Bitcoin Big Wigs | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin Big Wigs

Bitcoin Big Wigs

Ebben a cikkben fogunk menni az öt legfontosabb ember a Bitcoin közösség. Az első név, ami eszébe jut sok valószínűleg Bitcoin alkotója Satoshi Nakamoto, de mi lesz, hogy kihagyja őt. Miért? Mivel nem tudjuk, hogy ki is ő valójában, vagy ha „ő” még egy személy. Plusz, ott már árucikkeket cikkek tekintetében a rejtélyes Nakamoto. Ehelyett fogunk összpontosítani az emberek, akik, akikről tudjuk, és akik aktívan dolgoznak Bitcoin.

Elsőként Gavin Andresen, a vezető tudós a Bitcoin Alapítvány és az egyik legkorábbi támogatóinak Bitcoin. Gavin egy számítógép programozó zseni és az ő munkája volt az egyik a siker kulcsa az okot a Bitcoin. Hogy mennyire jó már Andresen munka volt? Ha úgy döntött, hogy Satoshi keze sourceforge kódot, odaadta Andresen. Most Andresen kulcsfontosságú szereplője irányítja az erőfeszítéseket a Bitcoin Foundation, amely azon dolgozik, hogy megvédje, szabványosítása, és elősegíti a Bitcoin.

A következő legfontosabb személy a Bitcoin közösség vitathatatlanul Mark Karpeles, a tulajdonos a világ legnagyobb Bitcoin csere, Mt. Gox. Nehéz túlbecsülni a jelentőségét Mt. Gox. Anélkül, cserék, mint Mt. Gox Bitcoin lenne alapvetően értéktelen. Cserék azért fontosak, mert lehetővé teszik az emberek, hogy gyorsan átalakítani Bitcoin más valuták. Ez teszi Bitcoin folyékony eszköz, mint bármely más valutára. Mt. Gox lényegében meghatározza a világpiaci árak, és sokan úgy vélik, hogy ha a Mt. Gox kell összeomlás, a teljes Bitcoin valuta összeomlik. Röviden, Mt. Gox a Bitcoin egyenértékű a New York Stock Exchange. Mark pozícióját, mint a tulajdonosa Mt. Gox ad neki egy hatalmas mennyiségű pofon a Bitcoin közösségében

Következik a Hal Finney. Tovább programozás varázsló, Hal felelős PGP, korai nyilvános kulcs cryptology program, amely nagyban segítette a fejlődését Bitcoin. Hal volt az első kedvezményezettje a Bitcoin tranzakciók és ez volt az első, aki felfedezte a „kettős kiadások támadás”, hogy ha fenyegeti Bitcoin. Ez a támadás volt az egyik első és legsúlyosabb támadások Bitcoin. Hal is dolgozott számos egyéb biztonsági kihívások és problémák kódot. Anélkül, Hal, Bitcoin nem maradt ezeken a korai kihívásokat. Sajnos, Hal járulékot csökkenni kezdett, mint Lou Gehrig-kór otthagyta nagyrészt tiltva.

Egy másik fontos Bitcoin közösség egyik tagja szerint az online neve „ArtForz”. Ő fejlesztette ki az első GUI Bitcoin bányászat telep, így forradalmasítja a bányászati ​​folyamat. Egy ponton az időben, ArtForz ellenőrzött oroszlánrészt számítási teljesítmény szentelt Bitcoin. Miközben most ellenőrzések kevesebb, mint egy százaléka számítási teljesítmény, a járulékok és a forradalmi munka nem csökkent a jelentősége. Továbbá azt is felismerte, és dolgozott a nagy hibákat.

Nils Schneider másik fontos teljesítmény-lejátszó. A tulajdonos a „Bitcoin Watch”, Nils vezérli erős információs oldalak, mint például a bitcoincharts.com. Ő hálózati honlapok elengedhetetlen figyelemmel kíséri a fejleményeket és ismeretterjesztés. Ez teszi Nils helyzetben cselekedni, mint az egyik legerősebb és legszélesebb körben olvasott hangok tekintetében Bitcoin.

Rengeteg más fontos adatok a Bitcoin közösség. A probléma az, hogy sok közülük anonim marad, vagy nehezen talál információkat. Például a legerősebb egyetlen szervezet a Bitcoin közösség most vitathatatlanul a BTC Guild. BTC egyik legnagyobb Bitcoin bányászok a világon, és időnként még közeledtek 51 százalékban bányászati ​​teljesítmény. Ha BTC valaha úgy 51 százalék, ez lényegében nekik az irányítást Bitcoin, amely lehetővé teszi számukra, hogy megduplázza a ráfordítást, és végre más tiltott tevékenység. Érdekes lenne tanulni, aki létrehozta és irányítja a BTC céh, de kevés információ áll rendelkezésre.

Tehát míg a Bitcoin valóban decentralizált pénz, ez nem azt jelenti nincs teljesítmény a játékosok. Míg a valuta marad egy nyílt és a közösség által vezérelt erőfeszítés az elkövetkező években, az egyszerű tény, hogy valóban vannak bizonyos „elsők az egyenlők között” a Bitcoin közösség. Mindezek ismeretében a teljesítmény a játékosok bizonyulhat létfontosságú az emberek befektetés Bitcoin. Ezek az intézkedések és döntések súlyos hatással Bitcoin egészére.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az ausztrál jóléti pályázóknak ki kell jelenteniük a számítógépes pénznem eszközeit

Post ICO

Bank of England dicséri a Bitcoint, és feltárja a digitális pénznem kibocsátására irányuló vizsgálatot

Post ICO

Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország

Post ICO

5 módja a Bitcoin alacsony árának kihasználására

Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

Ausztrália úgy tekinti, hogy a Bitcoint pénznemként szabályozza

Post ICO

A korábbi Bitcoin-csere Mt. Gox amerikai csődvédelmet kap az amerikai bíróságnak köszönhetően

Post ICO

A Bitcoin Black Friday 2014 az összes rekordot törli: a Gyft, a NewEgg a legjobb eladási nap

Post ICO

Az app, amely ellopja Bitcoinjait, a Paypal elnökei átvesznek Bitcoint és így tovább

Post ICO

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Post ICO

A Bitcoin közösség elidegeníti a Mt. Gox hibás mulasztás miatt: 10 reakciók listája

Post ICO

Az Avalon 200 millió dolláros befektetést és 20 nm-es technológiát kaphat a bányászati piac vezetőjeként