A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra | Hungarian.lamareschale.org

A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra

A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra

Kanada, az ország, a legnagyobb számú Bitcoin ATMsin a világon, talán nem is olyan cryptocurrency-barát után. A Bank of Montreal állítólag leáll a fiókok számát kapcsolatban Bitcoin kapcsolódó tevékenységet, Cointrader elítélte.

A csere társalapítója és műszaki igazgatója, Paul Szczesny, kiadott egy nyilatkozatot bejelentette, hogy a bank lenne bezárásával minden Bitcoin kapcsolatos üzleti számlák szerte az országban. A döntés összhangban van a cselekvések és kommentárok közelmúltban a Pénzügyminisztérium vonatkozó digitális devizapiacon.

Szczesny úgy véli, ez lehet az első lépése a Bank of Montreal érdekében, hogy éget az összes hidat építettek eddig a kanadai Bitcoin cégek. Mégis, nincs más vállalkozások mellett Cointrader szenvedett bármilyen következménye eddig szerint a sok jelentés Kanada -bol.

Cointrader sajtóközleményében idézi a nyilatkozatok közelmúltban a kanadai pénzügyminiszter.

Amikor azt mondjuk, hogy „fontos, hogy folyamatosan javítsa a kanadai rendszer időközben felmerülő kockázatokat, beleértve a virtuális valuta, mint a Bitcoin, amelyek veszélyeztetik a kanadai nemzetközi vezető szerepét a pénzmosás elleni küzdelemben és a terrorizmus finanszírozása”, Jim Flaherty „különválasztják Bitcoin nem tekintve a potenciális és a növekvő pozitív gazdasági hatása Kanada, de a fenyegetés”.

A Vancouver-alapú csere tájékoztatták a bank döntését egy pár nappal ezelőtt.

Az utolsó megmaradt Bitcoin-barát charter bank, a Bank of Montreal, lezárja az összes Bitcoin kapcsolatos üzleti számlák egész Kanadában. Annak ellenére, hogy Cointrader már végrehajtott egy pénzmosás elleni rendszer ahhoz, hogy a potenciális FINTRAC előírások melyet világítottak át BMO maga a bank úgy döntött, hogy megszakít a számla is.

A döntés vezetett Cointrader CTO vizsgálni az áthelyezés a cég központja „az innovatívabb jurisdictionwhere kétes félelemkeltésén nem megelőző jelleggel zárt ajtók a vállalkozói szellem”. Eközben a csere megpróbálja kezelni az összes művelet közben keres alternatívát banki megoldás.

Több pletykák már felbukkanó körül fel az interneten a következő Cointrader bejelentését. Ezek a pletykák azt állítják, hogy más Bitcoin kapcsolatos cégek is problémái vannak az adott intézmény. Ezek a jelentések azonban úgy tűnik, hogy hamis.

Néhány kanadai vállalat úgy döntött, hogy megnyugtassa az ügyfelek panaszainak a közösségi médiában. Virtex például biztosította a „jó viszonyt a pénzügyi partnerek” szerint egy tweet megjelent kedden (18).

QuickBT, egy üzleti, amely együttműködik a Bank of Montreal, megerősítve Redditthat nem voltak bármilyen problémát tapasztal a pénzintézet.

Kiemelt kép Wikimedia

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Egy másik Bitcoin webhely harapja a port

Post ICO

5 Bitcoin bővítmény, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéről

Post ICO

15 helyszín az összes kriptikus kérdésedhez

Post ICO

A belga pénzügyminiszter nem előre jelzi a nemzeti bank és a Bitcoin közötti problémákat

Post ICO

A Bank of Canada legfrissebb jelentése szerint a Bitcoin kockázatot jelent az általános pénzügyi stabilitásra

Post ICO

A Bank of China nem ismerheti el a Bitcoint legitim pénzügyi eszközként a közeljövőben

Post ICO

A Bitcoin most vásárolhat meg egy tengerparti luxuslakást Cipruson

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

Íme az első Bitcoin baba

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Post ICO

Mi a helyzet a Bitcoin repülővel? A SkyCraft digitális pénzeket fogad el

Post ICO

Bitcoin csere Az Igot.com 40 országban fizetési feldolgozást indít