A Bitcoin technológiát támogató banki óriások | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Létrehozása óta az hat évvel ezelőtt, Bitcoin és a szülő-technológia blockchain élvezett támogatja többek között számos ipari szereplők számára az egész világon.

A másik oldalon, a legnagyobb ellenfelek voltak a hagyományos pénzügyi intézmények, akik szerint, mint egy fenyegetés. Annak ellenére, hogy ez a hozzáállás cryptocurrency, sok a legutóbbi intézkedései ezen intézmények jelzik a változó hozzáállás, potenciálisan táplálta, hogy mennyi a blockchain javíthatja a bankok jelenlegi zárt adatbázisok.

Bár vannak több bank keres, hogy fogadjanak el a Bitcoin alapvető technológia, itt van egy lista, amely tartalmazza a nyolc legnagyobb bank érdeklődést mutattak a blockchainso messze.

BNP Paribas

A jelentések szerint a francia banki óriás az elmúlt hónapokban már így mozog, hogy teljes mértékben kihasználja a blockchain. Ezt erősíti a közelmúltbeli elemzés által megosztott egyik elemző azt jelzi, hogy a technológia a lehetséges nem csak megzavarja, hanem javítja a globális kereskedelem.

Société Générale

Société Générale is nevezik SocGen és ez Franciaország harmadik legnagyobb bankja által tőkealapot. Ez tette néhány erős jele annak, hogy a blockchain technológia része a növekedési tervet. Úgy írt egy álláshirdetés a hónap elején kíván felvenni egy informatikai fejlesztő összpontosítva Bitcoin, a blockchain és egyéb cryptocurrencies. Ez a hirdetés azt mutatja, hogy a bank várja, hogy fejleszti saját szoftver.

Citi Bank

Citibank egyike, a 10 legnagyobb bank a világon abban a pillanatban, és aktívan folytat kiterjedt kutatást Bitcoin elosztott főkönyvi technológia számos éve. Eltekintve tesztelés Citicoin, teljesen saját cryptocurrency, a bank hivatalosan is kérte az engedélyt a brit kormányt, hogy hozzon létre egy digitális valuta. Citibank is támogatója a konferencia Consesus, amikor a bank várhatóan megnyitja körülbelül blockchain technológia és Bitcoin.

UBS

A svéd bank az elmúlt évben készített egy részletes jelentést, amely felvázolja a széleskörű előnyöket, amelyeket az elfogadása blockchain technológia lehet a bankszektorban. Ezt követte egy bejelentés történt az év elején, hogy azt mondta, hogy lehet megnyitása kutatási labor, hogy tanulmányozza a Bitcoin decentralizált főkönyvi Londonban. Ennek célja, hogy elősegítse az integráció FINTECH rendszerek a hagyományos banki szolgáltatások.

Barclays

A brit konglomerátum júniusban jelentette be szándékát, hogy kipróbálásától Bitcoin technológiája. Barclays is szerződést kötött a cégek, mint például Safello, a bitcoin alapú Svédországban. Ez amellett, hogy támogatja induló és a politikai jó magas rangú tisztviselők, mint a Oszáma Fayyad, a bank vezető adatai tisztviselő, aki beszélt kedvezően kapcsolatos technológiát.

Goldman Sachs

Annak ellenére, hogy a kezdeti elbocsátása Bitcoin mint árucikk helyett valuta, az amerikai erőmű jelezte változás a szív, ha a legutóbbi tevékenységeket lehet valamire. Ők is részt vettek Circle Inc $ 50 millió beruházás fordulóban. Ez fogott a legtöbb ember a meglepetés, beleértve a médiát.

A Banco Santander

spanyol bank Banco Santander már vállalkozás experimentswith a blockchain egy ideje már, de még nem, hogy felfedje a megállapításokat. A kilátások és nyilatkozatait a bank képviselői és leányvállalatai, a cég azt tervezi, hogy integrálja a technológia hosszú távú terveit a jövőre nézve.

Standard Chartered

Végül, Standard csevegett is tett néhány lépést arra utal, hogy ez is arra törekszik, hogy átfogja a blockchain technológiát. Nemrégiben a Chief Innovation Officer, Anju Patwardhan, erőteljesen támogatta felé Bitcoin és technológia segítségével LinkedIn. Azonban, ő azt hiszi, hogy annak ellenére, hogy az előnyök, a Bitcoin nem helyettesíthetik fiat valuta esetében.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az új Bitcoin alkalmazásnak köszönhetően az Android készülékek a Zeroblock hajó fedélzetén vannak

Post ICO

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Post ICO

Az Australian National Dictionary Center 2013-ban választja a Bitcoint

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcákon a felhasználóknak meg kell tenniük a lépéseket a biztonsági rések elkerülése érdekében

Post ICO

Crypto Printing: a két világ legjobbja

Post ICO

A Bitcoin alapítvány örömmel látja a cryptocurrency további tanulmányait (még azok is, amelyek azt állítják, hogy összeomlik)

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

A Bitcoin és Irán még mindig erős: Poolfa az új perzsa weboldal, amely a cryptocurrency-nak szentelt