Android-alapú Bitcoin pénztárcák a kriptográfiai hibák és biztonsági problémák után frissítve | Hungarian.lamareschale.org

Android-alapú Bitcoin pénztárcák a kriptográfiai hibák és biztonsági problémák után frissítve

Android-alapú Bitcoin pénztárcák a kriptográfiai hibák és biztonsági problémák után frissítve

Mint Bitcoin Examiner bejelentett három nappal ezelőtt, amikor a biztonsági rés volt hatással az Android-alapú walletswas nyilvánosságra, néhány cryptocurrency pénztárcák frissítve lett.

Ez a hiba lehetővé tette a támadók lopni a virtuális valuta a felhasználók részéről Bitcoin Wallet Blockchain pénztárca, Mycelium Bitcoin Wallet és BitcoinSpinner. De most a probléma javításra került, mint ígérte a hét elején.

A nagy probléma okozta Android komponens, a Java SecureRandom, amely létrehoz véletlen számokat létrehozni privát kulcsokat. Egyes esetekben a felhasználók észre a számok azonosak voltak, és ez volt biztonságának veszélyeztetése a tranzakciókat. Ez lehetővé teheti egy támadó számára, hogy meghatározzák, hogy valaki privát kulcsot, és ellopják a Bitcoin, ami valóban megtörtént: több mint 55 BTC loptak előtt felhasználó tudta észre a rést.

Abban az időben, minden Bitcoiners segítségével egy ilyen pénztárca tanácsolták torotate címüket a lehető leghamarabb, valamint frissítik a rendszert.

Kedden (13), a biztonsági gyártó Symantec azt írta, hogy az azonos típusú véletlenszám-generátor sérülékenység „korábban használt, hogy megtörjük a biztonságát egyéb termékek, mint például a PlayStation 3 master key”. Emiatt több tízezer más Android alkalmazások vált sebezhető.

Via pcworld.comAnonymous rendszergazda elmondja, hogyan használt iskolai számítógépeket, hogy pénzt keressen a bitcoinokkalBár ez nem egy újabb történetet, úgy döntöttünk, hogy fel és megérteni, hogy egyesek tett pénzt a Bitcoin egy ideje. Hallottál az iskola rendszergazda, hogy a használt az intézmény számítógépekkel, hogy a pénzt a digitális valuta? Ez valóban megtörtént, a New York-i terület (USA).

Ez az anonim rendszergazda felé fordult az iskola számítógépein egy szerver farm, de készült a történet nyilvánosságra egyébként. A férfi azt mutatta, hogy a 15 számítógéppel volt használva volt „a démon fut indításkor, hogy alapvetően kéri egy speciális script”. Mindegyik a számítógépek „megvannak a saját egyedi felhasználónévvel és jelszóval, bejelentkezik a szerveren, kap egy darab matematikai munkát csinálni, és visszajelzést küld, ha van egy megoldás”, mondta abban az időben.

Amikor arról kérdezték a jogszerűségét ez a helyzet, azt mondta: „Nos, a Bitcoin legális. A számítógépek ezt? Én elég biztos, hogy ez egy szürke area.I'd kell szorongatott megmondani, hogy melyik jog voltam törés. Én elég biztos én munkáltatók nem lenne elragadtatva, ha megtalálták, hogy mégis”.

És mi a véleménye Bitcoin, és a jövőben cryptocurrency? „Nagyon fondorlatos. Mivel nem lehet állítani, és mivel ez teljesen anonim. Tényleg, ez sem megy valahova, vagy ez sehova.”

„Az emberek találják túl praktikus, és hogy nem elég az emberek futnak, vagy senki sem fogad, és csak lesz téves valuta, amely nem igazán van olyan érték. A probléma az, hogy ez az érték mennyi ember akarják”, ő mondta. A névtelen iskola rendszergazdája is kijelentette, hogy „ha senki sem akar a Bitcoin, miért fogadja el a Bitcoin? Vagy megy valahova, és ez lesz a konkurens valuta a világpiacon. A harmadik lehetőség, hogy ez csak nagyon illegális nagyon merev finom”.

Ennyi idő után, még mindig arra vár, hogy mi történik. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Bitcoin csak egyre erősebb. De hé, ez lehet csak hatással a mi szeretet googles.


Egy másik Bitcoin ATM gép felbukkan, de valóságos?San Diego (USA) az első helyet, hogy megjelenjen a Bitcoin ATM gép. A készüléket a közelmúltban létrehozott egy sajtó nap a szállodában, és húzott mindenki kíváncsiságát.

Miután a digitális valuta boom, ami történt, mintegy két hónappal ezelőtt, mivel a ciprusi bankválság kinyilatkoztatás, egy vállalkozó San Diego bejelentette azt tervezi, hogy egy ATM gép alapuló Bitcoin. Ez lehet egy jó megoldás, ha a banki válság az USA-ban, vagy bármely más országban. Képzeljük csak el a lehetőségeket...

Jeff Berwick állítja csapata épített egy kétoldalú eszköz, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy helyezzék el a pénzt, hanem a készpénzt, majd cserélje ki a Bitcoin. A gép bemutatása került adásba, és van egy videó nézheti itt.

Ne nézz így lenyűgözött. Nem ez az első alkalom, hogy beszéljünk a Bitcoin ATM gép, mivel 99Bitcoins már megközelítette a téma itt.

Különben is, ez a San Diego-alapú projekt van burkolva valami titok, hiszen elég nehéz érhetsz az alkotók a készülék szerint a sok weboldalak próbált beszélni velük. És az a tény, hogy Jeff Berwick kirúgták a projekt, ha nem segít is.

Így, miután az összes demókat, és ígéri, még mindig arra vár, hogy egy igazi Bankautomata, amely együttműködik a Bitcoin. Talán néhány hónap alatt! Legalábbis ez az, amit a szakértők azt jósolják.

Via motherboard.vice.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

Post ICO

Crypto Printing: a két világ legjobbja

Post ICO

Az Amazon továbbra is tagadja a PayBase-t. GAW Bányászok részvétele

Post ICO

Bitcoin és annak szerepe, amit a B2B közösségben játszhat

Post ICO

Bitcoin és a pénz jövője: októberben kriptográfiai konferenciát tartanak októberben

Post ICO

Az EasyCoin készpénzmentes cseréje december 31-én készen áll a működésre

Post ICO

A kezdő útmutató a Monero-nak (Vásárlás, kereskedelem, bányászat)

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el

Post ICO

6 Potenciális Bitcoin üzleti lehetőségek

Post ICO

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan