Az első Bitcoin ATM-ek az észak-amerikai talajon, hogy Seattle-ben és Austinban érkezzenek | Hungarian.lamareschale.org

Az első Bitcoin ATM-ek az észak-amerikai talajon, hogy Seattle-ben és Austinban érkezzenek

Az első Bitcoin ATM-ek az észak-amerikai talajon, hogy Seattle-ben és Austinban érkezzenek

Az Egyesült Államok egyre várja az ország első Bitcoin ATM által termelt Robocoin, a cég székhelye Nevada. A gépek működését és Seattle Austin.

Az első eszköz lesz telepítve a február végén, a gyártó bejelentette kedden (18). De ezen kívül a szállítás, Robocoin is tervezi, hogy adja ki az új cryptocurrency ATM Európában és Ázsiában.

Bár ez még mindig nem egyértelmű, hogy melyik cég fogja irányítani a Bitcoin ATM Seattle és Austin szerint a The Verge, az Egyesült Államok látszólag próbál lemásolni a siker receptje „felfedezte” a kanadai szomszéd.

Az északi nemzet volt az első a világon, hogy a fogadó Bitcoin ATM elérése lenyűgöző eredményeket. A gép alapja egy kis kávézóban Vancouver, amely működteti a helyi cég Bitcoiniacs, már feldolgozott több mint $ 900,000 tranzakció az első hónapban egyedül.

A kapcsolódó jegyzet, a kanadai cég Bitcoiniacs is közelmúltban bejelentette, hogy tervezi, hogy indítson ATM Londonban és Szingapúrban március közepéig szerint Coindesk.

A készülékek fogják működtetni a „hasonló set-up” az egyik található Vancouver és az első lépés a globális terjeszkedési terv, hogy kíván telepíteni az új gépek és létrehozott fizikai ügynöki irodák lakossági ügyfelek különböző részein a világ.Bitcoin ATM által lefoglalt ausztrál hatóságok a milliomos kábítószer-bustA Bitcoin ATM fogta el az ausztrál rendőrség közepette eljárás tárgya egy motorkerékpár gangthat biztosan lemenni az ország bűnügyi történetét, mint egy történelmi működését. 

A gép elfogták duringa raid a kávézóba Roastery Cafe található South Brisbane. Az akció véget vetett a kábítószerrel kapcsolatos vizsgálat két évig tartott. Ez csupán egyike volt a 19 razziák szerte végrehajtott Brisbane, Logan, Cairns, Ipswich és a Gold Coast, Coindesk jelentett.

A rendőrség gyanítja a gang - ismert Bandidos- csatlakoztatva volt magas szintű kábítószer-kereskedelem a met és a kokain. A vizsgálat azt is feltárta, hogy a banda foglalkozik a szabályozott anyagokat is fel lehetne használni, hogy készítsen más gyógyszerekkel.

Mindent egybevetve, a művelet kódnevű Júlia hullám, végül a $ 2.6m-értékű kábítószer Hatóságok által lefoglalt és összesen 61 ember felszámolásra. A csapat munkacsoport Maxima egy csoportja létrehozott harcolni bűncselekmények motoros bandák, volt felelős szervező az egész művelet.

A Bitcoin ATM foglaltak le, mert a kávézóban, ahol volt található tartozik Brent Carall, a tulajdonos az üzleti és a feltételezett vezető tagja a bandának Senad? Ati?, A Brisbane Times. A rendőrség is lefoglalt áruszállítók és egyéb potenciális érdeklődés.

A gép valójában Queenland első cryptocurrency ATM, és most meg kell vizsgálni a rendőrség, mivel a hatóságok meg akarják érteni, ha az eszközt használták eszközként eladni gyógyszerek.


A Bitcoin ATM nem engedélyezett Tajvanon, mondja a pénzügyi hatóságTajvan nem sokáig várni, hogy törje össze az álmok minden egyes Bitcoiner él az országban. Pár nappal azután, hogy a Bitcoin ATM gyártó Robocoin bejelentette a szállítás egy gép Tajvanon, a sziget által kezelt Kína azt mondta: „nem” a cég.

A Pénzügyi Felügyeleti Bizottság (FSC) válasz érkezését a Bitcoin ATM gyors volt és durva. Szerint a Xinhua hírügynökség, a entitydoesn't jóváhagyja a telepítést egy Robocoin gép Tajvanon.

Emellett az FSC is ismét hangsúlyozta -, mielőtt 2013 végén, Kína kínai Pénzügyi Felügyeleti Bizottság és Központi Bank figyelmeztette a tajvani investorsabout Bitcoin veszélyeket -, hogy a digitális érme nem valódi pénz, hozzátéve, hogy a bankok és emberek ne használja, mint a fizetési eszköz.

Ez az új ellen Bitcoin által kiváltott Robocoin vezérigazgatója a Társaság. Jordan Kelley nemrég bejelentette a szállítás két Bitcoin ATM, Tajvan és Hong Kong, válaszul a nagy kereslet szintje regisztrált Ázsiában.

A tajvani gép kellett volna szállítani, és elkezd dolgozni ebben a hónapban, de az ATM kellett még jóvá kell hagynia a FSC kell telepíteni a szigeten. Most szerint a szervezet, hogy „lehetetlen” a gép működtetéséhez Tajvanon.


Az első Bitcoin ATM-ek, amelyek a következő néhány hétben érkeznek NYC-be és Dél-AmerikábaA gyártó lamasszu szállításra kész két új Bitcoin ATMsvery hamarosan, egy New York-i, a másik pedig Brazíliában.

A New York Post reportsthat a Big Apple első cryptocurrency gép lesz található az East Village, a Just Édes Cafe. A felelős a jó hír Willard Ling, Brooklyn, aki elrendelte az ATM származó lamasszu és választotta ki a buborék teázó található 3rd Avenue és a 12. Utca helyezni.

Mielőtt azonban a Bitcoin ATM működni kezd, a New York-i Department of Financial Services lesz, hogy új irányelveket, hogy megfelelően tudja szabályozni ezt az innovációt.

A hatóság tart nyilvános üléseket ebben a témában január 28-án és 29-én. Szerint Coindesk az üléseket is otthont viták kapcsolatos sokat várt „BitLicenses” beállított, hogy része legyen egy olyan jogi keret tervezett területén cryptocurrency.

Addig, Link fogja tartani a gépet a lakásában, miközben ő is tárgyal kiadó foglalkozik a kávézó tulajdonosai.

Brazil ATM debütál São Paulo

De hagyjuk New York City félre most, mert van hasonló híreket egy dél-amerikai országban. Brazília fogadására van beállítva az első Bitcoin ATM végén a jövő héten, a helyi központ Mercado Bitcoinrecently be.

A lamasszu gép kerül bemutatásra során São Paulo-alapú technológia esetben, ha meg kell vonzani több mint 100.000 látogató, a híres Campus Party. Szerint Rodrigo Batista, Mercado Bitcoin vezérigazgatója, az ATM-et pedig az egyik esemény 300 fülkék.

„Az ATM egy módja annak, hogy az emberek a Bitcoin. A legtöbb ember a rendezvényen, annak ellenére, hogy a technológia közönség, akkor még soha nem hallottam [Bitcoin]”, mondta Coindesk. Az eszköz elérhető lesz a nyilvánosság alatt a gyűjtése, ami létrejön a január 27-február 2..

Ha még nem ismeri lamasszu ATM, ez a gép összeszerelt Portugáliában csak átalakítja fiat valuta Bitcoin, de nem fordítva. Brazíliában a készülék külön díjat számol 2,5 százalék minden ügylet azonos összeg a Mercado Bitcoin ügyfelek.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Ausztrália úgy tekinti, hogy a Bitcoint pénznemként szabályozza

Post ICO

Az Erik Voorhees Bitcoin vállalkozót, amelyet az Értékpapír- és Tőzsdebizottság terhel

Post ICO

Bitcoin csere Az Igot.com 40 országban fizetési feldolgozást indít

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

Avalon bejelentette, hogy a következő hónapban 800 000 Bitcoin bányászati ASIC-t szállít

Post ICO

Bitcoin utazáshoz: A mennyben készült mérkőzés

Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

A Bitcoin közösség elidegeníti a Mt. Gox hibás mulasztás miatt: 10 reakciók listája

Post ICO

A Bitcoin cég Coinsilium elindítja az Egyesült Királyság első blockchain IPO-ját

Post ICO

Bitcoin és egyéb digitális pénznemek

Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirált játékokat kell játszani

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek