A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el

A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el

Queensland-alapú Bitcoiners már vásárolni és eladni cryptocurrency elhagyása nélkül az ausztrál állam, köszönhetően az új Bitcoin ATMthat nemrégiben telepített Dél-Brisbane.

A gép, amely megtalálható a The Roastery Cafe (25, Glenelg utca), egy Genesis1 által gyártott GenesisCoin. „Van egy csomó ember, akik már várnak erre. Van Bitcoiniacs akik ülések mindenhol minden héten, és ezek a csoportok gyorsan növekszik”, Roastery Cafe társtulajdonosa Bruce Carrall mondta a Brisbane Times.

„Láttam fényképek online srácok sorakoznak az ajtón, hogy használja a gépet, ezért utánanéztem. A forgalom ilyen gépek hihetetlen volt, és ők gyorsan terjed. Ők az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban, Hong Kong és Kanada”, tette hozzá.

A Genesis1 kissé eltér a szokásos Bitcoin ATM. Emellett adagoló és figyelembe BTC, a gép is elfogadja és értékesít litecoin és Dogecoin.

Emellett üdvözölte a gép és a felhasználók számára, a Roastery Cafe is elfogadó cryptocurrencyfor termékeit.

Kiemelt kép Imgur.comBitcoin ATM gépek: hogyan látják őket a hatóságok?Mi már évek óta beszélünk Bitcoin ATM egy ideje (a Robocoin, a San Diego machineand a Bitcoin Machine), de a legújabb fejlesztéseket a cryptocurrency világban - mint például a gyanút, hogy vezette a szövetségi hatóságokat, hogy állítsa le Liberty Reserve -, tett minket megy vissza erre a kérdésre.

Hogy ezek az eszközök láthatók a hatóságok? Különösen az Egyesült Államok kormánya, ahol Bitcoin már több vizsgálni. Nos, a hírek nem jók az alkotók ezeket a gépeket. Szerint a közzétett dokumentum márciusban a pénzügyi bűncselekmények Hálózat (FinCEN), ahol az intézmény kifejtette, mit gondolt a Bitcoin világában, cryptocurrency ATM gépek nem tetszenek a hatóságok.

FinCEN irányelveket tett bizonyos szabályok nagyon világosak, különösen ezt a véleményt: bárki működő Bitcoin ATM tekintik pénzt adó és engedelmeskednie kell egy hosszú listát a követelményeknek.

Ez azt jelenti, amely megfelel egy csomó állami előírások, valamint a szövetségi pénzmosás elleni és a terrorizmus elleni törvényeket. Fog ez túl bonyolult a kisvállalkozások számára? Feladja a legjobb megoldás?

Összefoglalóan meg, ez a legfőbb eredménye a FinCEN dokumentumot: kérdésekre, és több kérdést. Bár egyes szabályok világosak, nagy részét az iránymutatás még mindig kétséges. Találd meg kell várnia, hogy mi történhet, ha valaki elkezdi használni a Bitcoin ATM gép...

Via wired.com 


A Bitcoin ATM 140 tranzakciót regisztrál a Campus Party-ban, mielőtt São Paulo-ba telepíthetőCampus Party volt még különlegesebb 2014-re tech esemény, amely azon a brazil város São Paulo vihar minden évben volt egy Bitcoin ATM ebben az időben. A készülék egy igazi sikert aratott a hazai és külföldi tech-hozzáértés résztvevők, nem csak a Bitcoiners hanem az emberek szeretnének többet megtudni a digitális valuta.

A lamasszu gép végre mintegy 140 tranzakció során a négy napos rendezvény, cseréje több mint R4,000, az egyenértékű a $ 1,700. Szerint Brazília legnagyobb bitcoin Mercado Bitcoin, a cég importált a gép, az átlagos átváltási érték $ 28 per felhasználó.

Ez volt az első élmény a Bitcoin ATM Latin-Amerikában és a felhasználók meglehetősen elégedettek a készüléket, annak ellenére, hogy ez csak akkor teszi lehetővé egy egyirányú tranzakció (vásárlás BTC a Fiat valuta). Mindazonáltal Rodrigo Batista, Mercado Bitcoin vezérigazgatója elmondta Folha de S. Paulothat mozgását az ATM stand volt igazán magas, és a nyilvánosság számára meglehetősen kíváncsi cryptocurrency.

„Azt mondanám, hogy a fele a közönség kiszállt tudjuk, mi van a Bitcoin, de még mindig egy nagyon összetett fogalom, ez volt a helyzet velem, amikor azt hallottam róla először”, Batista mondta.

Szerint a csere legfőbb, „a legtöbb ember, aki megállt a kioszk nem tudom, mi volt. Látom, ez pozitív, mert azt jelzi, hogy van sok hely technológia fejlesztése”. Azonban Batista fenntartja a látást, hogy a Bitcoin nem lesz képes helyettesíteni a bankrendszer, mintha kiderült a konferencia során a Campus Party.

Mercado Bitcoin most választotta a tökéletes hely, hogy telepítse a Bitcoin ATM São Paulo. Ezt a folyamatot meg kell kötni áprilisban, amikor a készülék úgy van beállítva, hogy kezdi meg működését a nagyközönség számára.


A Bitcoin és a PayMaq által gyártott Bitcoin ATM-ek Dél-Koreát és Spanyolországot találtakDél-Korea lesz a következő ázsiai országban, hogy a fogadó Bitcoin ATMproduced az amerikai cég Robocoin. A hírt a közelmúltban bejelentette BitcoinAsia új cryptocurrency vállalat székhelye az országban, amely feladata lesz az eszköz.

A gép, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy átalakítani fiat valuta BTC és a másik irányba, érkezik az ország ezen a héten pénteken (21). Két további eredményeket kell felmutatni Robocoin hogy BitcoinAsia során a következő hónapra.

Azonban az első ATM, amelyet található Szöul, megy keresztül az önkormányzati tanúsítási folyamat előtt rúgja-off összes műveletet.

„Örömünkre szolgál, hogy vezessenek be a Bitcoin ATM a leginkább tech-hozzáértés piac a világon. Bitcoin nyilvánosság figyelmének Koreában, és azt akarjuk, hogy a Bitcoin tudatosság Koreában a következő szintre hozzáadásával egy egyszerű módja annak, hogy vásárolni és eladni Bitcoin”, mondta Jewoo Yeom alelnöke BitcoinAsia leányvállalata, a játékfejlesztő Liveplex.

Robocoin, a Nevada-alapú gyártó, amely jelenleg tervezi telepíteni két Bitcoin ATM az Egyesült Államokban, továbbá a hajózás további 39 darabot világszerte márciusban. Némelyikük fog menni más ázsiai célpontok, hanem Európában.

Mégis, Dél-Korea még mindig lehet az első ázsiai piacon kínálni a Bitcoin ATMif minden része a szabályozási folyamat simán megy.

Barcelona kap egy speciális gép BTC

Távolabb nyugaton, Spanyolország is egyre első Bitcoin ATM, de ez nem állítja elő Robocoin vagy lamasszu, a két fő gyártók. A cég PayMaq már announcedthe megérkezése Cajero Bitcoin, egy gép, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vásárolni BTC a Fiat valuta, valamint eladni a digitális érmék és készpénz.

Az eszköz által kifejlesztett spanyol fizetési rendszerek cég, amely képes kiolvasni a személyi igazolvány, hogy engedélyezzék és feldolgozza a tranzakciókat.

PayMaq Bitcoin ATM lesz Barcelona, ​​a bevásárlóközpont Diagonal Mar

A gép elindítása történik szombaton (22).

Kapcsolódó hírek


Post ICO

4 legnépszerűbb hozzászólás a BitcoinTalk-on

Post ICO

Bitcoin alapítvány Comment on New York Pénzügyi Szolgáltatások BitLicense Delay

Post ICO

10 000 Bitcoin bányászati ASIC chip van az európai vásárlók felé

Post ICO

Az Australian National Dictionary Center 2013-ban választja a Bitcoint

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

Az ASICMiner USB Block Erupter mindössze 40 perc alatt elárult a BTCGuild-ban

Post ICO

Bitcoin és a pénz jövője: októberben kriptográfiai konferenciát tartanak októberben

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

60 másodperces videóhírek összefoglalása - 2018. január 22

Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés

Post ICO

Ismerje meg a Cryptor Trust által elindított új, blokk-láncra összpontosító befektetési társaság BCI-t