Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván | Hungarian.lamareschale.org

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Az Ausztrál Adóhivatal töltünk különböző feladatokat, beleértve a konzultáció amit használnak, mint amelyek javítják az adminisztráció Ausztrália adó és nyugdíjbiztosítási rendszerek olyan módon írják le, mint kedvezményezett a nemzeti érdek.

Magánszemélyek vagy cégek teszik kérhetnek konzultációt az iroda, aki majd konzultál a közösség olyan ügyekről, amelyek sem a nemzeti érdek, illetve várhatóan jelentős mértékben javítja az egészséget és hatékony a rendszer működését.

A közelmúltban az iroda feladata az volt, hogy vizsgálja felül a Bitcoin adózási célokra és az első konzultáció, a hivatal által megtörtént.

Az iparág képviselői a szakmai és Bitcoin szervezetek és vezető vállalkozások részt vesznek a feltörekvő Bitcoin közösség, találkozott április 29-én, 2014-ben Ausztrál Adóhivatal. A résztvevők értékes információkat az üzleti modellek és a különböző adó kezelések hatása lenne az ügyfelek, a tagok és a vállalkozások számára.

A csoport értékes visszajelzést ATO felvetésekkel része lehetett ATO tanácskozásokon ausztrál álláspontja ebben adókedvezmény. Az ATO törekedett további tanácsot a külső jogi tanácsadó, ami késik az útmutató papír, amely várhatóan hamarosan megjelenik. Továbbra is elsődleges az ATO, hogy a közösség a végső útmutatást papír időben az emberek, hogy a teljes 2013-14 adóbevallást. A legfontosabb információ, hogy az adófizetőnek kell majd az egyes tranzakció vagy esemény a Bitcoin az az időpont, az összeg $ A, mi volt az, és aki a másik fél (a Bitcoin-címet, legalább).

Úgy tűnik, hogy Ausztráliában lesz szükség, akik részt vesznek a Bitcoin és cryptocurrency hogy alaposan dokumentum egyes tranzakciók adózás szempontjából, és azt szeretné, hogy információkat, akik számára a másik fél részt vesz az ügyletek de valószínűleg lehetővé teszi egy egyszerű jelölést a Bitcoin címet, ha más információ nem elérhető.Az idióta Bitcoin Útmutatójának szerzője elindítja a tömegtámogatási kampányt a projekt kibővítéséhezAz első ausztrál esemény Beers4Bitcoinsis történik ezen a vasárnap (29) Sydney-ben, de már tudja. A dátum különleges volt elég a helyi Bitcoiners, aki most már van egy pub (The Old Fitzroy) ha tudják használni a cryptocurrency vásárolni sör és egyéb italok, de az esemény lesz még különlegesebbé jelenlétében Gustaf van Wyk, a szerző „Az Idiot kalauza Bitcoin”.

Az ebook jött létre, és elindított egy pár hónappal ezelőtt, hogy segítsen Bitcoin kezdők, amely mindent kell tudni cryptocurrency. A bemutatót történik Sydney, Gustaf van Wyk mondta:

Mint néhányan talán tudja, én töltötte az elmúlt kilenc hónapban írásban „Az Idiot kalauza Bitcoin”, és mekkora utat ez már. Ez olyan jól fogadták, ahol már sikerült, hogy támogassák azt, különösen itt Sydney-ben.

Meg kell köszönöm mindenkinek a támogatást, ez már tényleg fantasztikus, de eljött az idő, hogy rúg, hogy egy fokkal.

És ez mit jelent? „Azt szeretnénk bővíteni a könyvet, valamint közzéteszi fizikailag és világszerte terjeszteni azt. Mindez annak érdekében, hogy a jó terjesztésében a Bitcoin”, a szerző be.

Annak érdekében, hogy e cél elérése érdekében, Gustaf van Wyk nemrég elindított egy crowdfunding kampány, amely akkor megtekintéséhez ide, és fedezze fel az egész projekt.


A hatóságok az észak-amerikai tanulmányra összpontosítanak, amely tagadja a Bitcoin anonimitásátBár ez nem éppen hír, hogy a cryptocurrency közösség, az a tény, hogy egy hivatalos vizsgálat azt mondja, hogy a Bitcoin nem teljesen anonymousmight hogy a hatóságok elfogadják cryptocurrency könnyebben.

A kutatók a University of California, San Diego (USA), készített egy tanulmányt, amelynek középpontjában a Bitcoin. Az elemzés megállapítja, hogy cryptocurrency felhasználók támaszkodás szolgáltatások, mint a Mt. Gox, amelyek központosított valutaváltás, lehet, hogy themeasily azonosítható rendvédelmi. Más szavakkal ez azt jelenti, hogy Bitcoiners nem tudja használni a virtuális valuta névtelenül vásárolni és eladni termékeket ezeken nagyméretű csatornákat.

A vezető kutató Sarah Meiklejohn mindent megmagyaráz egy egyszerű mondat: „A Bitcoin protokoll még mindig hatalmas potenciál anonimitás, de az is, hogy ember használja, nem hozzák anonimitás egyáltalán”. Közzétételét követően a tanulmány, Meiklejohn kiderült, hogy a MIT Technology Review, hogy ő már tárgyalt ő kutatási legalább egy észak-amerikai bűnüldöző hatóság. És ez történt „saját kérésére”, mondja.

A szakértői csapat volt képes létrehozni egy tervezetet a Bitcoin hálózatának tanulmányozásával a részleteket több millió tranzakció, amely lehetővé tette számukra, hogy megértsék, hogy minden alkalommal egy Bitcoin cseréltek, a hálózat rögzített tranzakciós időt és pénztárca számát.

Mivel az árfolyam cserék az Egyesült Államokban köteles rögzíteni az információkat a felhasználók számára (Mt. Gox felhasználók, például meg kell még benyújtania fényképes igazolványt annak érdekében, hogy használja a csere), a hatóságok most hivatalosan tisztában azzal, hogy gyorsan idézés csere feljegyzések, ha van egy suspicionthat illegális árut vesznek részt.

Via cir.ca

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Egy másik Bitcoin webhely harapja a port

Post ICO

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban

Post ICO

A Secco Seahawkról szóló beszéd arról, hogy elfogadja a Bitcoint, hamis

Post ICO

Bitcoin és a pénz jövője: októberben kriptográfiai konferenciát tartanak októberben

Post ICO

Bitcoin és egyéb digitális pénznemek

Post ICO

Az Erik Voorhees Bitcoin vállalkozót, amelyet az Értékpapír- és Tőzsdebizottság terhel

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások

Post ICO

Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak

Post ICO

Minden Bitcoin és Litecoins elment: a lengyel Bitcoin csere Bidextreme.pl feltört

Post ICO

Bitcoin csere Kraken új díjstruktúrát hirdet

Post ICO

10 000 Bitcoin bányászati ASIC chip van az európai vásárlók felé

Post ICO

Bank of England dicséri a Bitcoint, és feltárja a digitális pénznem kibocsátására irányuló vizsgálatot