A Bitcoin két új fő támogatót nyer: az Euro Pacific-t Peter Schiff és Julian Assange | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin két új fő támogatót nyer: az Euro Pacific-t Peter Schiff és Julian Assange

A Bitcoin két új fő támogatót nyer: az Euro Pacific-t Peter Schiff és Julian Assange

Ez valóban egy nagy nap a Bitcoin közösség, amikor egy jól ismert szakértője a befektetési világ ölel cryptocurrency mint Peter Schiff csinál. A vezető Euro Pacific nemesfémek, a legnagyobb nemesfém-kereskedő a világon, jelentette be szerdán (május 21), hogy a cég most elfogadó Bitcoinvia híres fizetési processzor BitPay.

Bár Schiff állítólagos gyűlölet ellen Bitcoin soha nem volt hivatalos, ezt a bejelentést határozottan jelzi a változást a befektető szempontjából. A hírt kiderült Schiff „Hivatalos Arany Blog”.

És úgy néz ki mindenki Euro Pacific nemesfémek is így gondolja. „Bitcoin kínál hatalmas előnyöket, mint egy közepes cserébe mind a hazai és nemzetközi ügyfelek számára. A banki átutalás fiat alapok lassú és drága az ügyfél számára, és a hitelkártya-díjak túl magasak, hogy felszívja az alacsony díjak kínálunk” mondta Michael Finger, a cég marketing igazgatója.

Kiválasztása BitPay szerint Finger, egyszerű volt a döntés, hogy: „nem csak nem BitPay szolgáltatás az üzleti értelemben, hanem mi vagyunk izgatottak, amely tulajdonosai Bitcoin a lehetőséget, hogy olcsón és megbízhatóan átalakítani a felesleges gazdaságokat nemesfémek helyett vissza fiat valuta”.

A Bitcoin fizetési processzor nemrég indult egyszeri partnerséget Toshiba, így crypto-műveletek számára hozzáférhető 6000 új kereskedők szerte a világon. „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy partnerség Euro Pacific Nemesfémek (...). BitPay megtiszteltetés, hogy szerepet játszik abban, hogy olyan globális és létrehozott vállalatok integrálják Bitcoin a saját fizetési rendszerek”, mondta Tony Gallippi, BitPay elnöke és alapítója.

Assange dicséri Bitcoin

egy kapcsolódó jegyzet, másik Bitcoin támogatója is úgy döntött, hogy ossza meg gondolatait a digitális pénz. Julian Assange, a híres ausztrál újságíró és Wikileaks editor-in-chief - aki még mindig nyújtott menedéket az ecuadori nagykövetség Londonban -, azt mondta, hogy „a Bitcoin a legtöbb intellektuálisan érdekes fejlemény az elmúlt két évben.”

A kijelentés alatt Élőben csevegés a konferencián Net próféta. Szerint a Wikileaks alapítója, Bitcoin felelős lehet a következő nagy innováció a pénzügyi szektorban.

Assange kiderült úgy véli, hogy a Bitcoin teremt egy érdekes sokféleség és ezért több bank szerte a világon, és különösen a nagy Amerikai Egyesült Államok bankházak különösen, már blokkolja ügyfeleik foglalkozó Bitcoin.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

7 ok, amiért a Bitcoin üzlet elvesztette az ügyfeleket

Post ICO

Az Erik Voorhees Bitcoin vállalkozót, amelyet az Értékpapír- és Tőzsdebizottság terhel

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Post ICO

A BFL bitcoinokat bírósági vezérlésű pénztárcába kell vinni és eladni

Post ICO

5 Figyelemre méltó Bitcoin videók, amelyeket figyelni kell

Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

Az ausztrál jóléti pályázóknak ki kell jelenteniük a számítógépes pénznem eszközeit

Post ICO

Az Australian National Dictionary Center 2013-ban választja a Bitcoint

Post ICO

A Bitcoin az egyre növekvő versenytől az összes többi digitális pénznemtől

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

Bitcoin, mint valuta a Bitcoin mint technológia ellen