Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot | Hungarian.lamareschale.org

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Az elmúlt évben, akkor már látni számos bank nyilvánosan megosztják véleményüket a blockchain technológiát. A fő oka az ilyen ugrásszerű sajtóközleményeket, tanulmányok és blogbejegyzések azért van, mert a Bitcoin alapvető technológia egyszerre jelent veszélyt és lehetőséget.

A bankok észre, hogy a blockchain van lekörözve képest a technológia van ma, és ez van kötve, hogy átalakítsa a pénzügyi szektorban.

Deutsche Bank nemrég megosztották experiencewhile elemző technológia és kísérletezni vele a saját innovációs labs. Egy online bejegyzést a bank javasolta is tisztában volt a zavar a blockchain fog okozni a hagyományos bankrendszer, amennyiben a bankok nem ölelés, mielőtt a baj megtörtént.

A post címe, „Blockchain - Attack talán a legjobb védekezés”, nagyjából magyarázza a bank véleménye a témában. Végtére is, a legtöbb bank közvetítők két fél között, egy szerep, feleslegessé válik a megjelenése peer-to-peer hálózatok.

A bankszektor nem az egyetlen elemző ezt a technológiát. A Deutsche Bank utáni megemlítette, hogy néhány vezető hitelkártya cégek, a tőzsdék, a biztosítók és clearinghouses is szeretnének igénybe ezt a technológiát.

[Tweet_box tervezés = „default”] A Deutsche Bank tisztában van a zavar a blockchain fog okozni a hagyományos bankrendszer, amennyiben a bankok nem ölelés, mielőtt a baj megtörtént. [/ Tweet_box]

A legfontosabb előnye ennek a megvalósítására technológia jobb lenne a hatékonyság, a gyorsabb végrehajtás, és mindenekelőtt, a képesség, hogy a valós idejű transactionsacross a világot, miközben egyidejűleg csökkenti a költségeket a bankok.

A cikk szerzője, Thomas DAPP, említette, hogy ha a bankok a kezdeményezést, ez ad nekik egy hatalmas él a versenyben, hogy dolgozzon ki új pénzügyi innovációk. Az első lépés ahhoz, hogy felismerje a lehetséges említett technológia lenne, ha a bankok, hogy integrálja azt a saját belső rendszereket. A bankok együttesen együttműködnek egymással, hogy dolgozzon ki egy új ökoszisztéma, amely megteremtené a digitális foglalási és fizetési rendszerek támogatják az ügyfeleket kiváló szolgáltatást, mind a sebesség és a költséghatékonyság. Tekintettel arra, hogy a bankok fogják támaszkodva egymást, ez nagymértékben csökkenti a költségeket a bankok, mivel nem anonim társaik lenne szó.

Továbbá, a jövőt szem előtt tartva, DAPP arról is beszélt, hogy a bankok is szolgálhat gyám a titkosítási kulcsokat. Annak ellenére, hogy ez utóbbi nem pénzügyileg előnyös, a felfelé mutató az ügyfelek képesek élni egyéb szolgáltatást, amely a bank kínál, messze felülmúlja bármely hátrányai.

A szerző azt is sugallja, hogy bár blockchain technológia még gyerekcipőben jár, hogy ne hagyja abba a bankokat kísérletezni vele. Az egyik tényező, amely nagyban befolyásolja a technológia lesz a politikai befolyás forgat, mivel annak végrehajtását is hatással lesz a különböző szabályozó hatóságok játszani.

A technológiai növekedés kell korlátozni, ha a törvények végrehajtását, de most a bankok nem hivatkozhat a szabályozók, ezért ezt a lehetőséget, hogy kísérletezzenek a technológia és fedezze alkalmazások szolgálatukat. Végül, ez biztosítja a bankok képesek létrehozni saját digitális ökoszisztémák.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

11 Szállodák és hostelek, amelyek elfogadják a Bitcoint

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

Avalon bejelentette, hogy a következő hónapban 800 000 Bitcoin bányászati ASIC-t szállít

Post ICO

Minden Bitcoin és Litecoins elment: a lengyel Bitcoin csere Bidextreme.pl feltört

Post ICO

Hogyan 7.9 millió ember veszi át a Bitcoint a Közel-Keleten?

Post ICO

6 Potenciális Bitcoin üzleti lehetőségek

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

Post ICO

Mi a helyzet a Bitcoin repülővel? A SkyCraft digitális pénzeket fogad el

Post ICO

Az ausztrál jóléti pályázóknak ki kell jelenteniük a számítógépes pénznem eszközeit