A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos | Hungarian.lamareschale.org

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Mivel több csere bejelentette, hogy átmenetileg függesszék Bitcoin kivonás kedden (11), a cryptocurrency univerzum kiderült, hogy a „hatalmas és összehangolt támadást” indítottak egy bot systemand volt hatással ezeknek a cégeknek.

Az információ derült ki tegnap Andreas Antonopoulos, Blockchain.info vezető biztonsági tiszt. Azt mondta, a DDoS támadás használja a Bitcoin tranzakciós alakíthatósága featureand alkalmazása ugyanabban az időben több tranzakciót a hálózaton, Coindesk jelentett.

Antonopoulos kimondja, hogy „úgy ügyletek jönnek létre, a hibás / párhuzamos ügyleteket is hoznak létre annak érdekében, hogy hozzon létre egy köd zavar az egész hálózatban, ami aztán hatással van szinte minden egyes végrehajtási odakint”.

Közben exchangeslike a popularBitstamp csatlakozott Mt. A GOX és felfüggesztett minden BTC kivonás.

Mégis, ez egy másik helyzet. „Mt. Gox támaszkodott téves kivitelezés, úgy tűnik, egyéb cseréket is támaszkodva helytelen alkalmazásából. (...) Az ő [Gox] által kísérlete, hogy hibás a Bitcoin szoftver volt súlyos felelőtlenség. A végén tovább rontja Gox és felfedik gazdálkodás miatt”Antonopoulos mondta CoinSpectator.

A Bitstamp esetében az árfolyam bejelentette, hogy „a szoftver rendkívül óvatos kapcsolatos Bitcoin tranzakciók. Jelenleg felfüggesztette feldolgozása Bitcoin miatti kimaradás inkonzisztens eredményeket jelentett a bitcoind pénztárca által okozott-megtagadási támadást a tranzakció alakíthatósága átmenetileg megzavarhatja egyensúly ellenőrzését. Mint ilyen, a Bitcoin visszavonása és a betéti feldolgozás átmenetileg, amíg egy szoftver javítást adott ki”, szól a nyilatkozat megjelent online a társaság.

Nem alapok már elveszett, és nincs pénze van veszélyben.

Ez egy-megtagadási támadást lehetővé tette bizonyos félreértések Bitcoin pénztárca megvalósítások. Ezek a félreértések egyszerű megoldások hajtják végre, mint beszélünk, és biztosak vagyunk benne, minden visszatér a normális rövidesen.

Kivonás, amelyek nem a 10. És február 11. Törlésre kerül, és az összegeket adunk vissza az ügyfél számlaegyenleg.

Továbbá a BTC-e bejelentés esetleges késedelmeket a tranzakciós jóváírását. A másik oldalon, a digitális eszköz kereskedési platform Kraken biztos nem volt leállít minden Bitcoin kapcsolatos operationsdue az előző „tervezés”.

Ebben a kedden (11), Antonopoulos tartotta frissítése Twitter profilewith híreket a támadást. Miután garantálja, hogy „a Bitcoin közösség több független szereplők nézi a hálózat biztonsága és az együttműködés szükséges”, tette hozzá, hogy „milyen hatással van a támadás lesz törölve a hibás megvalósítások. Alakíthatóság létezik, de nem befolyásolja azt.”

Úgy véli, hogy „ebben az időben a jövő héten, minden cseréje lesz sokkal ellenállóbb ezekre fantom TXS és a DoS támadás”, ami cryptocurrency és valamennyi kapcsolódó tranzakciók biztonságosabbá.

Tranzakciós alakíthatóság, a Bitcoin jellemző dokumentált 2011 óta néha folytatni következményei, mint Mt Gox esetében. Szerint Blockchain.info vezető biztonsági tiszt, „ez nem történik egyéb cseréket, mert ők nem olyan ostoba, hogy kiadja kivonás ellenőrzése nélkül ki őket az első”. És bár számos alkalommal már megállítása működésüket, hogy megerősítsék szoftver „fontos megjegyezni, nincs pénze veszett”.

Az emelkedés a témában emlékeztet néhány Satoshi Nakamoto utolsó szavai: „Ahogy Gavin és mondtam egyértelműen előtt, a szoftver egyáltalán nem ellenálló DoS támadást. Ez az egyik javulás, de még mindig több módon támadni, mint én számol".

Azonban, még egyszer, Bitcoin halála jelentette túl hamar. Annak ellenére, hogy az előző árcsökkenés a $ 900 kevesebb, mint $ 600, a digitális valuta bemutatja, hogyan rugalmas lehet, ha szembesül egy ilyen támadás. Az érték még vissza az elmúlt órán keresztül keverjük jelenleg körülbelül $ 660.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az Avalon 200 millió dolláros befektetést és 20 nm-es technológiát kaphat a bányászati piac vezetőjeként

Post ICO

Az ausztrálok szeretik a Bitcoin Bill Payot

Post ICO

Az ausztrál adóhivatal (végül) kiadja a Bitcoin irányelveit

Post ICO

A Bitcoin nem készpénzkísérlet, és Finnországnak tekinthető árucikk

Post ICO

Bank of England dicséri a Bitcoint, és feltárja a digitális pénznem kibocsátására irányuló vizsgálatot

Post ICO

Mi a helyzet a Bitcoin repülővel? A SkyCraft digitális pénzeket fogad el

Post ICO

Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak

Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés

Post ICO

Bitcoin alapítvány a SIBOS és a BAFT Global Council Fórumban

Post ICO

Az Atlas elindítja a kampányt egy új bitcoin-csere létrehozására