Bank of England dicséri a Bitcoint, és feltárja a digitális pénznem kibocsátására irányuló vizsgálatot | Hungarian.lamareschale.org

Bank of England dicséri a Bitcoint, és feltárja a digitális pénznem kibocsátására irányuló vizsgálatot

Bank of England dicséri a Bitcoint, és feltárja a digitális pénznem kibocsátására irányuló vizsgálatot

A Bank of England úgy véli, elektronikus valuta, mint a Bitcoin alapvetően megváltoztatja a fizetési industryacross a világon. 

szerint a The Telegraph, a bank már elemezve cryptocurrencies és az eredmények most már része a One Bank kutatási menetrendet. Az egyik legfontosabb következtetéseket bemutatásra került, hogy a Bitcoin megvan az ereje, hogy forradalmasítja a britek fizetni az áruk és szolgáltatások, összehasonlítva az érkezési digitális pénzt a megjelenése az interneten.

A Bank of England hisz cryptocurrencies „potenciálisan kombinált mobil technológia, akkor átalakítja a mechanizmusokat, biztonságos fizetés”.

A megjelenése saját digitális valuták (például Bitcoin) kimutatta, hogy lehetséges, hogy át érték biztonságosan nélkül egy megbízható harmadik félnek.

Bár a meglévő saját digitális valuták gazdasági hibákat, amelyek miatt változékony, az elosztott főkönyvi technológia, amely a fizetési rendszerek támaszkodnak lehet jelentős ígéretet.

Ez felveti azt a kérdést, hogy a központi bankok saját maguknak kell tenni ilyen technológia kibocsátására digitális valuta esetében.

Ez azt jelenti, a bank azt fontolgatja kibocsátó saját digitális valuta, vagy kihasználva a rendelkezésre álló technológia hasonló módon.

"Számos különböző módszereket, amelyek a központi bank lehet kihasználni a digitális valuta. Meg lehetne használni, mint egy új módja a vállalkozás bankközi elszámolási, vagy lehet bocsátani egy szélesebb körű, a bankok és NBFIs [nem banki pénzügyi intézmény]. Elvileg azt is hozzáférhetővé kell tenni a nem pénzügyi vállalatok és magánszemélyek általában a bankjegyek ma”, szól az elemzés.

Természetesen kiterjedt kutatás lenne szükséges elfogadni, vagy fejleszteni a technológiát „anélkül, hogy a központi bank képes irányítani a valuta és biztosítsa a rendszer ellen szisztémás támadás”, mondta a bank. „Létrehozása egy ilyen rendszer járna létre protokoll érték interneten keresztül történő, hasonlít ahhoz, amit [Tim] Berners-Lee tett információt”.

Annak ellenére, hogy az összes lehetséges akadályt, a bankok úgy tűnik, hogy elkötelezett a digitális jövőben. A Bank of England azt mondta, tartani lehetőségét vizsgálja.

„gazdaságok komplex, dinamikus, és folyamatosan fejlődő rendszer”, mondta Mark Carney, a bank kormányzója, az indítás a jelentés Londonban. »A politikai szükség a kutatás segít megérteni ezeket a jelenségeket és megalkotnunk a válaszokat«.

Kommentálva a tanulmány, a tech szakértő Ken Tindell mondta a The Telegraph, hogy beköltözik a digitális területen valószínűleg azt jelenti, asignificant költségek csökkenése az enyhülő valuta külföldön. „Ha a bank volt, hogy hozzon létre saját sikeres fizetési rendszer, akkor ez elkerülhetetlenül megszakítják (...) meglévő bankközi fizetések, de ez is befolyásolja a vállalatok, mint a Western Union”, Tindell mondta.

A Bank of England, úgy tűnik, hogy inspirálta a közelmúltban beszédet mondott Jánisz Varufákisz, Görögország új pénzügyminiszter. A közgazdász azt javasolta, hogy „a technológia a Bitcoin, ha megfelelően kialakított, alkalmazhatjuk eredményesen az eurózónában, mint egy fegyver defláció elleni”.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

6 Potenciális Bitcoin üzleti lehetőségek

Post ICO

7 ok, amiért a Bitcoin üzlet elvesztette az ügyfeleket

Post ICO

Az Australian National Dictionary Center 2013-ban választja a Bitcoint

Post ICO

10 darab bitcoin mítoszok

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Post ICO

Bitcoin és a pénz jövője: októberben kriptográfiai konferenciát tartanak októberben

Post ICO

70 webhely, amelyek ingyenes bitcoinokat adnak - tényleg dolgoznak?

Post ICO

4 legnépszerűbb hozzászólás a BitcoinTalk-on

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

Amazon aggódott a BitLicense miatt

Post ICO

Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak