A BFL bitcoinokat bírósági vezérlésű pénztárcába kell vinni és eladni | Hungarian.lamareschale.org

A BFL bitcoinokat bírósági vezérlésű pénztárcába kell vinni és eladni

A BFL bitcoinokat bírósági vezérlésű pénztárcába kell vinni és eladni

Tegnap egy másik csavar a SEC versus Butterfly Labs bíró Brian C. Wimes nyújtott indítványt, hogy az értékesítés Butterfly Labs Bitcoint kiépítésének megkezdése szintű készpénzt a potenciális vásárló visszatérítés. Az Ideiglenes vevő Eric L. Johnson készült lezárt kérés (nem nyilvános) október 29-én, hogy a bíró kérte a képességét, hogy kezdődik felszámoljuk a Butterfly Labs bitcoin.

A pontos részletek rejtve maradnak nyilvános felülvizsgálata miatt kérte, hogy a bíróság,

Alátámasztására a mozgás, ideiglenes vevő kijelenti, hogy a mögöttes mozgást tartalmaz titkossága tájékoztatást csődgondnokság ingatlan.

Az indítványt nyújtott, és a bíróság elrendelte az ideiglenes Receiver most kezdődik, likvid érmék mozgás olvasás részben

A sorrend is engedélyezte az ideiglenes Receiver „kezdődik létrehozó megfelelő készpénztartalékolási fedezni potenciális visszatérítés felelősséget. Ebben a tekintetben és felügyelete alatt ideiglenes vevő, az alábbi intézkedések azonnal jelentkeznek.. Átalakítása csődgondnokság alperes lényeges Bitcoin gazdaságok készpénzt szisztematikus és indokolt alapon.”

[...]

Az előírt ideiglenes rendelet előírja, hogy valamennyi felet, hogy „működjenek együtt átadó csődgondnokság Alperes bitcoin egy bíróság által vezérelt Bitcoin pénztárca, irányítása alatt és felügyelete Ideiglenes vevő. Ideiglenes vevő felvenni független szakemberek és / vagy vállalkozók, amennyiben szükségesnek ítéli, hogy biztosítsák biztonságos átadása bitcoin „.

[...]

Megrendelik, hogy az ideiglenes vevő javasolt Transfer Protocol tartalmazó módszertant átadó bitcoinokat tartott csődgondnokság Alperes Butterfly Labs Inc. (BFL) 's Storage Wallet a Bíróság által vezérelt Bitcoin pénztárca,

Két dokumentum marad lepecsételve amikor az indítványt tette sürgetve a bíróság az ideiglenes vevő, amíg az idő a mozgás megadták a bíróság. Coin Tűz megtanulta, hogy ezen okmányok tartalmazzák a pénzügyi kimutatások a vállalat eszközeinek egy Bitcoin pénztárca, és a másik részletet a bíróság ellenőrzött Bitcoin pénztárca. Mindkét dokumentum alatt marad pecsét, és távol nyilvánosság elől egyelőre.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin alkalmazások

Post ICO

Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt

Post ICO

A Bitcoin fejlesztője, Gavin Andresen azt gyanítja, hogy a legtöbb felhőbányászati művelet Ponzi-rendszer

Post ICO

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez

Post ICO

Bitcoin csere Kraken új díjstruktúrát hirdet

Post ICO

Bitcoin alapítvány a SIBOS és a BAFT Global Council Fórumban

Post ICO

A Bitcoin két új fő támogatót nyer: az Euro Pacific-t Peter Schiff és Julian Assange

Post ICO

A hatóságok leállítják a Silk Road 2.0 és más weboldalakat - letartóztatnak három embert az Egyesült Államokban és Írországban

Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt