Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt

Az Egyesült Államok-alapú cryptocurrency indítási Buttercoin bejelentette, hogy leáll, a péntek, április 10. A bitcoin által támogatott Y kombinátor és a Google Ventures lezárja az online platform hiánya miatt a finanszírozás.

Egy üzenet a társaság honlapján jelenleg így szól: „Buttercoin fogják kikapcsolni a szolgáltatást április 10-én 23:00 Pacific. Figyeljen oda, hogy a Bitcoin egy másik, és távolítsa el a dollár egyenlegét. Minden jót kívánunk!"

Buttercoin búcsúja üzenet foglalkozik a vásárlók aggódnak a lehetséges trükk vagy veszteséget a BTC. „Mi továbbra is 100% -osan biztonságos és oldószer minden ügyfél befektetési alapok”, a csere mondja. A cég bezárását, mert nem tudta, hogy új befektetőket vonzzon.

„Ez egy csodálatos utazás, és örülünk, hogy létrehoztunk egy szolgáltatást, így sokan élvezik. A fürdőt a Bitcoin érdeklődés a Szilícium-völgy a befektetők, nem tudtuk, hogy elegendő kockázati tőkét érdeke, hogy továbbra is finanszírozza Buttercoin.”

Szerint Buttercoin minden dollár egyenlegek nem távolítják el, amíg április 10 küldjük vissza a számlák jöttek fromand minden Bitcoin egyenlegét átalakítható USD, és elküldte a bankba kapcsolódik az ügyfél számláján.

A cég jött létre 2013to segítséget ember mozog a pénz a világon anélkül, hogy fizetnie obszcén díjakat. Buttercoin célja az volt, hogy párt helyi pénzátutalás vállalkozások biztosítása a jogszabályok betartása minden országban.

„Elkezdtük Buttercoin a céllal, hogy létrehozza a biztonságos és skálázható Bitcoin infrastruktúra a közösség támaszkodhatott. Mi elkötelezett az épület egy szolgáltatást, kiváló biztonság, a technológia, a likviditás és a megfelelés. Büszkék vagyunk arra, hogy teljesítettük a célunkat és kötelezettségvállalások” mondta a cég.

Abban az időben, és a következő hónapokban a Bitcoin csere volt képes emelni $ 1,6 millió a jól ismert és elismert befektetők. A csoportban a Google Ventures Kevin Rose és Chris Hutchins, többek között. A közgazdász Kevin Zhou, aki dolgozott a Standard & Poors, meghívást kapott a csapat.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin csere Az Igot.com 40 országban fizetési feldolgozást indít

Post ICO

A Bitcoin elfogadása a MovieTickets.com számára nyújtott előny

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

Post ICO

A BFL bitcoinokat bírósági vezérlésű pénztárcába kell vinni és eladni

Post ICO

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan

Post ICO

1-800-Virágok, akik elfogadják a Bitcoint

Post ICO

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára

Post ICO

Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz

Post ICO

Bill Egan, eGifter: olyan márkákat keresünk, amelyek valóban izgalmasak lesznek a Bitcoin közösség számára

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

Bitcoin és egyéb digitális pénznemek

Post ICO

A korábbi Bitcoin-csere Mt. Gox amerikai csődvédelmet kap az amerikai bíróságnak köszönhetően