Bitcoin csere BTC China nem számol fel kereskedési díjakat október 7-ig | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin csere BTC China nem számol fel kereskedési díjakat október 7-ig

Bitcoin csere BTC China nem számol fel kereskedési díjakat október 7-ig

Ez egy ideiglenes intézkedés, de az egyik, hogy felébredt a kíváncsiság minden Bitcoiners. BTC Chinadecided, hogy megállítsák a felelős kereskedelmi jutalék, hogy a világ első nagy cryptocurrency csere húzni egy ilyen lépés.

Működési közepe óta 2011-ben a platform jelenleg a töltés 0,3 százalék az összes szakmák, mielőtt hirtelen megszüntetése ez a díj. Az akció-ig tart október 7., a kínai nemzeti ünnep ünnep.

BTC China vezérigazgatója elmondta, hogy a cég már leszállított „kiemelkedő felhasználói élményt.” Azonban „ezzel a promóció, akkor most is kínálnak kiváló érték. A jövő fényes Bitcoin in China”, Bobby Lee azt mondta a honlapján Coindesk.

Ez a döntés követi a platform célja, hogy ösztönözze a további elfogadását Bitcoin Kínában, miután bejelentették történt júliusban, amikor a csere beszélt megállítása minden betéti díjat. Lee hozzátette, hogy a BTC Kína úgy véli, az ország „válhat egy egészséges piacon Bitcoin”, így akarják venni ezt a lehetőséget, megszilárdítani „helyzetbe, mint a felső csere Kínában, és az egyik legjobb világszerte”.Bitcoin csere BtcChina 100Gbps DDoS támadást szenvedettA kínai bitcoin BtcChina elütötte egy masszív DDoS támadás (elosztott túlterheléses szolgáltatás-támadás), mintegy három héttel ezelőtt, és a számok összefügg az esemény valószínűleg létre bizonyos rekordokat.

A támadás ment kilenc órán át szeptember 24-én, és nem amplifikációs technikákat alkalmaztak

Szerint a The Hacker News, ellentétben mi történt márciusban, amikor az első DDoS támadás 300Gbps történt miatt a DNS Reflection Erősítés. Ebben az esetben az „áldozat” volt SpamHaus holland anti-spam-csoport.

BtcChina segítette a felhő-alapú biztonsági cég Incapsula, ami segített a kínai árfolyam, hogy elkerüljék a támadás következményeinek ezzel nagyságrendű. Közben a cég tette a grafikonon keresztül nyilvánosságra Twitterwith az üzenet „mi akadályozta meg a ~ 100Gbps DDoS. A támadás a terhelést elosztani a 350Gbps hálózat”.

Szerint egy szakértő Incapsula, idézi a Hacker News, „a támadás ellen BtcChina formáját öltötte egy SYN árvíz, nem pedig a DNS amplifikációs stílusú támadás. A támadó egyensúlyban a támadás között kicsi, magas frekvenciájú SYN csomagokat, és a nagy, alacsony frekvenciájú SYN csomagok”, hozzátéve, hogy»ez az összeg tűzerő nem olcsó, vagy könnyen hozzáférhető, jelezve egy nagy lépés fel resourcespulled együtt indítani az ilyen típusú támadás«.

Miután Incapsula beavatkozása a támadás során, milyen következményekkel jár a támadás is minimalizálható. Szerint Marc Gaffan, a társ-alapítója a cég, „a támadók vagy elfogyott a források vagy a pénz. Az is lehetséges, feladta, miután rájöttek, nem biztosabban haladnak”.


Bitcoin cseréje BTC-e által érintett DDoS támadásA világ második legnagyobb bitcoin, BTC-e, felfüggesztett kereskedelmi vasárnap (14) rövid instantsafter a szerverek szenvedett egy erős DDoS (elosztott szolgáltatás megtagadása) támadás. 

Elkerülése érdekében a spekuláció - különösen azután, hogy a Mt. Goxand Neo & Beecases -, a csere gyorsan megerősítette a attackand egészében elutasította pletykák.

BTC-e közzé a bejelentést a Twitteren egyszerűen azt mondja: „DDoS támadást indít a szerver”. Ez tulajdonképpen az utolsó tweet a csere profilját.

„A hálózati csapat gyorsan reagált, és ez a probléma megoldására. Nem gondoljuk, hogy fontos probléma, hiszen van megoldás, hogy rögzítse gyorsan”, a cég képviselője elmondta Coindesk. Szerint a csere, ez a fajta támadás igen gyakoriak és könnyen oldódik bizonyos körülményektől függően.

Nem sokkal a bejelentés után, a BTC-e visszatért a normális kerékvágásba több mint 4000 online felhasználók. Bár a csere még sikerült egy névtelen csapat kelet-európai fejlesztők, hogy látszólag nem jelent problémát a cég ügyfelei.

Az ár a Bitcoin nem úgy tűnik, hogy befolyásolja a kisebb probléma. Minden digitális érme ér közel $ 500at az időben az írás, és az BTC-e a jelenlegi árfolyam. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin értéke nőtt $ 100 kevesebb, mint két nap alatt.


Bitcoin csere Mt. Gox a csődvédelemértMiután több mozgalmas hét, és számos problémát, Mt. Gox úgy döntött, hogy csődöt védelem Japánban adósságot $ 63.600.000. A hírt jelentette be pénteken (28) egy sajtótájékoztatón Tokióban.

A csere hibáztatta a végkifejlet az elvégzett intézkedések hackerek, akik megtámadták Mt. Gox a hibás rendszer egy hosszú ideig, ami a veszteség egy hatalmas mennyiségű BTC értéke mintegy fél milliárd dollárt, a Reuters szerint. Az érték egy Bitcoin 140 $ kedden (25), amikor Bitcoincharts.comstopped regisztráció a csere ára.

A konferencia ideje alatt, a Tokiói Kerületi Bíróság, a társaság vezérigazgatója, Mark Karpeles, bocsánatot kért a japán és hibáztatta az egész helyzet a tőzsdei gyenge rendszert. Mindazonáltal úgy véli, Bitcoin folyamatosan növekszik. „Először is, nagyon sajnálom. A Bitcoin az ipar egészséges és egyre nő. Ez továbbra is, és csökkenti a hatását a legfontosabb pont”, mondta.

Mt. Gox leállt a honlapján kedden (25) fagyasztás után kivonás a hónap elején.

Tyler Winklevoss közzétett egy üzenetet a blogaddressed minden Mt. Gox ügyfelei, amelyek elvesztették a digitális megtakarítást. „Hadd első előszavában ezt azzal, hogy a gondolataim mindazokkal, akik elvesztették pénzt Mt. Gox. Bár nem volt alapok Mt. Gox, éreztem a fájdalmat a befektetés egy fiatal ökoszisztéma, amely a az utat a felnőttkorig, de nem igazán van még”, mondta.

Tyler hozzátette, hogy „nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a Mt. Gox halála nem volt Bitcoin probléma, ez volt a Mt. Gox probléma. Abbahagytam Mt. Gox ezen a nyáron, amikor elkezdett néz ki, mint csótány motel. Fiat visszavonások késik, ami egy nagyon jól jelzi számomra, hogy az eszközök és források nem kerültek megfeleltetett fel. Mint mondják, ha úgy néz ki, mint egy kacsa, sétál, mint egy kacsa... Ez egy kacsa”.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin nem biztonságos - a bankok és a kormányok által elmondott hazugság (itt van a miért)

Post ICO

A Bitcoin nem készpénzkísérlet, és Finnországnak tekinthető árucikk

Post ICO

5 A bitcoin növekedését gátló tényezők

Post ICO

A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés

Post ICO

Bill-splitting eszköz BillPin már működik a Bitcoin és a sörrel

Post ICO

A Bitcoin és Irán még mindig erős: Poolfa az új perzsa weboldal, amely a cryptocurrency-nak szentelt

Post ICO

Az amerikai vállalkozó törekszik a Blockchain-völgy növelésére Tesla segítségével

Post ICO

Ausztrália úgy tekinti, hogy a Bitcoint pénznemként szabályozza

Post ICO

A korábbi Bitcoin-csere Mt. Gox amerikai csődvédelmet kap az amerikai bíróságnak köszönhetően

Post ICO

Bitcoin, mint valuta a Bitcoin mint technológia ellen

Post ICO

A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra

Post ICO

Bitcoin csere Az Igot.com 40 országban fizetési feldolgozást indít