Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

A Bitcoin2014 egyezmény került sor Amszterdamban a 16. És május 17. Igazából részt vett az egyezmény és szerette volna megosztani néhány tapasztalataimat. Először néhány számot...

Voltak 1100 regisztrált résztvevő ebben az esetben, ami miatt úgy vélem, hogy a legnagyobb Bitcoin-egyezmény még. 120 hangszórók bemutatott 4 különböző rések. Szintén nem volt több mint 40 kiállító verseng a közönség figyelmét. Összességében az emberek több mint 50 ország vett részt, és ez egy elég meggyőző esemény. Úgy látszik, a holland minősül a 6. Számú a világ, amikor nézi Bitcoin aktivisták per kvóta.

Az egyezmény indult egy vitaindító előadást, Overstock vezérigazgatója, Patrick Byrne és átvilágítását egy nagyon látványos rövidfilm arról, hogyan segít az embereknek Bitcoin Ugandában.


Kör akar válni a Paypal Bitcoin

Az egyik érdekes előadásokat Részt vettem volt Jeremy Allaire vezérigazgató Kör. Ebben az előadásban Jeremy beszélt az akadályokat Bitcoin már egyre mainstream, és hogyan egy intuitív Bitcoin megoldásra van szükség. Azzal folytatta, hogy bemutassa kör- egy újonnan alakult startup, amely lehetővé teszi, hogy vásárolni az első Bitcoin perceken belül. Ez nagyon hasonlít Coinbase pillanatában eltekintve attól a ténytől, hogy az egész folyamat vásárol Bitcoin sokkal gyorsabb. Kör jelenleg csak meghívással és regisztrálhat a honlapjukon, hogy a sorban.

Az állam Bitcoin

Később a nap folyamán előadást Gavin Andersen, a vezető kutatója a Bitcoin alapot beszélni egy kicsit az állam a Bitcoin protokoll és az akadályokat, hogy a Bitcoin néz az elkövetkező évben. A fő üzenete az volt, hogy a Bitcoin nagy utat járt a pass évben. Ez sokkal stabilabb és biztonságosabb és többen jönnek a fedélzeten, hogy segítheti a fejlődést.

A Blockchain díjak

Végére az első napon eljött az ideje az első éves Blockchain díjat. Prominens egyének és a vállalatok felismerték munkájuk. A legmeglepőbb odaítélési fog Satoshi Nakamoto számára „című cikkében Bitcoin egy peer to peer elektronikus készpénz rendszer”. Gavin Andersen játszik Satoshi jött, hogy megkapja a díjat, és az egész dolog elég mulatságos.

  

Kávé és Bagels Bitcoin

A helyi kávézóban (nem olyan kávézóban), amelyet fekszik, közel a konferencia úgy döntött, hogy elfogadja Bitcoin. Nem vagyok benne biztos, hogy ez volt kifejezetten a konvenció vagy sem, de azt üdítő látni az írás fel az ablakuk.

A következő nagy Bitcoin startup

A második napon az egyezmény a legérdekesebb téma számomra legalábbis voltak a Bitcoin induló. Volt egy Bitcoin befektetők panel ami elég érdekes, ahol kaptam, hogy megtudjuk BTCJam - A weboldal használ Bitcoin, hogy az emberek kölcsön pénzt idegenek segítségével jobb feltételekkel, mint amit kaptak volna saját bank. Azt is jó látni, hogy milyen sok befektető keres egy módja annak, hogy a Bitcoin több mainstream.

Az indítási kihívás volt 4 új különböző Bitcoin induló versenyben állnak egymással, elég kínos véleményem, és nem hoz semmi újat, és izgalmas az asztalra. Úgy tűnik, mintha senki sem átvizsgált alkalmazásokat azok elfogadása előtt, de lehet, hogy tévedek.

Záró gondolatok Bitcoin2014

Azt kell látni, hogy mind az összes tudom elég élveztem időm Bitcoin2014. Elképesztő, hogy mennyi a Bitcoin közösség alakult, mióta először találkoztunk vele, mint egy évvel ezelőtt. 2 hónap leszek részt Inside Bitcoin TLVin Izrael abban a reményben, hogy néhány izgalmas hír.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

5 Bitcoin bővítmény, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéről

Post ICO

A Bitcoin és Irán még mindig erős: Poolfa az új perzsa weboldal, amely a cryptocurrency-nak szentelt

Post ICO

A Bitcoin az egyre növekvő versenytől az összes többi digitális pénznemtől

Post ICO

Bitcoin alapítvány Comment on New York Pénzügyi Szolgáltatások BitLicense Delay

Post ICO

Bill azt akarja, hogy a kriptográfiai pénznemeket teljes mértékben jogszerűvé tegyék Kaliforniában

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nem indít díjat Görögországnak

Post ICO

5 oka annak, hogy a pénz internete összezúzza a központosított finanszírozást

Post ICO

A Bitcoin meghódítja a Virgin Galactic-et: fizesse meg a térbeli utazást kriptográfival

Post ICO

70 webhely, amelyek ingyenes bitcoinokat adnak - tényleg dolgoznak?

Post ICO

A Bitcoin Core verziója 0.11.0 lett kiadva

Post ICO

Minden Bitcoin és Litecoins elment: a lengyel Bitcoin csere Bidextreme.pl feltört

Post ICO

Bank of England dicséri a Bitcoint, és feltárja a digitális pénznem kibocsátására irányuló vizsgálatot