A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban | Hungarian.lamareschale.org

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban

A thai cryptocurrency csere Bitcoin Co. Ltd.has bejelentette hétfőn (29), hogy a Bank of Thailand illegálisnak tekintett minden Bitcoin kapcsolatos tevékenységek. Ennek következtében a vállalat kellett átmenetileg leállt minden műveletet, amíg a törvényi Thaiföldön frissülnek.

Szerint a platform - amely már próbál rendesen regisztrálni a csere a különböző nemzeti kormányzati szervek és hatóságok az elmúlt néhány hónapban -, az intézmény nem teszik a munkát egyszerű. Ebbe a szorgalom volt szükséges engedélyt kapott a Bank of Thailand, ahol Bitcoin Co. Ltd. Kellett keresni „iránymutatást az alkalmazandó engedélyek vételi és eladási bitcoin”.

A kezdeti szakaszban a „Bank of Thailand már kiiktatott a cég pénzváltás licenc alapján, hogy a Bitcoin nem volt valuta”. De a csere hívták vissza, hogy részt vegyenek egy conferenceto hogyan Bitcoin általában működik, és beszélni, különösen, ami a gazdálkodásáról Bitcoin Kft

Egy nyilvános nyilatkozatot közzé a honlapján, a cég azt mondja, hogy ez a találkozó tartottak mintegy 15 tagja a Bank of Thailand. „Ezen a konferencián, a rendezők a Bitcoin Co. Ltd. Előadást tartott a működését Bitcoin előnyeit Bitcoin indíthatja be a társaság működését és jövőbeli hatásait Bitcoin” próbál nevelés a bank tagja.

Bár, érveiket nem tetszett a bank tagja. „A következtetés az ülés, a magas rangú tagjai a Foreign Exchange Administration and Policy Department tanácsolta, hogy hiánya miatt a meglévő vonatkozó jogszabályok, tőke ellenőrzése és az a tény, hogy a Bitcoin közrefogja több pénzügyi oldalait a következő Bitcoin tevékenységüket illegális Thaiföld: vásárlás Bitcoin, értékesítési Bitcoin, vásárol árut vagy szolgáltatást cserébe Bitcoin, értékesít árukat vagy szolgáltatásokat Bitcoin, küldés bitcoinokat senkinek kívül található Thaiföld és a fogadó Bitcoin bárki kívül található Thaiföld”.

Miután ez a döntés „Bitcoin Co. Ltd. Ezért nincs más választása, mint hogy függessze ki, amíg, mint az idő, hogy a törvények Thaiföldön updatedto számla létezését Bitcoin”. A csere is kifejtette, hogy a Bank of Thailand „már azt mondta, hogy tovább vizsgálni a kérdést, de nem ad semmilyen konkrét ütemtervet”, így addig Bitcoin illegális az országban.

UPDATE (július 30. 08:52) -Bitcoin Examiner megpróbálta felvenni a kapcsolatot a Bank of Thailand keresztül saját honlapján, de minden alkalommal megpróbálunk be egy érdeklődést, hogy hiba. Megpróbáltunk egy másik e-mail címre, de a honlapon nem mutat.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

4 legnépszerűbb hozzászólás a BitcoinTalk-on

Post ICO

Bitcoin Blackmail Letters

Post ICO

Bitcoin alternatívája Bytecoin ünnepli az első blokkot, új funkciókat hirdet

Post ICO

5 csodálatos Bitcoin történetek, amelyeket a Redditors oszt meg

Post ICO

Az app, amely ellopja Bitcoinjait, a Paypal elnökei átvesznek Bitcoint és így tovább

Post ICO

Bitcoin alkalmazások

Post ICO

A Bank of China nem ismerheti el a Bitcoint legitim pénzügyi eszközként a közeljövőben

Post ICO

A Bitcoin elfogadása a MovieTickets.com számára nyújtott előny

Post ICO

A Bitcoin két új fő támogatót nyer: az Euro Pacific-t Peter Schiff és Julian Assange

Post ICO

Bitcoin 2015 ár - A Bitcoin értékének előrejelzése a tömeg bölcsességén keresztül

Post ICO

A kezdő útmutató a Monero-nak (Vásárlás, kereskedelem, bányászat)

Post ICO

A Bitcoin evangélista Jason King 3,237 mérföldet indít a kriptokalenciában