Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem | Hungarian.lamareschale.org

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

B1txr a neve az új szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, a Bitcoin egy cryptocurrency címet biztonságosan fogadja az e-maileket, anélkül, hogy biztosítja a valós e-mail címet. Mindössze annyit kell tennie, hogy hogy megy a szolgáltatás helyén, és adja meg a Bitcoin címet létrehozni az új „postafiókjában”.

Bár nem ez az első vagy az egyetlen módja annak, hogy titkosítja az e-mail, a szokásos GPG / PGP titkosítási megköveteli a küldő és a fogadó, hogy ugyanazt a szoftvert, ami nem történik meg minden alkalommal. És ugyanez történik a Bitmessage.

Ezért B1txr más és egyszerűbb, így a felhasználók bizalmas e-mailek fogadására. A weboldal fogadja az e-maileket, és tárolja azokat az Ön számára. A szolgáltatás biztonságát garantálja aszimmetrikus titkosítást: ha be akkor be kell bizonyítani, hogy Ön az adott Bitcoin-címet aláírásával karakterláncot által B1txr.

Egyelőre B1txr - amely még mindig tesztelik, és korlátozott a tárolási kapacitás - bejelenti, hogy 97-maileket már érkezett 75 címeket. Mivel a projekt még az elején, nincs módja annak, hogy küldjön e-mailt a szolgáltató most, de a jövőben lehet, hogy az új fejlesztéseket.

Via coindesk.comEgy üres épület Montrealban hamarosan üdvözli a Bitcoin nagykövetségétEgy csodálatos announcementwas tette ezt hétfőn (22) a Bitcoin Talk fórum: a város Montreal, Kanada, lehet az otthona az első Bitcoin Embassyreally hamarosan.

„Köszönjük, hogy a nagylelkű ember, aki titokban marad egyelőre, már adott egy épületet, amely reméljük, hogy átalakulhat a" Bitcoin nagykövetség. A három emelet köze, ahogy kérjük, reméljük, hogy megszervezze a teret könnyen és szórakoztató emberek szerte a tartományban, hogy jöjjön, és megtudjuk, Bitcoin, valamint biztosítani irodahelyiség Bitcoiners jönni tenni annak érdekében, hogy indítsa el a Bitcoin kapcsolódó projektek, így azok szorosan együttműködik más Bitcoin vállalkozók, hogy dolgozzon izgalmas projekt, amely kihasználja a Bitcoin új módon!”, mondja a bejelentést.

Az emberek mögött a projekt várják a cryptocurrency felhasználók visszajelzései az ötlet és a nevet. „Mi még mindig a fejlesztés korai szakaszában, de reméljük, hogy nyissa ki az ajtót ASAP! Ezzel azt mondta még sok munkát kell elvégezni rövid idő alatt, ezért szívesen vesszük, és minden ötletet a közösség nagy: ha kellett fordulnia egy épület egy „Bitcoin nagykövetség”, hogyan tennéd?”, kérdezi a csapat.

Nem sok további információt a projekt most, de az ötlet egy Bitcoin Nagykövetség generál hatalmas izgalom között Bitcoiners az egész világon. Már csak egy probléma: sok ember nem ért egyet a kifejezés nagykövetség, mivel a lehetséges politikai következményeit.

Pontosan ez az, amiért a csapat szervezi a projekt kér egy csomó kérdést, hogy a virtuális valuta felhasználók. Vannak „sok kérdést, hogy választ kell adni: ez a címe»Bitcoin nagykövetség«megfelelő? Hogyan kell megszervezni az utcán padlón, és a másik két emelet? Mi lesz a fő feladata? Milyen szolgáltatásokat akarunk nyújtani ( BTC / CAD csere)? építése politika?”. Ha szeretné, hogy véleményét, hogy meghallgassák, csatlakozzon a vitát a Bitcoin Talk fórumon.


Andreas Antonopoulos több ezer Bitcoin adományt ad Dorian Nakamoto-nakDorian Nakamoto, a férfi Newsweek jogtalanul nevezte az alkotó Bitcoin rögzített üzenetet megköszönni a cryptocurrency közösség nagylelkű adományokat. A kezdeményezés, mai nevén a Dorian Fundraiser, szervezte Andreas M. Antonopoulos, Blockchain.info vezető biztonsági tiszt.

Antonopoulos megjelent az üzenet a YouTube-on. Bár nem beszél az egész videó alatt, azt állította, ő rajta „hogy az emberek tudják, én teljesítettem a kötelezettségek szabályai szerint az adománygyűjtő, pontosan úgy, ahogy megígérte.”

Nakamoto látható tartja a Newsweek kiadást okozott a vita. Vissza áprilisban, az első Newsweek számot indított a kiadvány második kiadás bejelentette, hogy egy 64 éves férfi él Kaliforniában, az Egyesült Államokban, az volt az „apa” a világ leghíresebb cryptocurrency. A történetet gyorsan tagadta Nakamoto magát, aki aztán rúgott-off egy jogi csatát az újságíró Leah McGrath Goodman és a magazin.

Közben Antonopoulos megtámadta a Bitcoin közösség adományozni digitális fundsin támogatása érdekében Nakamoto jogi harcot. „Nagyon köszönöm a támogatást az ebben megpróbáltatás, hogy én még mindig harcol”, mondja a férfi a videón.

Dorian azzal megint nem ő az alkotója Bitcoin. „Természetesen, ha én Satoshi Nakamoto én soha nem használja a valódi nevem, így ebből a szempontból biztos vagyok srácok tudná thatSatoshi Nakamoto nem én, hanem Leah így gondolja, és a Newsweek is mondta”, fejtette ki.

Szerint a videó, a kaliforniai illetőségű most felelős a Bitcoin pénztárca eredetileg a Antonopoulos. A tárca kapott mintegy 2000 adományokat a világ minden tájáról. „Nagyon boldog vagyok, (...) nagyon köszönöm”, Nakamoto mondta, hozzátéve, hogy ő fogja tartani a Bitcoin számla „sok-sok éve.”

Képek a YouTube-ról

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Post ICO

Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak

Post ICO

Bitcoin, mint valuta a Bitcoin mint technológia ellen

Post ICO

A Toolkit a Bitcoin nyereség maximalizálására

Post ICO

A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el

Post ICO

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

Post ICO

Bitcoin és annak szerepe, amit a B2B közösségben játszhat

Post ICO

20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren

Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

Az ausztrál adóhivatal (végül) kiadja a Bitcoin irányelveit

Post ICO

Bitcoin Blackmail Letters

Post ICO

Bitcoin csere Kraken új díjstruktúrát hirdet