Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország

Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország

Ma a technológia az alapja a mi haladás, mint egy globalizált társadalomban. Az evolúció a számítógépek és a hajnal az internet forradalmasította mindent leforgása évtizedekben. A fejlődő országok azonban mindig az utolsó, hogy kihasználják az a technológia.

Ugyanez történik a Bitcoin, és a blockchain. Az egyetlen különbség az, hogy vannak bizonyos fejlődő országok, melyek prioritásnak, hogy új technológiákat, ezzel segítve őket, hogy megoldja néhány sürgető érintő kérdések ezek a nemzetek.

[Tweet_box tervezés = "box_10"] A változás sosem könnyű, de Bitcoin hívő letegye a gyorsabb elfogadásának a feltörekvő országokban. [/ Tweet_box]

Tudjon meg többet az első öt ország közé, amelyek mind az ugrás felé Bitcoin elfogadása és alkalmazása alapvető technológia.

India

Az ország, amelynek lakossága több mint 1,2 milliárd ember lassan a szükséges változtatásokat, hogy előkészítsék az utat a Bitcoin, és a blockchain be a mainstream piacon. India valószínűleg lesz az egyik legnagyobb Bitcoin piac a világon. Ez eltarthat egy bizonyos ideig, de van néhány nyilvánvaló előrelépés történt.

A Unocoin - az egyik leggyakrabban használt Bitcoin pénztárca Indiában - ma már lehetővé teszi a kereskedők, hogy elfogadja Bitcoin a fizetési termékek és szolgáltatások, a cryptocurrency tendencia növekszik az országban.

Más prominens üzemeltető cég Indiában Zebpay, a platform, hogy a közelmúltban bevezetett mobil fizetési szolgáltatások. Ez megy, hogy nagy haszonnal jár az indiai lakosság, tekintve, hogy több ember rendelkezik mobiltelefonnal, mint az internet-hozzáférés. A szolgáltatás igénybe vehető fizetni termékeket és szolgáltatásokat, kezdve a mobil műholdas számlák.

Továbbá, az online vásárlás egy hatalmas trend Indiában milliárd dolláros éves származó jövedelem online vásárlás oldalak, mint az Amazon és Flipkart. Ahhoz, hogy maximalizálja ezt a potenciált, sok új szolgáltatás segítségével a felhasználók vásárolni bevásárló ajándék kártyák használatával Bitcoin.

Venezuela

A legtöbb ember a fejlett országokban nem veszik figyelembe, hogy a Bitcoin egy stabil valuta, egyszerűen azért, mert össze, hogy a saját valuta, mint a dollár, ami viszonylag stabil.

Ugyanakkor az emberek Venezuela megosztani más a véleménye, mivel a saját pénznemében elveszítette majdnem 60 százalékát érték egy hónapon belül. Ezért a legtöbb venezuelai próbál alá a biztonságos menedék Bitcoin, amely viszonylag stabil, ha összehasonlítjuk a helyi Bolívar. Az ország gazdasági összeomlása vezetett a növekedés a szolgáltatások, mint SurBitcoin, amely képessé teszi a felhasználókat alakítani bolívares a Bitcoin.

Bitcoin elfogadása Venezuelában nőtt sok kiszáll heteken belül és ez adott ember van egyfajta biztonságot. Továbbá, néhány ember is vásárol BTC és átalakítjuk a digitális érmék dollárt, miközben a pénzt biztonságban infláció és értékcsökkenés eltérő módon.

A kormány azonban nagyon szívesen szabályozására valuta legtöbb venezuelai használni, és ez az, amiért a Bitcoin veszélyt jelent az irányító politika, annak ellenére, hogy felhatalmazza a lakosság szabadon vásárolhat nemzetközi szinten.

Emberek Venezuela, akik jelenleg megvásárolható Bitcoin az ország helyi pénznemben majd Bitcoin vásárolni ajándék kártyák online vásárlásra. A venezuelai emberek, ez egy módja annak, hogy lázadjanak fel a szocialista rendszer.

Fülöp-szigetek

A fordulópont Bitcoin elfogadása a Fülöp-szigeteken volt, amikor egy felső sajtó cég közzétett egy cikket az interneten javára cryptocurrency. A cikk vezetett a hirtelen Bitcoin vásárlások az ország egész területén.

A valós ösztönzést legtöbb filippínók az a képesség, hogy könnyen pénzt keresni az interneten

Függetlenül attól, hogy lehet amerikai dollárban vagy BTC. Bitcoin örökbefogadás révén hátszelet oldalak, mint Paylance, amely díjat a Bitcoin az online játékosok. Azt is lehetővé teszi filippínók használni Bitcoin vásárolni termékeket, valamint számos szolgáltatást.

A Fülöp-szigetek egy nagyon speciális fajtája piacon, a lakosság nagy része él kevesebb, mint három dollárt naponta. Ezért a stratégia elfogadása Bitcoin az országban kell ösztönözni, hogy ez legyen sikeres.

A Fülöp-szigeteken, csak két 10 háztartások bankszámlák. Ezért a nagy része a lakosság banktalan. Ez lehetőséget jelent Bitcoin cégek, mint Coins.ph, amelyek próbálnak segíteni a helyiek annak tudatosítására a haszon a Bitcoin és releváns szolgáltatásokat.

„A statisztika, mindig ragaszkodik az agyamban a Fülöp-szigeteken, hogy több filippínók van Facebook számlákat, mint a bankszámlák. Ez nagyon beszédes. Azt mondja, hogy a piac elérhető, és hogy a probléma címezhető -Tudod szolgáltatásnyújtás emberek akik bankszámlával. Csak annyi, hogy a hagyományos bankok és pénzügyi intézmények nem alakított ki még, hogyan kell csinálni, miközben a költségeket a lehető legkisebb.”

Ron tömlő, vezérigazgató Coins.ph

Cseh Köztársaság

Az ország egyre nagyon aktív, amikor a használatát Bitcoin. Ez több mint 55.000 pénztárca letöltések, több mint 110 cryptocurrency-barát kereskedők és nyolc Bitcoin ATM.

Jelenleg négy fő Bitcoin cégek a Cseh Köztársaságban: SatoshiLabs, Paraleni Polis, Általános Bytes és Bitcoinpay.com. Legutóbb januárban, a cég neve WBTCB indított szolgáltatás, amely lehetővé teszi az emberek vásárolni Bitcoin 8000 terminálokon a postahivatalokban. Csehek is megvásárolható Bitcoin szinte mindenütt, ami mindenképpen segíteni fog a több tucat kereskedők, hogy elfogadja a BTC.

„Mi már növekedést észleltünk a Bitcoin szolgáltatások, mint a szó Bitcoin terjed, hogy nagyobb csoportok és az emberek kezdik észrevenni ezt a technológiát,” vezérigazgatója WBTCB Martin Stránský mondta.

* A közelmúltban a cég honlapján számolt be, hogy a közelmúltbeli döntését SAZKA megállítani a közvetítés kifizetések cégük eredményezett őket megállítani a könnyű érme szolgáltatást most. Azonban ők keresnek, hogy partnere más potenciális cégek, hogy indítsa újra a szolgáltatást.

A Cseh Köztársaság is az otthona az első Bitcoin bányászat medence (Slush Pool). Az ország kormánya is nagyon engedékeny, amikor foglalkozó cryptocurrency, amely resultantly segít emelni a szintet Bitcoin elfogadása hihetetlen módon.

Az ország fővárosa Prága ad otthont számos nagy Bitcoin meetups hogy ápolják az új ötletek és alkalmazások használatának blockchain és Bitcoin. Node5 nagyon aktív társ-munkatér, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet cryptocurrency. Ezek ingyenes Bitcoin előadások és mentori vállalkozók és startup üzemeltet.

Argentína

Az argentin eset hasonló a venezuelai helyzet. Az ország gazdasága gyenge és sok a helyiek várjuk felé lehetőségeket, hogy a Bitcoin kínál. Az ország inflációs ráta folyamatosan nőtt, amely létrehozta a bizalmatlanság felé a kormány.

Sok Bitcoin rajongók úgy vélik, hogy a megoldást az argentin pénzügyi probléma a többségi elfogadására digitális pénz. De ha van egy nagy dolog elriaszt ez - más, mint a kormány - ez az argentinok nem olyan tech-hozzáértés, ahogy kell lennie ahhoz, hogy megfelelően tudja használni a digitális valuta.

népszerű argentin indítási BitPagos ma már lehetővé teszi szállodák, hogy hitelkártyát a külföldi turisták, ami szinte lehetetlen, mivel a hatalmas díjak által a kormány. A másik fő ügyfelei közé tartoznak BitPagos argentin szabadúszók, hogy használ cryprocurrency kap fizetett külföldi ügyfelek számára. Azonban a legfontosabb alkalmazása Bitcoin Argentína belül történik az átutalási piacon mozogni a pénz, és ki az országból.

Érdekes, hogy a Bitcoin közösség Buenos Aires már masszívan nőtt. A főváros még saját Bitcoin nagykövetség található kellős közepén a város, amely arra szolgál, mint egy jó jel a jövőre nézve létrehozását cryptocurrency az országban.

Emlékeznünk kell arra, hogy a változás nem könnyű, különösen a fejlődő országok által érintett szigorú előírások és hiteles kormányok. Azonban Bitcoin hívő letegye a gyorsabb elfogadásának a feltörekvő országokban. Valóban innovatív megoldások szerencsére fog segíteni ezen országok növekedéséhez és további elfogadja cryptocurrency és technológiáját, inspiráló a világ többi része.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz

Post ICO

Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak

Post ICO

5 módja a Bitcoin alacsony árának kihasználására

Post ICO

Bitcoin alternatívája Bytecoin ünnepli az első blokkot, új funkciókat hirdet

Post ICO

A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez

Post ICO

A Bitcoin Black Friday 2014 az összes rekordot törli: a Gyft, a NewEgg a legjobb eladási nap

Post ICO

A LifeLock Lemon pénztárca beszerzése megszünteti a Bitcoin támogatás minden elvárását

Post ICO

Ausztrália úgy tekinti, hogy a Bitcoint pénznemként szabályozza

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban

Post ICO

Az Australian National Dictionary Center 2013-ban választja a Bitcoint