BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek | Hungarian.lamareschale.org

BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek

BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek

A projekt lehet egy kicsit nyers most, mivel ez csak a kezdet, de sok Bitcoin felhasználók úgy gondolják, hogy ez egy jó ötlet. Beszélünk az BankBlacklist.com, egy weboldal, ahol lehet felmondja a bankok, amelyek megtorló ellen Bitcoinusers és kapcsolódó vállalkozások a virtuális valuta.

A platform „célja, hogy egy listát az ismert rossz szereplők a bankszektorban”, akkor olvassa el a weboldalon. „Ezek a bankok, amelyek úgy döntöttek, hogy önkényesen büntetni vásárlók és a kereskedők, akik a bátorságot, hogy támogassa a Bitcoin”, teszik hozzá.

A Bank Blacklist arra ösztönzi az embereket, hogy tudják, hogy a bankok: "AML / KYC? Mi lenne, ha valami alulról ACB / KYB megy helyette? Anti-korrupciós Bank / Know Your Banker!". És jutalmazzák az is, hogy támogassa a Bitcoin, ott lehet még egy „Whitelist jó bankok a jövőben”.

Most, a projekt révén egy csomó pozitív visszajelzést.A banki szabályozó bizottság jelenleg nem tervezi a Bitcoin szabályozását Kínában, mondja a cikkKína Banki Szabályozó Bizottság nem fogja szabályozni Bitcoin az országban most

Legalábbis ez az, amit egy cikket publikált a kínai honlapon Sina mondja.

Miután az óriás Baidu is elfogadja cryptocurrencythis héten, nem lenne olyan furcsa, ha Kína megkezdte nézi a virtuális érme egy sor új szemmel, de úgy tűnik, hogy nem fog történni, így hamarosan. Brian Cohen, a Bitcoin Magazine, törte meg a hír, hogy a cryptocurrency közösség via Twitter, csütörtökön (17), a következő üzenettel: „Kínai Banki Szabályozó Bizottság:»nem tervezi bevezetni a szabályozási politika a Bitcoin«.

Az üzenet jött egy linket a kínai cikket, ahol ez lehetséges, hogy olvassa el, hogy a riporter az úgynevezett Banki Szabályozó Bizottság ezen a héten, és az intézmény azt mondta neki, nem voltak jelenleg nem tervezik szabályozni cryptocurrency az országban.

A cikk azonban azt is mondja, hogy több szakértő biztatóak a kínai kormányt, hogy gyorsan eldönteni, Bitcoin figyelembe kell venni a jogi, vagy sem. Ugyanezek a szakértők beszéltek többet felügyelete és irányítása javulás, ha a hatóságok úgy döntenek, Bitcoin legális.

A másik oldalon, ha az ítéletet meghatározza cryptocurrency lesz az illegális kereskedés le kell állítani a lehető leggyorsabban, hogy megakadályozzák a további károkat a befektetők érdekeit.


Barry Silbert mindenben részt vesz a BitcoinbanBarry Silbert a vezérigazgató második piacon ma bejelentette, ő is lelép a vezérigazgató, hogy kizárólag Bitcoin.

Silbert e-mailben a következő nyilatkozatot teszi:

Akár hiszed, akár nem, tíz évvel ezelőtt, hogy én alapította a céget, amelyeket később átnevezték SecondMarket. Az elmúlt évtizedben, SecondMarket szerzett óriási tapasztalatot feltörése új piacokon, mint magánvállalkozás készleten, aukció kamatozású értékpapírokat, csőd, azzal közösség bank készletek, és legutóbb, a Bitcoin. A kompetenciák és tanulságok nyitó ezeken a piacokon már felbecsülhetetlen.

Mint minden induló, mi volt néhány fantasztikus sikereket és néhány egyértelmű hibák. De az út mentén, SecondMarket sikeresen át egy telefonos iroda likvid eszközök egy jól skálázható, a termék-orientált szervezet, amely újraértelmezte hogyan magán társaságok és alapok tőkét, és megkönnyíti a likviditás azok érdekeltek. Van termékpiac illik, egy fantasztikus csapat, rekordszámú magáncég / alap ügyfelek és nagyon jól pozícionált a hosszú távú siker. A jövő SecondMarket még soha nem volt fényesebb.

Bár én még soha nem volt izgatott SecondMarket, én úgy döntött, hogy lépni napról-napra kezelése a magáncég / alap üzleti, hogy tudok összpontosítani 100% -át az energia a mi digitális valuta üzlet. Szenvedélyem Bitcoin nem titok, és úgy érzem, hogy ez a megfelelő idő, hogy ez az átmenet. Célunk, hogy formálisan külön a két üzletág a megfelelő időpontban. Addig maradok elnök-vezérigazgatója a szülő holding.

Bill Siegel, aki fontos szerepet játszott a fejlődés és átértékelte a személy kibocsátó termékek nevezték ki ideiglenes vezérigazgatója, hogy az üzleti vonal. Ügyfeleink jó kezekben Bill élén, és mi fut a hivatalos keresést egy állandó vezérigazgató privát cég üzleti, amelyben Bill egy jelölt.


Pekingben már van egy bár, amely elfogadja a BitcointCafé & Bar 2ndPlace a neve az első bár Peking, Kína fővárosa, amely elfogadja cryptocurrency. A kis létesítmény található, egy irodaház, a hallgató kerületben Wudaokou.

Eszerint Reddit, az ital és a hangulat is jó, így ha a pekingi fizet nekik egy látogatást. Megtalálható 2ndPlace a Haidian District, Wudaokou, Huaqing Jia Yuan, ép # 7, 1602c.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

Az Australian National Dictionary Center 2013-ban választja a Bitcoint

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt

Post ICO

Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz

Post ICO

Az Apple társalapítója, Steve Wozniak csatlakozik az ATM céghez, melyet a blokkcsík inspirál

Post ICO

20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren

Post ICO

Az Avalon 200 millió dolláros befektetést és 20 nm-es technológiát kaphat a bányászati piac vezetőjeként

Post ICO

A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés

Post ICO

15 helyszín az összes kriptikus kérdésedhez

Post ICO

Egy új és különleges Bitcoin kereskedési platform érkezik júliusban