A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára | Hungarian.lamareschale.org

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára

Ha része egy Bitcoin kapcsolatos cég, Európában működő érdemes megnézzük a finom nyilatkozatát a Német Szövetségi Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (BaFin) 2011. Decemberében egy dokumentumot, amelynek létezése egy csomó ember figyelmen kívül hagyja. A dokumentum közvetlenül érinti csak Bitcoin vállalkozások németországi székhelyű, de mivel BaFin egyik legfontosabb és elismert szabályozó intézmények az Európai Unióban, mind kripto-európai vállalkozások konzultálnia kell azt.

Vissza 2011 Bitcoin már fontos, legalábbis a szuper erős németek. Tehát nem számítottak, hogy az emberek kezdeni dolgozni az érme, akkor van előre, és integrált néhány irányelvet a német Fizetési szolgáltatások Felügyelet törvény kódok egyikét, amely átviszi az EU pénzforgalmi irányelve a német jog.

Megtagadta, hogy fontolja meg a Bitcoin, mint az e-pénz, BaFin utal, hogy a cryptocurrency, mint egy „egység érték” (a kifejezést nem jogi értelmében), és nem „elszámolási egység” szakkifejezés a pénzügyek területén jogot.

BaFin egyértelműen óvatos, ha beszélünk Bitcoin, amely kimondja, hogy a „teremtés” (hívjuk bányászat) a Bitcoin és a „felhasználható, mint egy közepes fizetés” nem kell engedély. Ugyanakkor ugyanez a szabályozás, amely alkalmazható a bankok és a pénzügyi szolgáltatások lehet is alkalmazható Bitcoin transactionsunder két feltételnek. Az első azt állítja, hogy ez megtörténhet, ha a Bitcoin lesz egy „tárgy kereskedelem”, a második pedig azt jelenti, hogy a szabályokat kell alkalmazni, ha az „A tranzakció szerkezete” ezt indokolja. Ha ez a két feltétel teljesül, a Bitcoin lesz „elszámolási egység”, és ezért a pénzügyi eszközök.

Persze, a szabályok is elég hajlékony ezen a ponton, mert még csak nem is a technikai feltételek, amelyek részét képezik a szabályozási rendszerben. Ebben az esetben a BaFin egyértelműen nem ért egyet néhány más vélemények odakint kapcsolatos cryptocurrency, de a szabályokat nem kőbe vésve még nem.

Ott nem sok meggyőző információ most, de nem árt, megnézzük a nem hivatalos iránymutatást, hogy jön a szakértők, és ami a legfontosabb, a hatóságok. Jobb félni, mint megijedni!

Via bitcoinmagazine.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin és a pénz jövője: októberben kriptográfiai konferenciát tartanak októberben

Post ICO

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban

Post ICO

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

Post ICO

A BetCoin Casino csapata új játékoldalakat nyit a BetCoin Circle-nek, és további híreket készít

Post ICO

7 ok, amiért a Bitcoin üzlet elvesztette az ügyfeleket

Post ICO

10 darab bitcoin mítoszok

Post ICO

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

Post ICO

4 legnépszerűbb hozzászólás a BitcoinTalk-on

Post ICO

20 őrült Bitcoin bányatengely

Post ICO

5 módja a Bitcoin alacsony árának kihasználására

Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirált játékokat kell játszani