Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek | Hungarian.lamareschale.org

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

„Az Idiot kalauza Bitcoin” az új ebook, hogy szándékában áll a hírét cryptocurrency

Magyarázó „Bitcoin a mindennapi ember és a kutya”. Az útmutató, amely indult ezen a héten, fejlesztette ki az ausztrál szabadúszó illusztrátorként Gustaf van Wyk.

Szerint a sajtóközleményt, a könyv jött létre, hogy segítse a Bitcoin kezdők „amely mindent kell tudni, hogy meg kell birkózniuk az alapvetően forradalmi technológia, amely Bitcoin”. A kripto-útmutató költség 0,07 BTC (egyenértékű $ 7.77), és egy 100% -os elégedettségi pénz visszafizetési garancia.

„Az erősebb Bitcoin kapja a nagyobb fenyegetést válik, hogy az intézményekben, amelyek a vásárlóerő teljesen megzavarják, és megsemmisíti azt. A szerző szerint, a túlélés a digitális valuta forradalom jogok alapvetően annak széles körű useas egy csereeszköz, nem volt benne, mint egy befektetés”, a sajtóközlemény hozzá.

Egy rövid interjút, Gustaf van Wyk mondta, hogy „azáltal, hogy [Bitcoin] objektív érték az utcán tudjuk, hogy egy jelentős ellenállni a harcot, hogy a Bitcoin kell elkerülhetetlenül elviselni, mielőtt valóban megváltoztatni a világot. A könyv, ha mást nem, egy gesztus felé, hogy vége.”

A tanítás mellett az alapjait a virtuális valuta, „The Idiot kalauza Bitcoin” elképesztő és színes illusztrációk létre a szerző. A sok olvasó már megadta a pozitív visszajelzést, de a vezető akar elérni egy szélesebb közönség számára.

Megtalálható az ebook itt, ugyanazt a webhelyet, hogy teret ad a szerző blog, de elérhető lesz a leányvállalatok az elkövetkező hetekben.Az ausztrál ügyvédi iroda elfogadja a BitPOS-ot, hogy elfogadja a Bitcoin kifizetéseketÜgyes Lawyershas vált az egyik első ügyvédi irodák Ausztráliában, hogy elfogadja Bitcoinas fizetési lehetőséget. A társaság, alapító partnere a Bitcoin kereskedő szolgáltató BitPOS, székhelye Sydney és a szakosodott biztosító társasági és kereskedelmi tanácsadás a gyártás, IT, média és szolgáltatási ágazatokban.

A döntés ösztönözte a cég jogi igazgatója. Mark Toohey úgy véli, hogy cryptocurrency „hamarosan lekerül a»korai elfogadása«fázis, és vált a leggyakrabban használt formája biztonságos online fizetési” állítja egy sajtóközleményben.

Szerint Toohey, aki megalapította a cég 2008-ban, „a Bitcoin megkönnyíti a költséghatékony és biztonságos formája az online fizetés. Csökkentett tranzakciós díjak, valamint az azonnali elszámolás képesek drámaian megváltoztatja az üzleti élet online történik.”

Amikor az emberek üzletet a Bitcoin lesznek nyűgözve, hogy a gyors, olcsó és egyszerű a tranzakciós folyamat. Bitcoin lebontja a korlátokat a hagyományos fizetési módok, és lehetővé teszi a szolgáltatók, mint mi, hogy kihasználják az igazi potenciálját az online fizetések.

Jason Williams, alapítója BitPOS, azt mondja, hogy „szolgáltatások, mint BitPOS nyújtanak tranzakció ellenőrző és engedélyezési bizalom kialakításához az új fizetési rendszer. BitPOS biztosítja a biztonságos és egyszerű módja, hogy használja Bitcoinsfor online és offline tranzakciókat.”

De BitPOS több (jó) hír bejelenteni. A szolgáltatás is segíti az első Bitcoin-barát étterem Sydney elfogadni a digitális pénz. A vevők a The Owl Housewill hamarosan képesek fizetni a ételek cryptocurrency.


Az ausztrál indítás csak Bitcoin-alapú margin trading platformot indítLehet, hogy már tudja a nevét Btc.sxas egyik támogatója az esemény „Beers4Bitcoins” következik be, ha Sydney-ben. Az indítási szerepelt megjelent cikkében 99Bitcoins a cryptocurrency panoráma Ausztráliában, de most itt az ideje, hogy megtudd, Btc.sx egy kicsit jobban.

A szolgáltatás, a kereskedelmi platform, amely kizárólag olyan Bitcoin-ben van, Joseph Lee, az ex-bankerwho használt minden szakmai háttér és a személyes tapasztalat, hogy fogadni a jövőben a virtuális valuta. Mint egy korai alkalmazója a digitális érme, ő bővült a beruházások és dolgozni kezdett a Bitcoin amíg meg nem látta az összes lehetőséget.

Most azt akarja, hogy mindenki az esélyt, hogy spekulálni értékét cryptocurrency a megfelelő eszközöket, de anélkül, hogy a fő kockázatok. Így létrehozta Btc.sx, amely csak akkor működik a Bitcoin: amely tartalmazza az összes szakmák, a kifizetések és betétek. Különben is, a platform összpontosít margin kereskedés, így a befektetők, hogy a meglévő Bitcoin, és növeli a kifizetéseket.

Azonban Btc.sx megszünteti a kockázat egy részét kapcsolódó tevékenységek, mint ezek az igénylő letét. Ez a kezdeti érték határozza meg, hogy mennyi a tét egy befektető tehet, amely lehetővé teszi számukra, hogy korlátozza a teljes kitettség.

Szerint Joseph Lee, „ha a piac ellenük őket [a befektetők] egy nagyon erős módon, akkor jár, mint a másik fél e kockázat kezelésére. Ha többet veszít, mint amit a kliens leteszi, mint a betét, akkor jön ki a zsebemből. Soha nem fogom tölteni az ügyfél több, mint a betét a helyzetben”.

Lee kezdett el dolgozni a platform csak kilenc hónappal ezelőtt egyetlen alapító, de miután egy személyes befektetési 150.000 ausztrál dollár, sikerült elindítani a szolgáltatást három hónappal ezelőtt. Másfél hónap után, Btc.sx meglepően elérte profitabilityand tartja virágzik.

Via zdnet.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin alkalmazások

Post ICO

A Bitcoin most vásárolhat meg egy tengerparti luxuslakást Cipruson

Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirált játékokat kell játszani

Post ICO

A Bitcoin meghódítja a Virgin Galactic-et: fizesse meg a térbeli utazást kriptográfival

Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

Bitcoin, mint valuta a Bitcoin mint technológia ellen

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

Post ICO

Minden Bitcoin és Litecoins elment: a lengyel Bitcoin csere Bidextreme.pl feltört

Post ICO

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

Post ICO

5 Bitcoin bővítmény, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéről

Post ICO

A korábbi Bitcoin-csere Mt. Gox amerikai csődvédelmet kap az amerikai bíróságnak köszönhetően