A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés

A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés

Bitcoin most kell néznie a legnagyobb veszélyt a történelemben. Egy vagy több ismeretlen kiberbűnözők indított agresszív támadást Bitcoin csere az egész világon, így le néhány legnagyobb cserék a világon. Bitcoin vezetői most rejtjelező tartalmazzák a problémát, mielőtt kinő kezét.

Röviden, kiberbűnözők egy tervezési hiba pénzfelvételi saját számlák, majd babrálni a tranzakció maga az állami főkönyvi. Ez okozza elterjedt zavart és esetleg aláássa az egész Bitcoin rendszer.

Hackerek már így valós Bitcoin tranzakciók, de aztán a 10 perces ablak előtt tranzakciók rögzítésre kerülnek a nyilvánosság főkönyvi hogy akkor írj hamis tranzakciók. Ez teremt elterjedt zavar ma már egyre lehetetlen megmondani valódi tranzakciók hamis is.

Mindkét Mt. Gox és BitStamp felfüggesztették ügyfél kivonás. Bitcoin cserék most azon dolgoznak, hogy dolgozzon szoftver, amely érinti a hiba. Bitcoin ára zuhant körülbelül $ 400 dollárt.Van egy Bitcoin Bank az útján? A Mt.Gox alapítója 50 000 dollárt és többet veszítMegvan Bitcoin ATM, Bitcoin nyomdagépek, bányavállalat, még hitelkártyák. Az egyetlen dolog, Bitcoin nincs, azonban azt a saját bank. Bitcoin ATM cég Robocoin most azt tervezi, hogy indítson egy online bank és fogja használni a bankautomaták fellépni „ágak” szerte a világon. Ez a fejlődés érdekében, hogy még több szolgáltatást a globális Bitcoin közösség, és ha bármely cég úgy tűnik, hogy abban a helyzetben, hogy húzza le, ez Robocoin. A cég 13 Bitcoin ATM művelet egész Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában.A bitcoin a bajba jutott országokban élők válik szabadonHa már figyelte Fiatleak.com az elmúlt néhány hétben, hogy észrevette, hogy Kína elszámolni a legtöbb Bitcoin tranzakciók. Az izgalom a kínai-alapú cryptocurrency ügyletek jön még akkor is, az önkormányzat létrehozott szigorú tőke ellenőrzése annak érdekében, hogy megvédje mind az ország gazdasága és valuta.

Érdekes, mivel a kormány úgy néz ki, hogy tartsa a pénz az országban, úgy tűnik, hogy sok kínai ember használja a Bitcoin, mint egyfajta „kilépési” currencyto át vagyonukat ki jüan. Tudsz


A Bitcoin 2014 legnagyobb napja Oroszországban, mivel a helyi pénznem folyamatosan merülA világ egyik legismertebb digitális valuta élvezi a történelmi utazást Oroszországban. Kedden (december 16.), a cryptocurrency közösség látta a legnagyobb tranzakciók volumene az év között az ország hivatalos pénzneme, a rubel, és Bitcoin. Mindez azért, mert az orosz valuta tartja tank.

A rubel zuhant több mint 11 százalékkal kedden

Szerint a CNBC, ez volt a valuta „legmeredekebb napközbeni esés 1998 óta” miatt „gyengébb olajárak és szankciókat Oroszország ellen a Nyugat”. Szembesülnek a meredek csökkenése érték és csalódott a tétlenség az orosz központi bank, több kereskedő úgy döntött, hogy kiírása a valuta.

A tranzakciós volumen között BTC és a rubel tüskés 819, kedden több különösen magas, ha az átlaghoz képest 230 ágakban regisztrált az elmúlt hónapban. Ez azt jelenti, csaknem 250 százalékos növekedést ügyletek, az adatokat a helyszínen Bitcoincharts.comshows, és a legtöbb december óta 2013-ban.

Az egyik cserék által használt orosz Bitcoiners - annak ellenére, hogy a BTC jelenleg illegális az országban - a bolgár BTC-e. Ez nem meglepő, hogy a csere már mutatja a diszkrét tüske rubel tranzakciók az egész elmúlt hetekben.

Miután a tüske regisztrált kedden, a tranzakciók volumene között a rubel és Bitcoin magas maradt szerdán (17). Az orosz valuta tett némi fellendülést, egyre több mint 10 százalékát az amerikai dollárral szemben. Azonban a rubel továbbra is 13 százalékkal a héten.

„A hír jön ki Oroszországban valóban páratlan”, Bobby Lee azt mondta a CNBC. Szerint a társ-alapítója és vezérigazgatója a kínai bitcoin BTC Kínában, a”magas kereskedési volumen a rubel várható, mivel a járat el ezt küzd valuta. Bitcoin tehát természetes cél, valamint más erős jegybanki valuták”.

Egyes szakértők azonban megnézi ezt a jelenséget, mint valami mulandó. Âkif Khan, az egyik Bitnet a főnökeik, azt mondta, hogy „lepődj meg, ha oroszok fordulva Bitcoin semmilyen értelmes waygiven az bizonytalan, hogy tudták használni, vagy tárolja büntetés nélkül a jövőben”.

Kiemelt kép forrása: Wikimedia


Bitcoin Black Friday - A legjobb módja a Bitcoinok eltöltéséreCsak azt akartam adni nektek egy gyors heads up körülbelül Bitcoin fekete pénteken. Fekete péntek a Hálaadás utáni napon, megjegyezte, az első napon a hagyományos karácsonyi bevásárlás, amelynek során a tömeg a fogyasztók állítják, hogy különleges ajánlatokat a kiskereskedők. Általában ez ünnepelte az egész Egyesült Államokban. De ebben az évben nem számít, hol laksz lehet kapni a legjobb ajánlatokat az év használatával Bitcoin.

BitcoinBlackFriday.comis egy weboldalt hoztak létre, hogy így minden a legjobb ajánlatokat talál a Bitocin elfogadó kereskedők. Tavaly BBF (Bitcoin Black Friday) készült több mint $ 6M értékesítési és említésre került a nagy híroldalak, mint a CNN, a The New York Times és a TechCrunch.

Bitpay, a Bitcoin fizetési processzor már bejelentette, hogy a kereskedők, hogy felkészüljünk a közelgő esemény. Több mint 1200 kereskedők várhatóan részt ebben az évben. A vállalatok között, akik részt fog venni a Balaton Bike Fest a Hacker (hardver és szoftver kiskereskedők), Gyft (ajándékkártya viszonteladó) és NameCheap (domain név regisztráló). Túl magas, ami jelenleg a legnagyobb cég elfogadja a Bitcoin, mint a fizetés nem szerepel BBF hanem lesz egy külön fejezet foglalkozik a Bitcoin a saját honlapján.

Azt beszélik, hogy akkor is képes vásárolni kis mennyiségű Bitcoin alig vagy egyáltalán nem jutalék BBF így ez lehet egy nagyszerű módja annak, hogy megkezdte az első Bitcoin. Jon Holmquist, az alapító BitcoinBlackFriday.com azt mondta, hogy várhatóan meghaladja a tavalyi 100 ezer látogató benchmark. Azonban a tavalyi BBF volt közepette a Bitcoin boom ahol Bitcoin ment több mint 1000 $, ami valószínűleg segített nyereség egy csomó lendület, így azt hiszem, akkor meg kell várni, és meglátjuk.

Ha azt szeretnénk, hogy naprakész minden a legújabb Bitcoin ajánlatokat vagy akár listához üzletet magad könnyedén megteheti regisztrálsz az e-mail címet a BBF honlapján.

PS

Úgy látszik, a Dogecoincommunity tartja saját Dogecoin Black Friday, további információk itt találhatók.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt

Post ICO

1911 Az Egyesült PAC az első, amely támogatja a cryptocurrency és a Bitcoin-barát jelölteket

Post ICO

Az ausztrál jóléti pályázóknak ki kell jelenteniük a számítógépes pénznem eszközeit

Post ICO

5 Bitcoin bővítmény, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéről

Post ICO

Bitcoin és annak szerepe, amit a B2B közösségben játszhat

Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Post ICO

A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra

Post ICO

Mi a helyzet a Bitcoin repülővel? A SkyCraft digitális pénzeket fogad el

Post ICO

11 Szállodák és hostelek, amelyek elfogadják a Bitcoint

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Post ICO

Az ausztrál adóhivatal (végül) kiadja a Bitcoin irányelveit