A Bitcoin fejlesztője, Gavin Andresen azt gyanítja, hogy a legtöbb felhőbányászati művelet Ponzi-rendszer | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin fejlesztője, Gavin Andresen azt gyanítja, hogy a legtöbb felhőbányászati művelet Ponzi-rendszer

A Bitcoin fejlesztője, Gavin Andresen azt gyanítja, hogy a legtöbb felhőbányászati művelet Ponzi-rendszer

Gavin Andresen, a vezető tudós a Bitcoin Foundation és az egyik legelismertebb és legismertebb kripto-fejlesztők, nemrég egy igen érdekes nyilatkozatot Bitcoin felhő bányászat, azzal vádolva a legtöbb ilyen műveletek, hogy Ponzi rendszereket.

A nyilatkozat közzétett vöröses, szinte észrevétlen maradt szerint CryptoCoinsNews. Minden akkor kezdődött, amikor Reddit zapt0 kérték, a Bitcoin communitytheir véleményét bányászat szerződéseket. Míg a legtöbb válasz negatív volt, Gavin válasza az volt, a legváratlanabb.

Azt, hogy nincs értelme. Gyanítom, sokan közülük [a Bitcoin felhő bányászati ​​cégek] ki fog derülni, hogy Ponzi rendszereket.

A legtöbb ember megválaszolása ugyanazt a kérdést látszólag megosztani Gavin pontja viewor legalább negatív véleményt felhő bányászat szerződéseket.

Építőipari szerződések többnyire egy koppintás tervezett tájékozatlan. Szomorú, de igaz.

Ha ez jobban megéri az enyém az emberek nem eladni szerződéseket, akkor egyszerűen enyém magukat. BTC bányászat szerződések időpocsékolás... Jobb, hogy csak vásárolni BTC.

Az a tény, hogy számos különböző típusú csalás történt, mielőtt a Bitcoin ökoszisztéma. Befektetési csalások nem létező bányászati ​​hardvergyártók, sok már megtörtént, így a Ponzi rendszer nem lenne teljes meglepetés.

Persze, néhány Redditors mindig hiszem, hogy lehetséges, hogy a profit tudott bányászati ​​szerződéseket. „Ha azok, [szerződések] szóló Cryptsy (MN1 / MN2) vagy CEX.IO, akkor pénzt azokon ha spekulálni őket. De egy hosszú távú befektetés, nehéz még nullszaldós, ahogy mondjuk. Még a közelmúltban dip hash kamatemelés”, a felhasználó kilorat írta vöröses.

CEX.IO egyik legismertebb felhő bányavállalatok, de nem mindig a legjobb okból. Bár ez volt a kereskedési platform, amely hozta felhő bányászat a tömegek, ők is ellenőrzik a GHash.IO bányászati ​​medencében. A medence a közelmúltban részt vett a vita a második alkalommal egy évben, és ugyanezen okokból: a lehetőségét, hogy egy elméleti '51% támadás”ellen Bitcoin hálózat.A Bitcoin ökoszisztéma két ATM-et veszít, amelyeket állítólag elloptak AmszterdambanMiután az egyetlen Bitcoin ATM működő Vermont leállították a hét elején, most már két crypto gép korábban telepített Amszterdam már nyom nélkül eltűntek. A tulajdonosok és a hatóságok szerint az eszközöket loptak.  

Az eltűnése eredetileg észre a helyszínen Coin ATM radar, amely nyomon követi a tevékenység összes cryptocurrency ATM működik szerte a világon. Az online platform közzétett egy tweeton szombaton (14.) azt állítja, mindkét gép ellopták.

Az egyik ATM-ek, a General Bytes BATMTwomachine ben található Hofje van Wijs, bár a város piros lámpás negyedben. A gép értéke $ 2,600 és eltűnt körülbelül 07:00 január 26-án.

A második ATM kétirányú ATM által termelt BitAccess és a társaság által üzemeltetett EasyBit. Ez az eszköz értéke mintegy 10.000 $. Azonban ebben az esetben a pontos dátuma eltűnése nem világos.

Az egyik tagja a holland Bitcoin ATM kollektív MrBitco.in, aki a tulajdonában lévő General Bytes gép, azt mondta, hogy ő CoinDesk „elpusztult az első» amikor megtudta, hogy mi történt. Azonban Martijn Wismeijer hozzátette, hogy«mivel ez Amszterdamban várható lopott egységek hónappal ezelőtt”.

„Egy waywe látja ezt, mint a Bitcoin piaci érettséget. Ha tolvajok kezdeni mutatva a feszítővas a Bitcoin ATM tudjuk Bitcoin ment mainstream,”mondta.

A pontos összeg a lopott alapok még mindig nem világos, abban a pillanatban, de az Wismeijer „veszteség, mint ez nem könnyű legyőzni a független kereskedő”.

A holland hatóságok jelenleg vizsgálja az ügyet.


A Bitcoin nagykövetség Bitcoin Airdrop sikere a nagykövetségnekJanuárban részletezett közelgő Bitcoin Airdropby a Bitcoin Nagykövetség és a McGill Cryptocurrency Club. Az esemény célja az volt, mint egy non-profit projekt előmozdítására érdeklődés cryptocurrency körében egyetemisták és elősegíti elfogadása annak alkalmazása az egyetemen.

Az esemény során a Szabadtéri Pub által szervezett Engineering Society Egyetemi február 23-án és 24-én. A koncepció a Bitcoin földre száll először be az MIT 2014-ben volt a cél egyszerű: létrehozni egy Bitcoin mikro-gazdaságban az egyetemen ad ki ingyenes bitcoinokat a diákok. A nagykövetség úgy döntött, egy olyan stratégia, amely a Bitcoin nagykövetség már tesztelték a montreali Nagydíj 2014-ben.

A földre száll benne „Bitcoin oktatási csomagot”, amelyben a címzett meg fogja találni a papír pénztárca megrakott 17.000 bit mellett egy útmutató részletezi a Bitcoin, és hogyan, hogy megváltsa a papír pénztárca.

A projekt emelt körülbelül négy bitcoin, hogy finanszírozza a papír pénztárcák és finanszírozott 200 privát kulcsokat.

A videó részletező esemény volt kifüggesztett a YouTube-on.

Mintegy 25% -át a privát kulcs importálása sikeresen az első 24 órában.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

60 másodperces videóhírek összefoglalása - 2018. január 22

Post ICO

A Bitcoin megszerzi az 1000 dolláros pszichológiai mérföldkövet: a kriptográfia a holdra vezet?

Post ICO

Bitcoin alternatívája Bytecoin ünnepli az első blokkot, új funkciókat hirdet

Post ICO

1911 Az Egyesült PAC az első, amely támogatja a cryptocurrency és a Bitcoin-barát jelölteket

Post ICO

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcák a kriptográfiai hibák és biztonsági problémák után frissítve

Post ICO

Bitcoin és a pénz jövője: októberben kriptográfiai konferenciát tartanak októberben

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nem indít díjat Görögországnak

Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

Íme az első Bitcoin baba

Post ICO

Bitcoin alapítvány a SIBOS és a BAFT Global Council Fórumban

Post ICO

Bitcoin Blackmail Letters