A Bitcoin saját háborúból szembesülhet a kihalással | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin saját háborúból szembesülhet a kihalással

A Bitcoin saját háborúból szembesülhet a kihalással

Bitcoin, a virtuális valuta technológia, amely egy közösség csábító értékű beruházás több százmillió dollárt, arra törekszik, annak ellenére, hogy mindig jelen háború.

Ez a konfliktus tűnhet, mint egy apró dolog kívülről. Nem Bitcoiners fogja látni, mint egy csomó ember vitatkozik egy egyszerű dolog a számokat. De valójában ez a „jelentéktelen” értett egyet lehetett volna jelentős gazdasági következményekkel és még fel a létét a virtuális valuta veszélyezteti.

A vita környező Bitcoin rendszer elosztjuk a kínai közösségek és a nyugati fejlesztők, ami megkülönbözteti a kripto üzleti közösség és a korai alkalmazók, miközben felhívja nézeteltérések között programozók.

Annak érdekében, hogy a vita lezárását, az összes nagy párt kell jönnie annak megértéséhez. Ellenkező esetben az egész Bitcoin hálózatának szétesnek, tönkreteszi az esélye a decentralizáció és a biztonság.

A vita

Kisvállalkozók és indítási szolgáltatások fogadott Bitcoin, mint egy egyszerű decentralizált virtuális valuta mentes minden állami szabályozás. Vagy legalábbis mentes megközelíthető a bankok és hivatalok, mint valami hasonló digitális arany. De, hogy megpróbálja kitalálni az ideális szerkezet egy virtuális valuta, a Bitcoin korai fejlesztők is tervezett egy technológia hatalmas választékkal rendelkezik.

Néhányan közülünk már ismeri a blockchain, és hogyan működik. Bitcoin alapvető technológia nyilvántartja az összes BTC kapcsolatos információkat egy biztonságos és decentralizált főkönyvi és teszi az információt a nyilvánosság számára hozzáférhetővé. Mivel a folyamat nem szabályozza semmilyen központi hatóság, az adatok változatlanok maradnak. A lehetőségek által generált ez a technológia a modern korban a virtuális technológia végtelen, és a különböző vállalkozások már elkezdte felfedezni a több alkalmazás, hogy a blockchain volna.

A Bitcoin hálózat egyszerűen tagjai adatblokkot generált digitális információ, így kialakítva egy láncot. De pontosan ez az, ahol a vita kezdődik: amikor Bitcoiners vita a maximális mérete egy blokk. A jelenlegi határérték a maximális blokk mérete egy megabájt. Egy ilyen kis blokk méret limit azt jelenti, csak hét ügyletkötés másodpercenként, ami nagyon alacsony a legtöbb vállalkozás, akik integrált Bitcoin technológiája eddig.

Jeff Garzik egyik tagja Bitcoin alapvető fejlesztő csapat, nemrég írt egy papírt, ezt a tempót jelent blokád Bitcoin növekedését. Azt írta: „minden felelős üzleti tervezés kapacitáshasználati a jövőben lát a rendszer elérte az abszolút maximális kapacitását, ezzel a sebességkorlátozás érvényben. Növelése vagy eltávolítása a határérték ösztönzi a vállalkozásokat, hogy megtekinthesse Bitcoin mint scalableand képes támogatni a több millió új felhasználók számára.”

A korlátozás a blokk méretét is lehet negatív hatással a Bitcoin alapvető valuta alkalmazása. A felhasználói élmény romolhat, ha a tranzakció kérelem összege meghaladja a határértéket. Bányászat, melyből beírását az adatokat a hálózaton, akkor indul a töltés egyre magasabb tranzakciós díjat. És ennek eredményeként, Bitcoin veszítenek a fellebbezést, mint a fizetési módot, mint más lehetőségeket.

De a blokk mérethatár is megvannak az előnyei. Ez korlátozza a rendelkezésre álló hely, és ezáltal biztonságot nyújt a hálózat. Tehát, ha valaki megpróbálja gonoszul túlcsordulás a rendszer spam, ő / ő, vagy azt, hogy kiad egy izmos összeget időt és erőfeszítést a folyamatban.

Az egyik lehetséges megoldás az lehet, hogy nem növeli a blokk mérethatárának túl sok

Amely csökkenti a munka mennyisége a bányászok kell tennie az egyes blokk. Ez mindkét fél számára előnyös az alacsony tranzakciós díjat és egy gyors tranzakció ideje. Néhány korai alkalmazók Bitcoin, akik nem törődnek tranzakciós díj, vagy a jelenlegi beruházási lehetőségeket és tartják cryptocurrency, mint egy hosszú távú befektetés, és támogatja a kis blokk méretet.

De még ha a többség a közösség szavazatai egy nagyobb blokk méretkorlátozás nincs protokoll döntenek az ideális blokk mérethatár - fenntartása a jelenlegi biztonsági és a jövőbeli lehetőségek - vagy döntenek egy változás.

Gavin Andresen (az egyik legjelentősebb fejlesztők Bitcoin technológiája) is bevezette a saját javaslatát. A dokumentum szerint, Andresen javasolt egy blokk mérete határa 20 megabájt. Ez felvetett egy új vitát a szakemberek körében.

Egy erős közösség a kínai bányászok szemben ez a növekedés a blokk méretkorlátozás miatt az ország internet-kapcsolat nem teszi lehetővé számukra, hogy a legtöbb nagyobb blokk méretét. Így tett egy számláló javaslat egy blokk mérethatár nyolc megabájt. A javaslatot támogatta Andresen óta.

Válaszul, egy csúszó sapka által javasolt Garzik, hogy hozna egy módosítását a Bitcoin kódot. Így, blokk mérethatár lehet változtatni (növekedés vagy csökkenés) periodikusan szerint a szavazatok által benyújtott globális bányászok.

A Bitcoin közösség különböző vélemények a vita néhány támogató nyolc megabájt blokk méretének növekedését, és néhány vár a fejlett technológiák, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy elkerüljék a vitát. Mivel a Bitcoin egy teljesen decentralizált rendszer, nincs világos megközelítést, hogy értékelje a különböző ötletek és aggályok, lehetetlenné téve, hogy elérje a döntő határozat.

Jelentősége a helyzet

Mivel a Bitcoin indult útjára 2009 januárjában ez a blokk mérete vita az első jelentősebb módosítása Bitcoin politikát. Minden alkalommal, amikor egy új változás megy végbe, a központi szoftver módosított és a játékosok a frissített gyorsan. Bárki próbálják elkerülni a jelenlegi eljárás lesz távolítva a rendszert, amíg azok megfelelnek a feltételek.

De ebben az esetben is két protokoll játszik a fejlesztők, hogy vezethet az osztott hálózat. A lebontják akkor jelentkezhet, ha az egyik fél úgy dönt, hogy elűzze a globális frissítés mérése nélkül az eredményeket.

Ennek következtében a helyzet

Bitcoin jelenlegi piaci sapka körülbelül $ 4 billionwith millió dolláros beruházás sorban minden nap. A blockchain egy teljesen biztonságos és decentralizált rendszert, és a nagy felhasználói bázis, valamint egy viszonylag hosszú múltra teszi a blockchain technológia kiváló képest bármely versenytársa. Azonban, ha a közösség szétesik a blokkban mérethatár vita az egész hálózat veszélybe kerül.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nem indít díjat Görögországnak

Post ICO

A BetCoin Casino csapata új játékoldalakat nyit a BetCoin Circle-nek, és további híreket készít

Post ICO

1911 Az Egyesült PAC az első, amely támogatja a cryptocurrency és a Bitcoin-barát jelölteket

Post ICO

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt

Post ICO

Hogyan 7.9 millió ember veszi át a Bitcoint a Közel-Keleten?

Post ICO

20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren

Post ICO

A Bitcoin most vásárolhat meg egy tengerparti luxuslakást Cipruson

Post ICO

A Bitcoin cég Coinsilium elindítja az Egyesült Királyság első blockchain IPO-ját

Post ICO

5 A bitcoin növekedését gátló tényezők

Post ICO

Bitcoin 2015 ár - A Bitcoin értékének előrejelzése a tömeg bölcsességén keresztül

Post ICO

Az amerikaiak betegek a pénz manipulálásában: a Bitcoin lehet a válasz