Bitcoin és egyéb digitális pénznemek | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin és egyéb digitális pénznemek

Bitcoin és egyéb digitális pénznemek

Bitcoin valóban a világ első peer-to-peer valuta, de nem volt a világ első digitális valuta, és nem is az utolsó p2p valuta. Bitcoin járunk számos kísérletet különböző vállalatok létrehozása elektronikus valuta, és azóta ezt számos digitális valuták, amelyek azt állítják, hogy jobb. Megértése mindezen különböző valuták segít a potenciális befektetők Bitcoin megérteni a nagyobb piaci digitális valuta esetében. Mint ilyen, már írt egy rövid története már digitális valuta, és felvázolt néhány up-and-coming valuta, amely egy nap adni Bitcoin futni a pénz, hogy úgy mondjam.

A Brief History of Digital pénznemek

Az egyik legkorábbi elődje a Bitcoin „ECash”, amely indult egészen vissza 1997-ben Ecash célja, hogy forradalmasítja valuták sok azonos módon, mint a Bitcoin. Mint Bitcoin lenne anonim és épülne kriptológia. Ellentétben Bitcoin azonban ECash célja az volt, hogy támaszkodni egy központi elszámolóház, amely ellenőrizné, terjeszteni, és figyelemmel kíséri a valuta rendszer. Ecash sikerült néhány éven belül elindítását követően azonban befolyása még mindig úgy érezte, ma még azt is inspirálta Bitcoin alapító Satoshi Nakamoto.

Egy másik nagyon érdekes elektronikus valuta e-gold. E-gold támaszkodott aranyfedezet, és volt egy nagyon népszerű és viszonylag stabil valuta, amely tartott 1996-2009, mielőtt leállt az Egyesült Államok kormányának. E-gold alapvetően elősegítette tranzakciók arany és tartotta a saját arany pincéjében. Fénykorában, hogy felvették számos weboldalon, és volt több millió felhasználó. E-gold végül bíróság elé a pénzmosás és egyéb díjak, bár sokan azt állítják, hogy ezek a lépések voltak politikailag motivált. A Department of Justice is megpróbálta megragadni az e-gold hatalmas arany-, hogy azok is kell számolni, és hozzáadjuk az osztály működési költségvetések. Szerencsére egy szövetségi bíró leállította az erőfeszítés és úgy ítélte, hogy bűncselekményből származó arany felszámolási vissza kell befektetőknek.

Mindkét valuták, és számos más vezetne emelkedik a Bitcoin. Eddig Bitcoin bizonyult tartalmaznak számos előnyét elődje. Mint minden digitális valuta akkor gyorsan lehet kereskedni az egész világon. Ez a névtelen és eddig nem bizonyult rugalmas. Mi Bitcoin tett különböző volt támaszkodva a kombinált erejét az online közösség, az érték helyett egy áru vagy irányítása központi elszámolóház.

Bitcoin Modern versenyzők

Bitcoin a király a játszótéren, de ez nem jelenti azt, hogy a valuta nem vitatják. Több fontos versenytársak is megjelentek azzal a céllal, dethroning Bitcoin. Egyes befektetők úgy gondolják, hogy miközben a világ is szüksége lehet, és szeretne egy digitális valuta, hibák Bitcoin design végső soron az, hogy a valuta veszte. Ezek a befektetők most így versenyben összes digitális valuta egy közeli pillantást.

A legfontosabb Bitcoin alternatív eddig talán litecoin, ami nagyon hasonlít a Bitcoin a kódot, és a funkciót. Ez a névtelen, tartalmaz egy korlátozott a kínálat, és kell kibányászni keresztül kriptológia. Litecoin különböző, azonban, hogy ez a teljes kínálat érmék 84 millió, illetve 4-szer annyi, mint a Bitcoin. Nem csak ez, hanem blokkolja azt jelentette, hogy bányásznak 2,5 percenként. Litecoin is használ fejlett proof-of-work rendszer úgynevezett scrypt, ami egyesek úgy vélik, bizonyítja, hogy megbízhatóbb és funkcionális, mint a Bitcoin rendszer. Mivel litecoin annyira hasonlít a Bitcoin, gyakran nevezik a Bitcoin „kistestvére”.

Tovább egyre népszerűbb alternatívája a digitális valuta PPcoin. PPcoin azért egyedülálló, mert van egy proof-of-tét rendszer amellett, hogy a proof-of-work rendszer található Bitcoin és litecoin. Míg a teljes magyarázat bonyolult, problémák merülhetnek fel, ha a vállalatok jönnek létre monopóliumot (azaz 51% vagy annál nagyobb részesedéssel) a Bitcoin gazdaságok vagy bányászati ​​tevékenység. Tény, hogy a BTC bányászat céh nemrég jött közel ennek megvalósítására feat. PPcoin a proof-of-tét rendszer segít megelőzni ezt a kockázatot. Továbbá, PPcoin energetikailag hatékonyabb, mint a Bitcoin, csökkentve a valuta a környezetre gyakorolt ​​hatás, amely vált komoly aggodalomra adnak okot az elmúlt hónapokban.

Namecoin egy másik egyedülálló Bitcoin versenyző. Ellentétben Bitcoin és a már említett valuták, a tényleges cél Namecoin nem feltétlenül kell egy valuta. Ehelyett Namecoin célja, hogy egyfajta decentralizált Domain Name System, hogy hozzon létre egy sor új honlap domain, hogy nem lehet megtámadni, vagy cenzúrázzák. Namecoin fő célja az, hogy csökkentse internetes cenzúra. Mint Bitcoin van 21 millió Namecoins hogy létre lehet hozni.

A következtetés: Lehet Bitcoin továbbra is a tetején?

Így lesz Bitcoin marad a világ vezető valuta? Csak a jövő fogja megmondani, de most Bitcoin egy hatalmas és látszólag leküzdhetetlen vezet. Bizonyos értelemben a digitális valuta piac Bitcoin veszíteni. Hacsak Bitcoin összeesik vagy szenved súlyos visszaesése lesz nagyon nehéz, ha nem lehetetlen, hogy a versenytárs hogy áthidalják a digitális valuta. Eddig a befektetők, kereskedők, és a bányászok mind bizonyítottan nagyon hű Bitcoin, és ha Bitcoin ad nekik egy ok arra, hogy cselekedni otherwi

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra

Post ICO

Az ausztrálok szeretik a Bitcoin Bill Payot

Post ICO

A BFL bitcoinokat bírósági vezérlésű pénztárcába kell vinni és eladni

Post ICO

A Bitcoin alapítvány csődbe ment, a PayPal integrálja a BTC-t és így tovább

Post ICO

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt

Post ICO

A Bitcoin alapítvány válaszolt Manchin levelére: Ha a Bitcoin nem virágzik az Egyesült Államokban, máshol virágzik

Post ICO

Bill Egan, eGifter: olyan márkákat keresünk, amelyek valóban izgalmasak lesznek a Bitcoin közösség számára

Post ICO

Bitcoin csere BTC China nem számol fel kereskedési díjakat október 7-ig

Post ICO

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Post ICO

Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország

Post ICO

10 kevés ismert funkció rejtett Blockchain.info

Post ICO

A Bitcoin saját háborúból szembesülhet a kihalással