Az amerikai vállalkozó törekszik a Blockchain-völgy növelésére Tesla segítségével | Hungarian.lamareschale.org

Az amerikai vállalkozó törekszik a Blockchain-völgy növelésére Tesla segítségével

Az amerikai vállalkozó törekszik a Blockchain-völgy növelésére Tesla segítségével

Morgan Rockwell egy ember, egy álom, de nem akármilyen álom. Azt tervezi, hogy létrehozza a világ első Bitcoin városban, de ahhoz, hogy ezt, hogy szüksége lesz Tesla segítségével.

Azt mondta, hogy hogyan lehet az elektromos autóipari vállalat segít Rockwell viszont az álom valóra? A vállalkozó, alapítója Kinetics Inc., már dolgozik sokáig vonzza a Tesla Motors és azt kívánja, hogy végül versenyezni óriások, mint a Google, az Apple és a Visa, többek között.

kinetikája Inc. Az első aktív tudományos kutatási létesítmény a világon teljesen összpontosított blockchain technologyand jelenleg „épületre mikrokontroller, biológiai számítógépek, robotok, herék és a szolgáltatás gépeket, amelyek kölcsönhatásba lépnek a blockchain technológiával decentralizált alakulását hálózatok,”szerint a vállalkozó.

Cége fejlesztései hozzájárulnak majd a látását: a „Blockchain völgy”. Rockwell él Upper Lake, Kalifornia, ahol ő akar telepíteni a legelső Bitcoin város Tesla segítségével.

„Már összpontosított Tesla Motors erősen annak tekintetében, hogy a Bitcoin jussanak partnerek a motor cég, amivel mi székhelye le a Highway 20 az első giga-gyár, és akár a 101 a Fremont auto gyár” Rockwell mondta CryptocoinsNews.com.

Az innovatív cég székhelye kettős, mint az egyik első benzinkutak Kaliforniában, hogy ki lett alakítva egy Tesla-barát kompresszor állomás. „Ez egy őrült tudós laboratóriumban belsejében egy 100 éves benzinkút. Az általam készített három irodák a hátsó fém teremgarázzsal és építek az előcsarnokban egy robot üzlet most az ATM és a mezőgazdasági termelők piacra vissza”Rockwell magyarázza.

„[A kompresszor állomás] fog központunkban több ügyfél, a láb és autóforgalom a város jelenleg felvásárlás, és ez hozza az ember belsejében Tesla Akit felvilágosították Bitcoin be az üzleti, mind a kapcsolatok és a partnerség. Az önálló vezetés Tesla jármű, amely reagál a Bitcoin fizetési egyik nagyobb célokat hozataláért blockchain technológia belsejében egy Tesla.”

Emellett az összes termék jelenleg elő kinetikája Inc. - mint például BitSwitch, BitNODE, BitServer, BitVender”BitSD15, BitCongress, Axiomity és BRICKxy - a cég tulajdonában van számos leányvállalat mint Beépített A-BOT Inc., általános Blockchain Inc, USA Cryptobank Inc és az USA-ujjlenyomat Inc.

Ezt próbálják vonzani Tesla, Rockwell egyidejűleg beszerzésével beruházások más nagy cégek. Célja, hogy „adja be a Bitcoin ökoszisztéma az Intel márka és segítheti a bizalom a blockchain annak tekintetében, hogy a skálázhatóság és életképességét.”

Míg a nagy terv még fejlesztés alatt áll, kinetikája Inc. Továbbra is működik a „Blockchain völgy”, „egy új hely a jövő, hogy táplálja a fiatalok és a nő a legfejlettebb technológia, hogy az emberek, a gépek és a természet is elér a együttműködés."

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban

Post ICO

Bitcoin cserék

Post ICO

A Bitcoin megszerzi az 1000 dolláros pszichológiai mérföldkövet: a kriptográfia a holdra vezet?

Post ICO

Bill azt akarja, hogy a kriptográfiai pénznemeket teljes mértékben jogszerűvé tegyék Kaliforniában

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

A belga Parti Libertarien tagdíjat a Bitcoin fizetheti

Post ICO

BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek

Post ICO

A Bank of Canada legfrissebb jelentése szerint a Bitcoin kockázatot jelent az általános pénzügyi stabilitásra

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt

Post ICO

A Bitcoin meghódítja a Virgin Galactic-et: fizesse meg a térbeli utazást kriptográfival

Post ICO

Ausztrália úgy tekinti, hogy a Bitcoint pénznemként szabályozza