A Bitcoin és Irán még mindig erős: Poolfa az új perzsa weboldal, amely a cryptocurrency-nak szentelt | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin és Irán még mindig erős: Poolfa az új perzsa weboldal, amely a cryptocurrency-nak szentelt

A Bitcoin és Irán még mindig erős: Poolfa az új perzsa weboldal, amely a cryptocurrency-nak szentelt

Ha létrehozását Coinava- az első iráni BTC árfolyam - nem volt elég ahhoz, hogy bizonyítani Bitcoin hatalom egyik zárt nemzet a világon, talán Poolfa.comcan csinálni. Beszélünk aboutthe első perzsa weboldalán tudósítsanak és történetek kifejezetten a Bitcoinand egyéb cryptocurrency.

Poolfa nem csak egy hírportál, de különösen egy virtuális helyen, hogy szándékában áll, hogy oktassák az iráni emberek lehetőségeinek Bitcoin. Emellett az információt, ez biztosítja a Bitcoin és litecoin P2 medence az akciót.

A platform is fejleszt egy perzsa Bitcoin Wiki, ahol a csapat összegyűjti az összes alapvető információt digitális valuta. És akkor ott van a Bitcoin fórum (működteti bitcointalk.org) is létrejön által kezelt Poolfa csapat.

De a munka nem áll meg itt: a honlap rendszergazdái fordítására első Bitcoin kiadványok és letters- mint az eredeti papír írta Satoshi Nakamoto- perzsa, talán megpróbálja felkelteni az érdeklődés irániak eredetét cryptocurrency.

Bitcoin már bebizonyította, hogy értékesnek irániak, akik folyamatosan szenved a magas infláció és az elnyomó kormány. Az emberek azt mondják, hogy nincs nagyobb kincs, mint a tudás, így Poolfa válhat igazán fontos eszköze.

Via bitcoinmagazine.comBitcoin és adók: összetett kapcsolatBitcoin felhasználók még azt hiszik, elkerülve az adók a mai napig, de ez nem igaz. Nos, legalábbis a legtöbb esetben. Csak arra emlékszem, hogy bár a valuta virtuális, akkor lehet cserélni a valódi termékek, szolgáltatások és fiat valuta esetében. Tehát, az IRS mindig figyel...

Ez a digitális piac teljes napi tranzakciók kell a szignifikáns bevétel az Egyesült Államok kormánya, de ez nem fog annyira a hatóságok várható. Azonban IRS képviselők csend nem jelent semmit, mert elméletileg cryptocurrency használok is adót fizetni.

Nevezhetjük ezt a szürke pénzügyi területen? Talán most, mert ez arról szól, hogy feketére mint a szén, ha az IRS képes megtalálni a módját, hogy a sikeres terhelést Bitcoin kapcsolatos adókat. Legalábbis szerint egy új jelentést tett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI), az IRS fog nézni Bitcoin és más virtuális pénznemek szorosan ezentúl.

A dokumentum „GAO: IRS kell tartani szemmel virtuális pénznemek” (


Bitcoin app ZeroBlock, amelyet a népszerű Wallchain.info wallet szolgáltatás szerzettA cég fejlesztette ki a népszerű Bitcoin alkalmazás ZeroBlock, amelyek a közelmúltban váltak elérhetővé az Android készülékek, birtokába került a világ legnépszerűbb pénztárca, Blockchain.info.

Az app, megjelent ezen a nyáron, vált az egyik legnépszerűbb mobil és webes szolgáltatások Bitcoiners ötvözi élő kripto-adatok híreket és frissített térképek. Dan Held, ZeroBlock fejlesztő, willjoin a Blockchain csapat, mint egy termék menedzser, Coindesk jelentett.

Ebben a hónapban ZeroBlock vált a legtöbb felül Bitcoin alkalmazás az Apple App Store-ban, valamint az, aki a legmagasabb arány, és több mint 9000 letöltést.

Szerint Blockchain, az alkalmazás segít a pénztárca szolgáltatás teljesítéséhez „nagyon ambiciózus jövőbeni célok a Bitcoin tér”.

Nicolas Cary, Blockchain vezérigazgatója munkáját dicséri által kifejlesztett csapata ZeroBlock: „ha én vagyok megkérdezte, mi a gyilkos alkalmazás Bitcoin most, én mindig ajánlom ZeroBlock. Mi Dan tartott és Kevin Johnson elértünk valóban figyelemre méltó. ZeroBlock van létrehozott egy tartós esztétikus, amely elegánsan szűri a jelet a zaj a Bitcoin ökoszisztéma. Én teljesen megszállott”.


A Bitcoin Törökországba érkezik: a BTCTurk az ország első Bitcoin-csereEgy csere ahol a kereskedelem török ​​líra Bitcoin? Arra lehet fogadni rajta! Ez már létezik, és úgy hívják BTCTurk. Ez azt jelenti, hogy cryptocurrency végre (és megfelelő) érkezett Törökországban, miután a kitörések más „valószínűtlen” nemzetek, mint Iranor Izraelben.

Az új platform, amely fejlesztés alatt január óta indult a hónap elején, és már kapott egy jó adag feliratkozást az elmúlt néhány hétben szerint a CTO a cég, Emre Kenci. A cég azt ígéri, alacsonyabb költségekkel jár, mint más cserék - átlagosan 0,5 százalékkal - és gyorsabb is ügyletek (ha a felhasználó egy helyi bankszámlával, természetesen).

Annak ellenére, hogy a „nem egy kereskedő, hogy elfogadja Bitcoin Törökországban, sok embert érdekel ez”, mondja Kenci. Most, a hatása Bitcoin a török ​​gazdaság egyértelműen csökken, de „talán a nagyon hosszú távú, Bitcoin segíthet a török ​​gazdaság csökkentésével valuta gyengesége és a magas infláció”, a CTO hozzá.

A Bitcoin felhasználó Törökországban lehet egy kis közösség a jelen, de BTCTurk azt ígéri, hogy az emberek könnyebben elfogadják a cryptocurrency az országban. Így tudjuk számítani, hogy bizonyos növekedés és fejlődés. Ha szeretne többet tudni arról BTCTurk akkor sem ellenőrzi a csere honlapon, vagy látogasson el a hivatalos fórumon.

Via coindesk.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Secco Seahawkról szóló beszéd arról, hogy elfogadja a Bitcoint, hamis

Post ICO

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

Bitcoin cserék: Coinbase bővül az Egyesült Királyságba, Svédország jóváhagyja az első BTC Exchange Traded jegyzetet

Post ICO

Az Atlas elindítja a kampányt egy új bitcoin-csere létrehozására

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcákon a felhasználóknak meg kell tenniük a lépéseket a biztonsági rések elkerülése érdekében

Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

Bill-splitting eszköz BillPin már működik a Bitcoin és a sörrel

Post ICO

A Bitcoin most vásárolhat meg egy tengerparti luxuslakást Cipruson

Post ICO

Az Amerikai Vöröskereszt már Bitcoyn keresztül fogadta a bitcoint