Az ausztrálok szeretik a Bitcoin Bill Payot | Hungarian.lamareschale.org

Az ausztrálok szeretik a Bitcoin Bill Payot

Az ausztrálok szeretik a Bitcoin Bill Payot

Brisbane-alapú startup Nappali a Satoshi számol be, hogy az ausztrál fizetett 150.000 $ a mindennapi háztartási számlák a Bitcoin a három hónap óta indított.

Nappali az Satoshi egy ingyenes online szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy megfizetik a BPAY-kompatibilis számla segítségével bitcoin; beleértve telefonszámla, villanyszámla, tandíj, hitelkártya és adófizetés.

Gyakran nevezik „a valuta az interneten”, a Bitcoin tapasztalható erős növekedés elfogadása Ausztráliában és kínál gyors és biztonságos alternatívát kínál a hagyományos internetes fizetésre.

Társalapítója és műszaki igazgatója Daniel Alexiuc mondta: „Bitcoin használata Ausztráliában gyorsan növekszik, és ügyfeleink mondani keresnek több módon töltik Bitcoin. Számlafizetés valami mindannyian, és sokan most már a Bitcoin csinálni.”

Nappali az Satoshi egy algoritmus, amely azonnal néz áron iparágvezető Bitcoin cserék a világ, hogy az eredmények a számlát fizető a szolgáltatás használata ingyenes.

Vettünk egy pár percet, hogy üljön le, hogy megvitassák a Alexiuc a nappali Satoshi.

Mike: Melyek a legnagyobb akadályok, vagy akadály Ön és csapata kellett leküzdeni a nappalijában Satoshi?

Alexiuc: Ellenzék a bankok és működő fizetési szolgáltatók. Volt egy üzleti bankszámla nélkül zárják indokolták, és jelenleg vannak kiszolgáltatva a BPAY a (közös tulajdonában a nagy 4 bank Ausztráliában) kereskedői szabályokat, amelyek célja, hogy megvédjék a kifizetések mártást vonat.

Viszonylagos ismeretlenségből Bitcoin körében kereskedők. Bitcoin elfogadása még mindig gyerekcipőben jár Ausztrália és előnyeit mutatják be Bitcoin mint fizetési rendszer veszi erőfeszítés.

Késleltetett Adóhivatal útmutatást. Az ausztrál adóhivatal tervezett be a hivatalos álláspontot bitcoin júniusban, de volt, hogy késleltesse azt. Mi meglehetősen magabiztos a jó eredmény is, mivel volt néhány biztató észrevételeit a legutóbbi kormányzati enquiryinto szabályozása digitális rendszerek:

„Alkalmazása azonban a teljes súlyát prudenciális vagy magatartás szabályozása a kis játékosok és új start-up, függetlenül attól, hogy a lényegesség a kockázatot jelentenek, akkor elfojtja értékes innovációt feleslegesen.”

Az egy dolog, hogy már egy abszolút öröm minden módon Bitcoin is. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy a digitális valuta váljon fizetési lehetőséget a vállalkozások számára.

Mike: Mi van valami, amit jelenleg dolgozik a jövőben a nappalijában Satoshi?

Alexiuc: Most fejlődő Satoshi ★ fizetős, olyan módon, a kereskedők, hogy adjunk a Bitcoin fizetési módként a számláikat és a számlákat. Azt tervezzük, hogy az első kereskedő online a következő három hónapban.

Mike: Van olyan tervei, hogy a Nappali Satoshi globális? Bármilyen bővítési terveket a jövőben?

Alexiuc: Most mi összpontosítva energiánkat az ausztrál piacon. Ugyanakkor nagyon sok visszajelzést kaptunk kéréseket bitcoin más országok felhasználói, akik szeretnék, hogy egy hasonló rendszer, és jól ismerik a kereslet. Bővülő kínálatunkat más országokban is része a hosszú távú terv.

Hála Daniel Alexiuc, hogy néhány perc alatt az ő elfoglalt fejlesztési menetrend beszélni Coin Tűz a szolgáltatásra vonatkozó és a jövőbeni terveket.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin az egyre növekvő versenytől az összes többi digitális pénznemtől

Post ICO

Bitcoin és egyéb digitális pénznemek

Post ICO

A Bitcoin nem készpénzkísérlet, és Finnországnak tekinthető árucikk

Post ICO

A Bitcoin megszerzi az 1000 dolláros pszichológiai mérföldkövet: a kriptográfia a holdra vezet?

Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

A BTER hideg pénztárcájával ellopott BTC-ből 770 bounty-t jelentett be a kínai tőzsde

Post ICO

10 000 Bitcoin bányászati ASIC chip van az európai vásárlók felé

Post ICO

10 kevés ismert funkció rejtett Blockchain.info

Post ICO

Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz

Post ICO

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Post ICO

A Bitcoin közösség elidegeníti a Mt. Gox hibás mulasztás miatt: 10 reakciók listája

Post ICO

Az ASICMiner USB Block Erupter mindössze 40 perc alatt elárult a BTCGuild-ban