Az ASICMiner USB Block Erupter mindössze 40 perc alatt elárult a BTCGuild-ban | Hungarian.lamareschale.org

Az ASICMiner USB Block Erupter mindössze 40 perc alatt elárult a BTCGuild-ban

Az ASICMiner USB Block Erupter mindössze 40 perc alatt elárult a BTCGuild-ban

Az eladás a bányászati ​​eszköz ASICMiner USB blokk Erupter igazán nagy siker volt! Néhány nappal ezelőtt, BTCGuild, jelenleg a második legnagyobb bányászati ​​medence (17 százalékkal a hálózat hashpower), elkezdte értékesíteni a berendezést. Ők csak akkor szükséges, 40 perc alatt eladják a rendelkezésre álló 1000 egység.

Mint Ön is tudja, ASICMiner a legnagyobb bányavállalat a Bitcoin univerzumban. Egyedül, a cég felelős egynegyede az egész cryptocurrency hálózat különbözik más csoportok, mint a Butterfly Labs vagy Avalon a termelés stílusban.

Mivel a cég első terméke, a siker mindig is jelen volt. A fő magyarázat erre a siker a kombináció között az a tény, hogy az ASIC gyártja eszközök és a hirtelen emelkedés a Bitcoin ára. Az első eredmények a tömegtermelése a nagy bányászati ​​eszközöket, hogy ez csak egy kis lépést.

Különben is, a mai napig, a cég híres nem az online jelenlét, eltekintve néhány spoors maradt a Bitcointalk fórum. ASIC sőt már le, mint „a világ első száz millió dolláros cég webhely nélkül”. Ez az, amiért az értékesítés során termékek könnyebben keresztül harmadik fél viszonteladók, mint BTCGuild. Miners köszönöm ezt a döntést, vagy más módon, akkor is meg kell vitatni a berendezés egy fórumba alapú aukciós.

Egyelőre ez is csak egy újabb bizonyítéka ASIC sikerét. Ezer bányászati ​​eszközök értékesített mindössze 40 perc alatt ?! Ha ez nem a hit, nem tudjuk, hogy mit lehet nevezni. Jó miningto mindenkinek, aki vásárolt egy!

Via bitcoinmagazine.comKérdezze az orvosokat az orvosoktól és jutalmazza őket BitcoinnalAz ötlet tűnhet egy kicsit furcsa, de gondoljunk csak azok az emberek, akik élnek az elhagyott helyeken, és van, hogy több tucat mérföldre, hogy elérje az orvos... Ha valóban az egyik, hogy segítsen nekik. CoinMDis olyan platform, amely gyűjti az orvosok a világ minden tájáról, akik a rendelkezésre álló válaszolni az orvosi kérdése vagy kétsége.

A szolgáltatás ingyenes, de ha úgy érzi, a megadott válasz valóban segít, vagy csak azt, hogy jutalmazza az orvos ott van a lehetőség a donor bitcoin.

Míg a honlap arra irányul, hogy az emberek nem a minőségi egészségügyi, különösen a harmadik világ országaiban, bárki kipróbálhatja. Más csoportok célzott olyan emberek is egészségbiztosítás nélkül vagy betegeket keres második vélemények.

De hogyan lehet biztos abban, hogy a platform csak foglalkozik valódi orvosok? Míg a webhely névtelen mind a felhasználók, és az orvosok, a szolgáltatás minősége biztosított lesz az a tény, hogy az összes kérdések és válaszok nyilvánosak, így más orvosok is megtekintheti őket. Különben is, a szolgáltatás ingyenes, így nincs automatikus jutalom az emberek úgy tesz, mintha az egészségügyi professionais.

Most, a platform üdvözöl minden orvos, köztük gyakornokoknak. De ahogy a szakemberek számát növekszik, a szolgáltatás lesz „intézményesített több proceduresto ellenőrizze újonnan felvett szakemberek képzett”.


Egyesület Bitcoin Franciaország a Bitcoin alapítvány legfrissebb alcímjeMiután Banglades és Románia, Franciaország lesz a következő ország, amely egy intézmény elismert Bitcoin Alapítvány fejezet Affiliate. Az Egyesület Bitcoin Franciaország élén Philippe Rodriguez, most hivatalos tagja az alapítvány projekt.

„Franciaország egy olyan ország, ahol a szabadság előkelő helyet foglal, mint a felső érték, így az ország termékeny talajt innovatív szolgáltatások és a vállalatok a Bitcoin protokoll”, mondta Jon Matonis, ügyvezető igazgatója a Bitcoin Foundation.

Emellett az Egyesület Bitcoin Franciaországban, az ország - pontosabban a főváros Párizs - is otthont ad a Bitcoin nagykövetség és a cryptocurrency indítási inkubátor néven La Maison du Bitcoin.

Miután bejelentették, Philippe Rodriguez elárulta, örül, hogy a társulási Bitcoin Franciaország „összefogásának a Bitcoin Foundation, hogy támogassák a Bitcoin protokoll és nevelő döntéshozóknak Franciaországban”.

Mélyen hiszem, hogy a Bitcoin már megzavarhatja nem csak egy része a pénzügyi rendszer, mint tudjuk, de az úton, más piacokon, ahol a bizalom egy központi szervezet jelenlegi status quo,

Franciaország jelenleg a negyedik legnagyobb számú aktív Bitcoin csomópontok (csak meghaladta az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Németországban) szerint által szolgáltatott információk Bitnodes és idézi CryptoCoinsNews.

Különben is, a francia kormány arra törekszik, hogy szabályozza és bontsa ki a helyi cryptocurrency ökoszisztéma és a piac. Michael Spanyolország, Franciaország pénzügyminiszter kijelentette, hogy a kormány úgy véli, „hogy Franciaország hagyja az embereket próbálja meg, beruházások és fejlesztések üzleti Bitcoin mielőtt megadóztassák.”

Ami a szabályozás lenne „félúton a legszigorúbb előírásoknak [az] Kína, Japán vagy Oroszország, vagy a legkönnyebb által elfogadott rendeletek országok, például az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Izraelben”.

Kiemelt oldal forrását: Wikimedia

Kapcsolódó hírek


Post ICO

7 ok, amiért a Bitcoin üzlet elvesztette az ügyfeleket

Post ICO

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára

Post ICO

70 webhely, amelyek ingyenes bitcoinokat adnak - tényleg dolgoznak?

Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

Az Amerikai Vöröskereszt már Bitcoyn keresztül fogadta a bitcoint

Post ICO

A belga pénzügyminiszter nem előre jelzi a nemzeti bank és a Bitcoin közötti problémákat

Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez

Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

Bitcoin cserék: Coinbase bővül az Egyesült Királyságba, Svédország jóváhagyja az első BTC Exchange Traded jegyzetet

Post ICO

A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra

Post ICO

A korábbi Bitcoin-csere Mt. Gox amerikai csődvédelmet kap az amerikai bíróságnak köszönhetően