse a platform kereskedési díjakat.

Szerint a postai, ez a „maker-taker modell” funkció biztosítja a kedvezményes díjat a piaci döntéshozók, akik kínálnak likviditást a piacon elfogadók. Ez a döntés eredményeként jön létre a nagy állami keresletet, Kraken mondta, kifejtve, hogy az ügyfelek már kért egy alacsonyabb díjat rendszer. Ez a "maker-taker modell ad az ügyfelek egyszerűbben és csökkentett díj szerkezetét.

Hogyan működik?

A készítő díj alkalmazandó olyan helyzetekre, amikor a kereskedő likviditást biztosít az ajánlati könyv megrendelésével vételi limit a piaci ár alatt, vagy eladási limit feletti piaci árat. A díj csak akkor fizetnek a készítő (maker díj), ha az ilyen megrendeléseket hoznak új beérkező megrendeléseket.

Ennek megfelelően a mumus díj alkalmazandó olyan helyzetekre, amikor a kereskedő elkobozza likviditási könyvéből megrendelése piac / vásárlási limit, hogy hajtjuk végre azonnal reagálva egy korábban elhelyezett limitáras könyvet.

Mint korábban írtuk, bármilyen előzetes rendelés indít akár a piaci, vagy limit megbízások és a gyártónak vagy elfogadó lesz a kiváltott piacon vagy korlátozása érdekében.

Előnyök a "maker-taker modell

A kereskedők, akik likviditást a megrendelési javára válik ez az új rendszer, míg a kereskedők, akik eltávolítani a likviditás sorrendjében könyv is előnyös ez a csökkentett díj rendszer, ha az eddig megszokotthoz képest díjrendszer. Annak ellenére, hogy elfogadók fizessen csak 0,10% -kal több, mint döntéshozók, a "maker-taker modell ellensúlyozza ezt a mélyebb likviditást és szűkebb spread.

Ami a Bitcoin-fiat kereskedik, a készítő díj megy alacsony, 0% és legfeljebb 0,16%, attól függően, hogy a forgalmazott összeget. Az elfogadó díjat megy minimumon 0,10% és legfeljebb 0,26%, attól függően, hogy az összeg, ami a velük. De lehet, hogy többet megtudjon az új díjstruktúra itt.

Ezzel az új maker-taker modell, kereskedik a cryptocurrency rendszer is lesz egy új struktúra miatt a teljes csökkentett díjakat. Azonban a "maker-taker modell nincs beépítve szempontjából dark pool díjak, bár ez is megváltozott. Ennek az az oka, hogy a "maker-taker modell csak akkor előnyös, ha lehet megtekinteni a könyvben.

Kraken új díjszabásukról aktiválódik egy pár hét, 1stAugust.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Íme az első Bitcoin baba

Post ICO

A BTER hideg pénztárcájával ellopott BTC-ből 770 bounty-t jelentett be a kínai tőzsde

Post ICO

A Bank of Canada legfrissebb jelentése szerint a Bitcoin kockázatot jelent az általános pénzügyi stabilitásra

Post ICO

5 oka annak, hogy a pénz internete összezúzza a központosított finanszírozást

Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

70 webhely, amelyek ingyenes bitcoinokat adnak - tényleg dolgoznak?

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

Minden Bitcoin és Litecoins elment: a lengyel Bitcoin csere Bidextreme.pl feltört

Post ICO

A Bitcoin cég Coinsilium elindítja az Egyesült Királyság első blockchain IPO-ját

Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirált játékokat kell játszani