Bitcoin Exchange Bitcurex nem indít díjat Görögországnak | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin Exchange Bitcurex nem indít díjat Görögországnak

Bitcoin Exchange Bitcurex nem indít díjat Görögországnak

Mivel a gazdasági helyzet Görögországban folytatja a trend lefelé, ez vezetett bizonyos szintű izgalom a Bitcoin világában. Voltak állítások, hogy az áremelkedés, ami jellemezte Bitcoin piaci tulajdonítható Görögország helyzetét. Azonban nincs bizonyíték nem merült fel, hogy bemutassák a követelések tartsa a vizet. Mindegy, ez a fogalom nem tartott óriás játékos a pénzváltás piacon, jön a mentő Görögország polgárainak.

A legújabb fejlesztések

Mivel a gazdaság Görögország a közeljövőben az összeomló, hogy az emberek mindent megtesznek, hogy dobja a folyékony készpénz. Azonban a legtöbb bank az országban nem így az állampolgárok igényeit. Ez talán azért, mert a félelem, akkor káros hatása, a korábban jövedelmező bankszektor. Ez tette az esélye, hogy a polgárok karcsúbb, mivel nem pénzeszközeiknek Görögországon kívül.

A fennmaradó másik lehetőség az, hogy fektessenek be a nemesfémek köztük ezüst és arany. Néhány évvel ezelőtt, ez lehetett volna a legintelligensebb befektetési lehetőség áll rendelkezésre, de most már nem. Tény, hogy a bankok teljesíteni a kérését, ha közeledett feléjük. Azonban, ha a görög gazdaság esik térdre, akkor nem kell, hogy egy képzett pénzügyi elemző tudni, hogy az arany tartalékok lesznek először kimerülnek. Ez azért van, mert arany tartja a legmagasabb érték Görögországban.

De ez nem jelenti azt, hogy Görögország lakossága fogja veszíteni az összes általuk. Bitcoin egy neves pénzváltás platform, amely lehet az egyetlen megkönnyebbülés az állampolgárok és a kormányzat nagy. Ez lehet megerősítette a nagyszámú görög állampolgárok, akik éhesek információt Bitcoin, a licit, hogy megtudja, a hatékonyságot az ország. Az egyik Bitcurex képviselői számoltak be, hogy több állampolgár az ország lép kapcsolatba az ügyfélszolgálati központok további részleteket Bitcoin, és hogy lehet használni Görögországban.

Míg a legtöbb ember kérdezi Bitcoin, ez nem jelenti azt, hogy azok is megismerjék a működését, a digitális valuta. Mindazonáltal, ez azt mutatja, hogy a polgárok kezdtek kétségei vannak a Fiat valuta rendszer fogadására készek bármilyen más lehetőség, ami elérhető. Ha ez igaz, akkor a Bitcoin között lesz a választási lehetőségek közül választhat.

Indítása „No díjak Görögország”

Azzal a lehetőséggel Grexit közeledtével Bitcurex az egyik pénzváltás játékosok, akik keresik a Görögország pénzügyi helyzete, mint lehetőséget, nem pedig problémaként. Ez elindított egy promóciós kampány irányába azok a polgárok, akik érdeklődnek a Bitcoin. A „No díjak Görögország” nem is jöhetett volna jobbkor, mint ez. Fő célja, hogy lehetővé tegye a görög állampolgárok vásárolni és eladni Bitcoin a Bitcurex arénában nulla százalék díjat egy három hónapos időtartamra.

Bitcurex-ben alakult 2012-ben, mint egy lengyel bitcoin. Lehet, hogy nem népszerű a Bitcoin média fórumokon, de az egyik legismertebb európai Bitcoin csere. Ahogy tolja a Görögországot, hogy a Bitcoin, ők is szeretnék létrehozni egy hiánypótló az Európai Bitcoin világában. Saját érdekében, hogy segítse a gazdaságilag gyengélkedő Görögország elég, hogy rávegyék az ügyfelek más részein az Európai Unió, a saját platform.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin utazáshoz: A mennyben készült mérkőzés

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Post ICO

Ismerje meg a Cryptor Trust által elindított új, blokk-láncra összpontosító befektetési társaság BCI-t

Post ICO

Bitcoin alapítvány Comment on New York Pénzügyi Szolgáltatások BitLicense Delay

Post ICO

Avalon bejelentette, hogy a következő hónapban 800 000 Bitcoin bányászati ASIC-t szállít

Post ICO

11 Szállodák és hostelek, amelyek elfogadják a Bitcoint

Post ICO

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt

Post ICO

5 csodálatos Bitcoin történetek, amelyeket a Redditors oszt meg

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt

Post ICO

Bitcoin Blackmail Letters