A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat | Hungarian.lamareschale.org

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Tudja, hogy mi BitAngels vannak? Mint a neve szinte azt mondja, ezek egy részét az első multi-city befektetéseket hálózat és inkubátor, a projekt, amely a misszió ösztönzése és támogatása Bitcoin induló.

Az ötlet született, és valóra váltani köszönhetően több mint 60 befektetők, akik összefogtak, hogy hozzon létre BitAngels. Az alapító Engine.co, David A. Johnston, az alapító SocialRadius és Martketwire, Michael Terpin, valamint az angyal befektető Sam Onat Yilmaz a fő arcok a projekt. Ők voltak azok, akik létre a befektetési vállalkozás, amelynek célja a vállalkozói szellem ösztönzése a digitális valuta univerzumban.

TechCrunch azt mondja, hogy ez a cég épített egy kezdeti alap $ 6.700.000. És most, a pénzt kell befektetni, amelynek mértéke mintegy 20.000 $ indításkor.

De ez a projekt nem csak a pénz, mert ez a vállalkozás is fog támogatni, és mentori az induló saját iroda található Austin, San Francisco és New York.

Véleményünk szerint ez úgy tűnik, egy jó ötlet, hogy növeljék az új vállalat csatlakozik a cryptocurrency világon!

Via itproportal.comA Bitbar segít az összes bárnak és pubnak, hogy könnyen elfogadja a BitcointVan egy új mobilra optimalizált oldal, amely már lehetővé teszi a valós rudak elfogadni cryptocurrencyas fizetési lehetőséget. A neve ennek innováció által létrehozott internetes közösségi klub sügér, a Bitbar.

minden fogyasztó kell tennie, hogy megtalálja az egyik rúd segítségével a rendszerbe integrált Google térképet és egy megrendelést a bitbar.io egy titkos nameprovided a program. Aztán, hogy fizetnek a Bitcoin, és kap az ital álnéven.

Ez „a bár a jövő”, Tom Brown, a fejlesztő mögött Bitbar, mondja. Szerint a társ-alapítója a sügér, ez a rendszer „akar játszani körül minden szempontból valuták a jövőben”.

Eddig Bitbar már társult, több mint 300 barsin 23 különböző városokban az Egyesült Államokban, MobileCommerceDaily.com jelentések. Néhány ilyen tégla és habarcs vállalkozások találhatók Boston, New York, Miami, Los Angeles és San Francisco.

„Bars kap további üzleti fogyasztók érdekelt Bitcoin” Brown azt mondta, hozzátéve, hogy a „fogyasztók távolról vásárolni italokat saját maguk és barátaik másodpercek egyszerű QR-kód”.

Abban az időben az írás, Bitbar honlapját sport egy üzenetet, hogy azt mondta: „Uhoh vagyunk felett kapacitás - Nézz vissza holnap”, bár az ár a koktélok - ami változhat a változások Bitcoin ára - ben jelenik meg a platform. Most, ha azt szeretnénk, hogy rendeljen egy italt a rendszeren keresztül, a fix ár is.01 BTC.


A Bitcoin már rendelkezik saját ATM gépévelKét vállalkozók New Hampshire létrehoztunk egy másik ATM gép. Ez egy úgynevezett „A Bitcoin Machine”, és átalakítja dollárt bitcoin.

Zach Harvey és Matt Whitlock ötlete, hogy eladja ezt az innovatív eszköz a bárok, éttermek és más businessesin az Amerikai Egyesült Államokban, gyorsuló integrációja a digitális valuta hagyományos kereskedelemben.

Ezt Bitcoin ATM elfogadja dollárt, és azonnal átalakítja őket a Bitcoin, figyelembe véve a jelenlegi árfolyam a pillanatban, és az összeg letétbe helyezésével a fiókban.

Az új eszköz ugyanazt a hitelesítési elv automatákat. Szerint Zach Harvey, „ez még könnyebb, mint egy hagyományos ATM. Lehet talán csinálni körülbelül öt másodpercig. A dolog, ami a leghosszabb lesz a papírpénz elfogadó figyelembe a dollár”.

A két vállalkozó partnerek a vállalat lamasszu Bitcoin Advisors, székhelye New Hampshire-ben. Ők abban a reményben, hogy kereskedelmi forgalomba a szokatlan ATM gép értékesítő, hogy a kiskereskedelmi vállalkozások számára. Mivel egyes cégek és a kiskereskedők kezdenek elfogadja Bitcoin, egyre egyik ilyen talán nem is olyan rossz ötlet.

Via cnet.com


Bitcoin és Kína: egy szerelmi történet?Két nappal azután, hogy beszéltünk erről, amikor kilépünk a történetet. Ez nem lehet véletlen! Kína valóban szerelmes digitális valuta, a számok magukért beszélnek. Az ország érdeke a deviza folyamatosan növekedik, két hónap után a folyamatos növekedés.

Kína már rendelkezik egy egyedi csere platform nevű BTCChina és a letöltések az eredeti Satoshi ügyfél emelkedtek az elmúlt hónapokban. Vegyük ezt a példát: áprilisban, a kínai szoftver letöltések elszámolni 13,15 százalékát, szemben 3,66 százalékkal januárban.

Között azonban májusban és júniusban, Kína lövés teteje felé a grafikonok, több mint egynegyede letöltés. Az ország is sikerült felülmúlni az USA-ban!

„Kína úgy tűnik, hogy aktívan ösztönzi a lakosság, hogy vegye fel. Ez mutatja, hogy a TV-ben, és elmagyarázza az embereknek, hogyan tudnak venni azt a fizetési az üzleti. Semmi sem megy a TV-ben Kínában nélkül mondják, így a párt. A párt soha nem csinál semmit hivatalosan, de ha ez a tévében, ez is jóváhagyta”, mondja Johnathan Turrall, társ-alapítója a szoftver cég METALAIR.

Lehet ez egy újabb lépés a „deviza háború” Kína és az USA-ban? A verseny után a jen és a dollár, akkor Bitcoin az új vita tárgya?

„Biztos vagyok benne, sok ember Kínában lenyűgözte pénzt mindenféle formájának, és így nem fiat pénz is különösen érdekes, és a média fog reagálni erre a” állítja a professzor Barry Naughton, szakosodott a kínai gazdaság mező, aki megtanítja a UC San Diego.

Azonban azt nagyon kétségbe vonja, hogy Kína támogató Bitcoin. „Továbbá, mivel Kína tőkemérleg még mindig nem nyitott, akkor az emberek különösen érdekelt valami, ami nagyobb szabadságot biztosítana számukra a pénzüket, beleértve a szabad mozgatni, hogy offshore”, tette hozzá. Ez a fajta, amit beszéltünk ebben a cikkben, ahol említett, hogy a legjobb Bitcoin jellemző a kínai volt az a tény, hogy a nyújtott szabadságot, ha beszélünk beruházásokat.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin, mint valuta a Bitcoin mint technológia ellen

Post ICO

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan

Post ICO

A Bitcoin elfogadása a MovieTickets.com számára nyújtott előny

Post ICO

Bitcoin 2015 ár - A Bitcoin értékének előrejelzése a tömeg bölcsességén keresztül

Post ICO

A méhek testvérei: a fiatal kriptográfiai vállalkozók folyamatosan virágoznak és már bontották az első Bitcoint

Post ICO

Az Atlas elindítja a kampányt egy új bitcoin-csere létrehozására

Post ICO

Az Amazon továbbra is tagadja a PayBase-t. GAW Bányászok részvétele

Post ICO

6 Potenciális Bitcoin üzleti lehetőségek

Post ICO

A Bit4coin 2014-re új híreket jelentett be több mint 1000 BTC ajándékkártya értékesítése után

Post ICO

$ 3.454 billió jó ok arra, hogy vásárolni Bitcoint

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

Az Apple társalapítója, Steve Wozniak csatlakozik az ATM céghez, melyet a blokkcsík inspirál