A Bitcoin nem biztonságos - a bankok és a kormányok által elmondott hazugság (itt van a miért) | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin nem biztonságos - a bankok és a kormányok által elmondott hazugság (itt van a miért)

A Bitcoin nem biztonságos - a bankok és a kormányok által elmondott hazugság (itt van a miért)

Tegnap mindeközben a napi Bitcoin Reddit felülvizsgálat belebotlottam egy videót Andreas Antonopoulos. Andreas egy technológus és a soros vállalkozó, aki egyike lett a legismertebb és jól tartani számok Bitcoin. Ő előadást tartott a Bitcoin San Francisco Meetup. Ez nagyon rövid (24 perc), és valószínűleg az egyik legjobb magyarázat, amit valaha hallottam arról, hogy miért a kormányok és a bankok azt mondják, hogy a Bitcoin nem biztonságos.

Ha szeretné látni a teljes videó itt van (kezdődik 01:17 elvégre a pelyhes):


azonban, ha csak azt a főbb pontokat úgy döntöttem, hogy az én személyes összefoglaló ezt a szuper fontos beszélni.

Bitcoin innovatív, így az innovatív, hogy néha az emberek nehezen megragadta a koncepció, hogy mit jelent, hogy egy decentralizált rendszer (és milyen jó ez). Ők úgy vélik, hogy ha ténylegesen létezik ilyen rendszer, amely képes deliverpredictable és megváltoztathatatlan eredmények (más néven kemény ígéretek), meg kell javítani.

Azt mondják, ha egy rendszer csak akkor képes „kemény ígér” ez veszélyes a nyilvánosság számára, mivel semmit sem lehet megváltoztatni, ha ez írásban (vagy elküldeni esetében Bitcoin). A fogyasztók nem lesznek védve csalás vagy lopás, hiszen minden visszafordíthatatlan. Azt mondják: „A Bitcoin immutabilityis a hibát nem egy funkció”.

Ugyanakkor úgy vélik, Bitcoin tranzakciók, mint egy programot, és nem fizetés. Mivel a koncepció egy visszafordíthatatlan fizetés egy kicsit ijesztő. De egy Bitcoin ügylet egy olyan program, - a program visszafordíthatatlan, nem fizetés. A program végrehajtásakor pontosan a leírtaknak - kiszámítható. Ez ellen nem lehet fellebbezni, fordított vagy cenzúrázzák.

Ez egy program, amely a kemény ígéret, mint egy alapítvány, de lehet lágyítani további Programozással jellemzői a fogyasztók védelme érdekében. Például hozzátéve multisig, escrowand visszatérítés mechanizmusokat.

Most a koncepció kemény ígéretek kevésbé ijesztő, és sokkal erősebb.

De ma fizetési rendszerek nem épülnek nehéz ígér, ők építették a puha ígér. Ami azt jelenti, hogy ha megy a bank te abban a reményben, hogy a bank teljesíti az ígéretét, és lehetővé teszi, hogy pénzt. Azonban puha ígéretek könnyen broken- behatásra, a pénz, a kapcsolat, az erőszak és a politikai hatalom. És így olyan helyzetek, amelyekben a pénz elvettek tőlünk beleegyezésünk nélkül. 

Kemény ígéretek nem töri meg semmi. Ezek megváltoztathatatlan.

Miért használunk puha ígér, mint fizetési rendszer? mert a mai napig nem volt más módja, ha a kifizetések oly módon, hogy közösen kell meghatározni a nyilvánosság számára. Tehát az egyik, hogy hagyja abba, és csoda, most, hogy mi is valójában mozog egy kemény ígéretet rendszer, miért nem? Miért nem a bankok és a kormányok azt mondják, hogy a Bitcoin is veszélyes?

Az egyik feltételezés lenne, hogy ha eltávolítjuk alapuló rendszerek puha ígér sok azok, akik jelenleg a hatóság lesz felesleges. És így csak a saját érdeke az általuk használt narratív káosz és az erőszak, ha hatóság eltávolítjuk (mint történt a történelem során sokszor).

Mi elhitetik, hogy az ellenkezője hatóság anarchia, a káosz és az erőszak. Azonban ez nem igaz. Ennek az ellenkezője a hatóság autonómiáját, és nem ad nekünk káosz, hanem a legmagasabb rendű, amit még soha nem látott. Kiszámítható eredmények, amelyeket nem lehet megváltoztatni hatóságnak.

Egy jó példa az autonóm rendszer az interneten. Az internet ad nekünk egy kemény ígéretét „ha valami közzéteszi azt nem lehet eltávolítani vagy cenzúrázott”. Egy ilyen ígéret nem szeretik az emberek a hatóság. Gondolj bele, aki szenved a legtöbbet, egy ilyen kemény ígéretét?

Ez a közvéleményt, hogy megérti azokat kell egy kicsit óvatos, hogy mit tesz az interneten?

Vagy az emberek a hatalom, hogy lehet kapni a titkot kitéve a rendszer, hogy nem lehet elhallgattatni?

Az emberek helyzete hatóság azt mondják, hogy ők azért vannak, hogy megvédjen minket a jogellenes használatának a források. Azonban hányszor fizetési tenni az Ön beleegyezése nélkül ezek hatóság adatai megfordult vagy törölték. Az egyik a másik viszont hányszor fizetési tetted a saját akarat politikai ok (pl Wikileaks), vagy valamilyen anti intézmény szervezete már elutasították.

További feltételezés, hogy miért a bankok és kormányok nem akar rendszert nehéz ígéri, hogy átvegye az irányítást lehet, mert ez csökkentené az irányítást, hogy mi lesz írva, és ami még fontosabb -, hogy mi lesz törölhető. Igénybevétele elsősorban alkalmazott mechanizmus a kontroll. A rendszer igénybevétele nem védi a fogyasztókat védi hatóságnak.

Soft ígéretek takarmány hierarchia, kemény ígéretekkel etetni autonómiáját.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el

Post ICO

A Bitcoin alapítvány válaszolt Manchin levelére: Ha a Bitcoin nem virágzik az Egyesült Államokban, máshol virágzik

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

70 webhely, amelyek ingyenes bitcoinokat adnak - tényleg dolgoznak?

Post ICO

1911 Az Egyesült PAC az első, amely támogatja a cryptocurrency és a Bitcoin-barát jelölteket

Post ICO

A Bit4coin 2014-re új híreket jelentett be több mint 1000 BTC ajándékkártya értékesítése után

Post ICO

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Post ICO

$ 3.454 billió jó ok arra, hogy vásárolni Bitcoint

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek

Post ICO

Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt

Post ICO

Az Amazon továbbra is tagadja a PayBase-t. GAW Bányászok részvétele