Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan

Ha már a következő Bitcoin híreket, akkor lehet, hogy hallott egy látszólagos „polgárháború” bemelegítés két rivális frakciók a Bitcoin közösség. Érdekes, hogy az elmúlt napokban a Bitcoin értéke csökkent körülbelül $ 250 alatt a $ 220, mielőtt újjáéledő és stabilizáló on $ 230. Bár pontosan meghatározni, hogy mi okozza az árak ingadoznak nehéz, az esetleges „polgárháború” valószínűleg játszik egy tekercs. Tehát hogyan tudjuk megmagyarázni ezt a konfliktust, amely potenciálisan okozott árcsökkenéssel, és mit jelent ez a Bitcoin közösség?

Ami történt, az úgynevezett szoftver kemény villát a mögöttes protokoll határozza meg a működését és korlátait Bitcoin. A részletek bonyolult, de a cryptocurrency közösség alapvetően nem oszlik a megengedett méretet blokkot adunk a blockchain. Egyre több fejlesztő, a bányászat csoportok és társaságok szorgalmazzák méretének növelése a blockchain, amely jelenleg meglehetősen korlátozott.

[Tweet_box tervezés = "box_02"] Bitcoin polgárháború: Az új Bitcoin XT protokoll emelkedik 8MB elején 2016. [/ Tweet_box]

Hogyan Bitcoin működik és mi a villa segítségével

Zavaros? Bitcoin fut blockchain vagy nyilvános főkönyvi ahol bányászok lényegében csomagban együtt ügyletek alkotják őket egy blokk, majd azokat hozzáadjuk a blockchain. Amint ez megtörténik, az új digitális érmék jönnek létre és kapnak a bányászok, valamint a tranzakciós díjak. A jelenlegi Bitcoin mag protokoll blokkok vannak korlátozva 1MB méretű, de az új Bitcoin XT protokoll emelkedik 8MB elején 2016and továbbra is megduplázódik eléréséig végső mérete 8 GB 2036.

növelésével blokkok méretét, a fejlesztők képesek lesznek növelni a sebességet, amellyel ügyleteket befejeződött. Jelenleg Bitcoin rendszer képes feldolgozni csak hét tranzakció másodpercenként vagy körülbelül 25.000 tranzakció óránként. Ez úgy tűnik, mint sok, de egy cég, mint a Visa ténylegesen kezeli mintegy 2000 tranzakció másodpercenként.

Egy jelentős globális valuta, hét másodpercenkénti tranzakciók egyszerűen nem vágjuk. Növelésével a blokk mérete több ügylet lehet feldolgozni egy időben.

Fontos azonban, hogy az a tény, hogy a növekedés a blocksize csak akkor fordul elő, ha a bányászok támogatása Bitcoin XT kialakításával új blokkot a protokollt. Ha 75 százaléka az új Bitcoin blokk bányásznak justing XT január 2016, kemény villa - azaz osztott szoftver - végre kell hajtani.

Nagy nevek súlyú

Bitcoin XT már megjelent, bár eddig úgy tűnik, hogy elfogadná a bányászok már langyos. Ugyanakkor az új Bitcoin protokoll van kiállt néhány nagy név. Mike Hearn és Gavin Andresen, mind vezető fejlesztők, vezeti a chargefor nőtt blokkméretek.

De a másik oldalon, számos nagy nevek ellen küzdenek a kényszerű villát. Míg egyesek és csoportok valóban egyetértenek növelésével blokk méretével - sőt Satoshi Nakamoto eredeti tervek Bitcoin utalt, hogy blocksizes valószínűleg növelni kell egy bizonyos ponton -, ahogy Bitcoin XT törekszik egy kemény villát és megpróbálják átvenni Bitcoin felhívta a harag a sok közül.

Még Satoshi Nakamoto, vagy legalábbis valaki, aki hozzáfér az e-mail címét, már súlyú a vitában. De szerint Nakamoto, a kemény villa, amely jelenleg erősen tolt Hearn és Andresen, ez nem az, amit ő elképzelt Bitcoin.

Míg az alkotó Bitcoin gondoljuk, hogy a digitális valuta volna fejlődni és alkalmazkodni, ez az állítólagos Nakamoto azt állítja, hogy ezek a változások csak állítólag keresztül közel névtelen döntést. Ha Bitcoin XT használják kényszeríteni változás, akkor az egész Bitcoin projekt lesz a hiba, mert ez tönkreteszi az ötlet társadalmi konszenzus és a Bitcoin harmónia alkatrész Nakamoto mond most.

Mit is jelent ez? Nézd, és várni, de ne aggódj

Itt a legfontosabb kérdés: mit jelent a Bitcoin kemény villát jelent? Most nem úgy néz ki, mint sok mindent.

Túl sok nagy bányászati ​​csoportok és túl sok tagja a Bitcoin közösség általános ellenzik Bitcoin XT, ami azt jelenti, hogy az új protokoll valószínűleg eldobja. Ez tiszta spekuláció, persze, de még Satoshi Nakomoto - vagy valaki, aki hozzáfér az eredeti e-mail címét - a súlya ellen, az új protokoll, ez nehéz lesz XT is vonzó.

Ha háromnegyede a bányászok azonban nem kapcsolja át az új protokoll, a többi a bányászok kap két hét, hogy váltson az új protokollt, vagy más lehet a veszély fenyeget, hogy a BTC együtt, legalábbis a az új rendszer. Most a fejlesztők még nem dolgoztuk ki, amit a teljes hatását a kemény villa lesz, de ez azt eredményezheti, hogy hasítja a tényleges állami főkönyvi kettő. Ebben az esetben nehéz elképzelni, hogy a Bitcoin által létrehozott rendszeres mag és a XT változata lenne közvetlenül kompatibilis.

Mégis, míg akkor feltétlenül tartsa szemmel a fejleményeket, Bitcoin felhasználóknak nem kell aggódni túl sokat egyelőre. Jelenleg a harc, mint a politikához és a rajzoló a jövőben a Bitcoin, mivel ez a változó az aktuális protokollt. Még ha a Bitcoin XT nem sikerül, akkor valószínűleg kényszeríteni vezetők a nagyobb közösség, hogy üljön le, és kitalálni a megoldást a növekvő blocksizes.

Sok cégek és magánszemélyek szeretné látni a méret növelése, és ez fog történni egy bizonyos ponton. Még ha Bitcoin XT sikerül, és tömegesen a Közösség által elfogadott, az átlagos felhasználó azt valószínűleg nem sokat érne, mert csak a bányászok és a vállalatok alkalmazkodni kell egy kicsit más protokollt.

Nem valószínű, hogy az átlagos Bitcoin felhasználó még bármilyen változást észlel. Mégis, a Bitcoin „vezetők” lesz, hogy jöjjön egy konszenzus-oldattal, majd végrehajtja azt.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

$ 3.454 billió jó ok arra, hogy vásárolni Bitcoint

Post ICO

A korábbi Bitcoin-csere Mt. Gox amerikai csődvédelmet kap az amerikai bíróságnak köszönhetően

Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

Az app, amely ellopja Bitcoinjait, a Paypal elnökei átvesznek Bitcoint és így tovább

Post ICO

10 darab bitcoin mítoszok

Post ICO

A Bitcoin-felhasználók a söpredék vagy az álmodozók?

Post ICO

6 Potenciális Bitcoin üzleti lehetőségek

Post ICO

A Bitcoin evangélista Jason King 3,237 mérföldet indít a kriptokalenciában

Post ICO

A Bitcoin cég Coinsilium elindítja az Egyesült Királyság első blockchain IPO-ját

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Post ICO

A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés

Post ICO

Bitcoin 2015 ár - A Bitcoin értékének előrejelzése a tömeg bölcsességén keresztül