Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt

Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt

Kanada egy Bitcoin roll. Miután a kanadai szenátus nyilvános álláspontot cryptocurrencythat volt a múlt héten bejelentette, Kraken nyitott bitcoin az országban.

A San Francisco-i székhelyű bitcoin hivatalosan is elindította a kanadai köszönhetően a partnerség Vogogo, a Calgary-alapú kifizetési processzor.

„Vogogo és Kraken dolgozunk több iparági kezdeményezések, valamint a partnerség nem tevékenykedik már Kanadában, hogy Kraken áll az ügyfelek rendelkezésére az ország egész területén. A Vogogo platform Kraken kifinomult kockázatkezelés, biztonsági, megfelelési és fizetési feldolgozás szolgáltatók, hogy Kraken azon ügyfelek zökkenőmentesen cseréljék kanadai dollár és Bitcoin vagy más cryptocurrencies”szól a sajtóközlemény.

Kanadai Bitcoiners felhasználásában érdekelt Kraken szolgáltatásai tudja csinálni könnyen és gyorsan, konvertáló kanadai dollárt BTC keresztül Interac e-transzfer és az elektronikus átutalások (EFT). A felhasználók azonnal elkezdhet kereskedni a Interac betétek, amelyek jellemzően jóvá a számlákon néhány percen belül, miután elküldte.

A díjak és az árfolyam - tekinthető a legnagyobb volumenű Euro piacon - ára pedig 0,10% a nagy mennyiségű kereskedők és mehet akár 0,35% kevesebb aktív kereskedők.

„Látjuk a sok lehetőséget Kraken Kanadában és mi számít Vogogo szakértelmét kockázatkezelés és fizetés feldolgozása lehetővé teszik, hogy a kanadaiak mozgatni a dollár biztonságosan és hatékonyan és Kraken” Kraken vezérigazgatója Jesse Powell azt mondta, elsősorban a társaság állandó aggodalom a biztonság az ügyfelek.

„Már nagyon várjuk, hogy mely gyors rendezésére és a likviditás, amely lehetővé teszi a kanadai piacon Bitcoin és Bitcoin vállalkozások virágzását” Powell hozzá.

A másik oldalon a partnerség, a vezérigazgató Vogogo megerősítette, hogy rendkívül elégedett az új szolgáltatás Kanadában. „A Kraken csapat kétségtelenül az egyik legtehetségesebb, kifinomult és képes crypto cserék az iparban és együtt egyaránt elkötelezettek a megszilárduló globális crypto ökoszisztéma” Geoff mondta Gordon.

„A fokú gondosság a partnerek kiválasztása beszél, hogy a hírnév Vogogo szerzett az iparágon belül. Izgatottan, de talán még ennél is fontosabb, mi összpontosít dolgozik Kraken és játszanak a részünket, amely lehetővé teszi, és gyorsul a növekedés. Mi továbbra is hogy biztonságos, hatékony és megfelelő hozzáférést a globális banki és fizetési hálózatok lehetővé teszik Kraken várom és összpontosítani, hogy a legjobb saját üzlet.”

Üzleti szempontból, Kraken majd próbálja meg, és a legtöbb bezárások egykori kanadai piacvezető mint CaVirtex és Vault of Satoshi két BTC platformok, zárt idén.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

70 webhely, amelyek ingyenes bitcoinokat adnak - tényleg dolgoznak?

Post ICO

Az ausztrál adóhivatal (végül) kiadja a Bitcoin irányelveit

Post ICO

A Bitcoin alapítvány csődbe ment, a PayPal integrálja a BTC-t és így tovább

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

A 2013-as Bitcoin-cikk lehet az orosz webhely leomlása

Post ICO

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Post ICO

Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország

Post ICO

A hatóságok leállítják a Silk Road 2.0 és más weboldalakat - letartóztatnak három embert az Egyesült Államokban és Írországban

Post ICO

Bitcoin csere Az Igot.com 40 országban fizetési feldolgozást indít

Post ICO

Ismerje meg a Cryptor Trust által elindított új, blokk-láncra összpontosító befektetési társaság BCI-t

Post ICO

6 Potenciális Bitcoin üzleti lehetőségek

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát