Bitcoin Blackmail Letters | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin Blackmail Letters

Bitcoin Blackmail Letters

Több mint az Egyesült Királyságban a Thames rendőrség jelentése szerint általuk vizsgált esetben Bitcoin zsarolás éppen szállítják az e-mail, hogy különböző címek
Maidenhead, Wycombe és Dél-Buckinghamshire.

A betűk követeljük, hogy a címzettek küldeni Bitcoin címre csatolt levél vagy a feladó lesz „alá egy kampányt”, hogy el fog terjedni álhírek róluk, hogy egy pedofil.

Tizenegy ember számolt be ilyen levelet a rendőrségnek eddig Maidenhead, Wycombe, Hedgerley és Bourne End.

Nyomozó Sargent Peter Fal Force CID Maidenhead kijelentette: „Vannak, akik egyszerűen figyelmen kívül hagyhatja ilyen levelet, mikor kapja meg őket, de mások számára is nagyon aggasztó. Ez egyértelmű kísérlet zsarolás és meg kell gyűjteni az összes információt, amit lehet, segítse a vizsgálatot, és nyomon követni az elkövetők mögött ezek a csúnya leveleket.”

Ahogy valuták, mint például a Bitcoin is a felszállás és a nő minden bizonnyal egyre több bűnöző megpróbálja kivonni becsületes pénzt becsületes emberek ebben a természetben. Míg Bitcoin jellemző elektronikus egyetlen dolog a legtöbb ember számára is érdekes látni a bűnözők, hogy azt a fizikai szót fenyegetések révén a post.A Bitcoin BlackoutCoin tűz is csatlakozik a Bitcoin Blackout zajlik augusztus 20-án.

A Bitcoin Blackout jött létre, hogy segítsen fényt, hogy a BitLicense javaslatot, és a lehetséges, hogy köze súlyos károkat az innováció a cryptocurrency térben.

Az alkotók a helyszínen kit kinyúlt, hátha részt venne már feltöltött néhány javascript illeszteni bin, ahol a felhasználók végre magukat.

Azt is nyújtanak a tárolt változat (mindig kifejezni óvatosan az ilyen dolgokat), és javasoljuk, hogy használja a saját üzemeltetésű változata.

Ez az egyik a több innovatív dolgokat láttunk a rajz egyes figyelmet a BitLicense kérdést, és minden bizonnyal részt.


Mostantól a Bitcoin online ajándékkártyák vásárlására használhatóBitcoin újabb lépést tett előre. Most, a digitális valuta is fel lehet használni, hogy vásárolni ajándék kártyát a honlapon Gyft. Ez miért fontos? Mert ez azt jelenti, hogy a Bitcoin talált egy másik módja a válás valós és használható a valós világban.

Hála Kasmír Hill, a Forbes újságírója, hogy túlélt egy egész héten csak használ Bitcoinsand volt egy durva időt csinálja, láttuk, hogy nem könnyű, hogy egy Bitcoin szeretője. Tehát az a tény, hogy Gyft most elfogadó digitális valuta sokat jelent! Alapvetően Bitcoin felhasználó bekapcsolhatja értékük raktárban creditand, még ennél is fontosabb, költeni ezt a hitelt helyeken valóban tetszik.

A legfőbb probléma a Bitcoin az, hogy bár a digitális valuta nagy, ez még mindig csak az online vásárlás. Virtuális valuta még hosszú út áll előttünk. Ez olyan, mint a PayPal, amely szintén meg kellett dolgozni az utat a felhasználók preferenciáit.

Miután Gyft Bitcoin csak felmenni. Talán egy napon a közeljövőben, látni fogjuk ATM ellátó Bitcoin minden sarkon, de van sok köze a mai napig nem érkezik.

Via techcrunch.com


Észtországban születik Bitcoin kastélyA finn Bitcoiner Risto Pietila az ember mögött Észtország új nagyszabású projekt: fordult a régi Grand Castle Malla egy Bitcoin SuperNode Perpetual Conference Center.

A kastély, épült az 1600-ben vásárolt cryptocurrency jövedelmek és felújításra kerül annak érdekében, hogy legyen egy központ szentelt Bitcoin innováció. 

A Grand Castle Malla közelében található a Balti-tenger és a legnagyobb épület a környéken. „Bár vannak más bimbózó központok Bitcoin aktivitást és követségek minden nagy városokban a bolygó, ez a nagy építmény áll egyedülálló filozófiai emberbaráti intézmény eltávolítjuk a forgalmas üzleti városi commerceand egy összejövetel összefüggés a Bitcoin közösség belemerül egy organikus életmód”, írja a Business Forum Journal.

Az épület állítólag felhasználható, hogy a Bitcoin méltóságok, amely lehetővé teszi számukra, hogy hasznos Bitcoin kapcsolatos viták és innovatív megoldások a cryptocurrency univerzumban. Különben is, az üzleti fórum Journal rávilágít arra a tényre, hogy a létrehozó ez a központ Európában előnyt jelent a projekt.

Bár több tagja a Bitcoin közösség dícsérve a projekt több mások még mindig vonakodik főleg azért, mert a jelenléte Risto Pietila egy cryptocurrency vállalkozó egy nagyon ellentmondásos múlt.


A bitcoin-vállalatok hamarosan bejelenthetik egy önszabályozó bizottság létrehozásátNéhány cryptocurrency kapcsolódó cégek összeállt, hogy megvédje, és fokozza a digitális valuta, mint a Bitcoin, annak érdekében, hogy azok jogszerű és könnyebben elfogadják a hatóságok. A csoport várhatóan bejelenti létrehozása egy új önszabályozó szervezet nevezett bizottság létrehozása a Digital Asset Transfer Hatóság kedden (30) szerint a Wall Street Journal.

Ezzel a projekttel, a csapat célja, hogy elősegítse egy erős és egységes választ az észak-amerikai kormányok és a szövetségi szabályozók, amelyek így a Bitcoin élet nagyon nehéz, különösen az Egyesült Államokban. A fő cél az, hogy hozzanak egy csoportja közös szabályok, amelyek megakadályozzák a pénzmosást és annak biztosítása, hogy cryptocurrencies követi a törvényt.

Jeremy Liew, a partner Lightspeed Venture Partners, azt mondja, hogy „az új fizetési technológiák, mint például a Bitcoin, Ripple, Ven és más digitális valuta megvalósítani a teljes potenciálját, így a kereskedelem olcsóbb és egyszerűbb a világon, a felhasználóknak újra kell megbízzanak integritásának a vállalatok az ökoszisztémában”.

„Ez a bizalom származik együtt megbízható befektetők [és] megbízható üzleti gyakorlatok és elfogadása megbízható szabályozási felügyelet”, tette hozzá.

Emellett ez a csoport egy másik csapat Bitcoin támogatói is tervezi, hogy fontos bejelentést kedden: létrehoztak egy jótékonysági nevű BitGive Foundation, amely segít a környezeti és közegészségügyi institutionsaround világon a Bitcoin adományokat. Ebbe a csoportba tartoznak a nagy cégek, mint BitPay vagy a Bitcoin Foundation.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Andersen egy másik javaslatot tesz a blokkméret növelésére

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nem indít díjat Görögországnak

Post ICO

A LifeLock Lemon pénztárca beszerzése megszünteti a Bitcoin támogatás minden elvárását

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcák a kriptográfiai hibák és biztonsági problémák után frissítve

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt

Post ICO

7 ok, amiért a Bitcoin üzlet elvesztette az ügyfeleket

Post ICO

10 kevés ismert funkció rejtett Blockchain.info

Post ICO

5 A bitcoin növekedését gátló tényezők

Post ICO

A Bitcoin elfogadása a MovieTickets.com számára nyújtott előny

Post ICO

Bitcoin csere Az Igot.com 40 országban fizetési feldolgozást indít

Post ICO

A Bank of China nem ismerheti el a Bitcoint legitim pénzügyi eszközként a közeljövőben