A Bitcoin-felhasználók a söpredék vagy az álmodozók? | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin-felhasználók a söpredék vagy az álmodozók?

A Bitcoin-felhasználók a söpredék vagy az álmodozók?

Mit jelent ma, hogy egy Bitcoin felhasználó? Mi jött át ez a vélemény articleand elolvasása után, ez tett minket csoda. Tehát 99Bitcoins úgy döntött, hogy a gondolkodás utazás a mélyebb értelmét, hogy egy digitális valuta „rabja”. Oké, nem fog túl filozófiai róla...

Elég tudni, hogy a Bitcoin született, hogy hozzon létre egy egyedülálló lehetőséget a hétköznapi emberek, szinte gúnyt a kormányok és hatóságok, azt mutatja, hogy az igazi hatalom a mi oldalunkon. Cryptocurrency nem csak a kiadások egy másfajta pénz, ez arról szól, hogy egy nyilatkozatot. Arról van szó, értékeket, annak ellenére, hogy a kockázatokat.

Igen, tudjuk, hogy a Bitcoin illékony, bizonytalan és gyakorlatilag egy nem szabályok, de ez az érme az emberek és meg kell győződnünk arról, hogy folyamatosan megy, és fejlődik.

Mivel a Bitcoin felhasználó szinte ugyanaz, mint a tiszteletben mindenki véleményét, és továbbra is irányító eltérő. Minden kétséget miért (és több millió ember van) még mindig szeretem Bitcoin? Nem hiszem... Igen, mi vagyunk feltétlenül az álmodók!Az észak-amerikai hatóságok egy Bitcoin nélküli világot álmodnak?Az ötlet egy „takaró művelet” ellen Bitcoin által közzétett Bitcoin Alapítvány, amely nemrég kapott egy „hagyjon order'from pénzügyi hatóságai California, lehet, hogy nem csak egy őrült elmélet. Legalábbis e cikk szerint közzétett The Wall Street Journal.

Egyik legújabb szövegek, az újságíró Robin Sideltől rávilágított arra a tényre, hogy egyes állami szabályozók valóban aggódnak cryptocurrency. Ezek a figyelmeztető institutionsthat foglalkozik Bitcoin, a csere platformok a cégek, fenyegető számukra kényszerített kikapcsolás downif a pénz-átviteli törvényeket nem tartják be.

És ez nem csak Kaliforniában, hogy ez történik: az belső forrás, egyéb banki szabályozók New Yorkban és Virginia, például azt is figyelmeztetett Bitcoin kapcsolatos intézmények az elmúlt hetekben.

Ez a fajta mozgás egyértelműen kimondja az igazi szándékait a szabályozók. Ők úgy múlt a finom vizsgálatával fellépés és a gyaloglás felé a pénzügyi felügyelet és a preventionof amit szeretek hívni „illegális tevékenységek”. Akár beszélünk valós illegális tevékenységek, mint például a pénzmosás, vagy más jellegű intézkedések, mint a fogadó adományok elősegítése Bitcoin, az a fajta munka, hogy a Bitcoin Foundation már csinál, még mindig nem tudom.

Mi tudjuk, hogy a szerint a The Wall Street Journal, hasonló akciók várhatók más államok a következő hetekben és hónapokban. Az államok Kalifornia, New York és Virginia lehet csak az elsők, akik járnak, hiszen csak három 48 állam, amelyek megkövetelik a vállalatok pénzhez-átvitel a működés engedélyezését.

Abban az esetben, az állam ellen a Bitcoin Foundation, vannak hírek. Patrick Murck, jogtanácsosa az intézmény, eszébe jutott, hogy az alapítvány ez egy non-profit szervezet, és nem vesz részt a pénzátutalási. Mit számít, hogy a hatóságok? Nem annyira... Szóval, a csoport kialakítása során válaszul a „hagyjon rendet”-től kapott szabályozók múlt héten. Remélhetőleg sikerül elkerülni bármilyen következménye.

Via businessbee.com


Ázsia leggazdagabb üzletember fektet be a BitPay-baMég Kína közelmúltbeli bejelentését muri ellen Bitcoin elhagyta az ország hatalmas befektetők arra gondolt, hogy cryptocurrency lehet egy rossz befektetés. Vegye Li Ka-Shing utolsó üzleti döntés példaként.

A kilencedik leggazdagabb ember a világon, valamint Ázsia leggazdagabb vállalkozó fektetett a fizetési processzor BitPayvia Horizons Ventures, a kockázati tőke társaság.

Míg Ka-Shing befektetési társaság csökkent megjegyzést határozat Bitpay mondta, hogy „szerencsés, hogy a javára sok támogató befektetők, köztük Horizons Ventures” SCMP.com jelentéseket.

John Greenwood, vezető közgazdásza Invesco és egy jól ismert szakértője Hong Kong pénzügyi rendszer, kifejti, hogy „mint a befektetők a régi időkben készült több pénzt értékesítési lapáttal és csákánnyal a aranyásók, mint bárki valaha készült az arany enyém, Li fektet a perifériás tevékenység Bitcoin generált”.

BitPay jelenleg kezeli tranzakciók 14.000 vállalatok 200 országban és annak ellenére, hogy a legtöbb ilyen műveleteket mindig történik az Egyesült Államokban, Ázsiában az egyik legnépszerűbb a régiókban, ahol a cég regisztrál új dealswith Bitcoin-barát kereskedők.


Az ázsiai leggazdagabb ember hisz Bitcoinban, Will Paypal végül integrálja a Bitcoint és így továbbLi Ka-Shing Ázsia leggazdagabb embere, és ő is egy nagy támogatója Bitcoin. A Bitcoin tűz alá a szárazföldi kínai kormány, Mr. Li adott pénznem egy nagy lökést a bizalom. Mr. Li volt az egyik fő befektetők mögött Bitpay, amely a közelmúltban emelt $ 30 millió dollár sorozat finanszírozást. Mr. Li a becsült nettó értéke mintegy $ 32 milliárd dollárt, és tette a legtöbb a pénzt le ingatlanfejlesztési és más hagyományos iparágakban. Ő már elágazások több élvonalbeli területen azonban az ő Horizon Ventures cég és egyéb erőfeszítéseit

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin alapítvány Comment on New York Pénzügyi Szolgáltatások BitLicense Delay

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcák a kriptográfiai hibák és biztonsági problémák után frissítve

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

5 Figyelemre méltó Bitcoin videók, amelyeket figyelni kell

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

A 2013-as Bitcoin-cikk lehet az orosz webhely leomlása

Post ICO

10 000 Bitcoin bányászati ASIC chip van az európai vásárlók felé

Post ICO

A Bank of China nem ismerheti el a Bitcoint legitim pénzügyi eszközként a közeljövőben

Post ICO

Egy új és különleges Bitcoin kereskedési platform érkezik júliusban

Post ICO

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan

Post ICO

Bitcoin alkalmazások