Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt | Hungarian.lamareschale.org

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt

Miután a közelmúltban elindítását Prospero Bitcoin bányászati ​​gép és az ASIC „Minion”, a cég Fekete Arrowis jelenleg a figyelem középpontjába. A márka, alapította 2010-ben Hong Kong, létrehozta a jelenlétét Kínában és most azt akarja, hogy meghódítsa a többi Bitcoin világon.

Fürdőzés után egy ideig a fejlődő hardver és beágyazott firmware több ügyfél, Black Arrow felfedezett cryptocurrencies körülbelül egy éve. „És mi volna lenyűgözte a koncepció azóta”, árulja el Alex Berk, a cég képviselője, aki beszélt a Bitcoin Examiner.

Interjút Berk, hogy többet megtudni Black Arrow és a hírek is csodálatos.

Ön jelenleg értékesítés három Bitcoin bányászati ​​termékek, két Prospero vonalak és a „Minion”. Ez volt a kezdete a Bitcoin kaland?

Alex Berk - Igen, dolgozunk három termék. Ezek azonban nem az egyetlenek, hogy tettünk Bitcoin. Jelenleg gyártott Lancelot bányászok áprilistól 2013. Július Ezek voltak FPGA Bitcoin bányászat táblák alapján Xilinx Spartan 6. Célunk az volt, hogy bizonyítani, hogy mi is kiváló minőségű hardver rendkívül kedvező áron, és ugyanabban az időben, hogy felajánl egy nagy ügyfélszolgálat.

Örülünk, hogy tudtunk sikeres megvalósításához milyen megígértük. Mi már most meg célunkat elérni a leghatékonyabb Bitcoin bányászat megoldás. Leszünk támogató pénzügyi mi Lancelot ügyfelek frissíteni az új termékeket annak érdekében, hogy képes visszaállítani, és a pénzt a befektetési, dolog, ami még soha nem történt a Bitcoin iparban.

A fúrók nagy és áron. Ezek az értékek állandó?

Mi, de a jelenlegi kedvezmények korlátozottak. Mi lesz megállítani a promóciós egyszer már lefedett mérnöki költségeket. Nem célunk, hogy minden nyereséget az első tétel ASIC és kizárólagos célja, hogy fedezze a gyártási költségeket. Mi finanszírozott több mint 70 százaléka a projekt magunkat. Mi lehet megszerezni a fennmaradó 30 százalék a különböző befektetők, de a körülmények növelik az ár termékeink. Szeretnénk, hogy ügyfeleink a lehetőséget, hogy részesüljenek az alacsony árak, miközben segít nekünk befejezni ezt a projektet.

Ön fogadások a hatékonyság, az, hogy a fő cél?

Igen, a hatékonyság a fő cél. Szeretnénk, ha ez chip hasznos lehet, ameddig csak lehet, és úgy gondoljuk, hogy a Bitcoin bányászat futamot nyert a hatékonyság, a funkciók, a minőség, a megbízhatóság és ügyfélszolgálat. Minden gyártó ugyanazt az árat per chip, ezért a költségek a chip nem kérdés.

A méret és az órajel mindig a második a fejlesztési cél. A mérnökök dolgoztak a legtöbb időt optimalizálására a lényege a chip. Elméletileg mi ASIC futhat fel (tuningolt) 134 Ghash / sec, míg mi csak reklámozott 100 Ghash / sec. Azonban, ha az ember azt futtatni a gyors hatékonysága csökkenne, ezért nem hirdet meg.

Árul, nagyon sajátos típusú bányászati ​​berendezések. Melyik a jobb minden típusú bányász?

Fő termékünk a Minion. Azok számára, akik nem tudják, a minion „az, aki nagyra becsült, vagy a többihez.” A Minion egy nagy teljesítményű, alacsony fogyasztású 28nm és 100 Ghash Bitcoin ASIC együttműködésben fejlesztik VeriSilicon, a vezető egyéni szilícium megoldások szolgáltatója.

Ez ASIC áll a középpontjában minden a mi bányászok és mi árul ez külön-hez OEM [eredeti gyártó] vállalat lehetőséget, hogy építsenek a saját design. A végfelhasználók nem az enyém a csupasz ASIC és maradjon távol ettől.

A két bányász fog a beágyazott firmware automatikusan csatlakozik a bányászati ​​kutatások révén stratum protokollt, mely a protokoll választás nagy sebességű ASIC. Vagyunk, amelynek célja a megbízhatóság, az alacsony karbantartási és felhasználóbarát felület. Ezek a termékek kifejlesztése teljes munkatársaink.

Prospero X1 is igaz, hogy minden ügyfél, hogy kívánja, hogy a legjobb megtérülést, de nincs hely, vagy pénzt költeni bányászati ​​Bitcoin. Ez lesz egy nagy darab hardvert, hogy az otthoni, és reméljük, hogy ez legalább kifizeti a teljes villanyszámla otthonában.

Prospero X3 egy szörnyeteg. 2000 Ghash, benne 20 erőkkel, és egyike lesz a legaljasabb tördelő gépek odakint. A Minion alacsony energiafogyasztás lehetővé teszi számunkra, hogy beférjen a mindössze 2U rack helyet. Akkor tárolja a saját otthonában, ha azt szeretné, ha nem bánod, a zaj által a rajongók szükséges lehűlni annyi ASIC. Emiatt azt javasoljuk, hogy az adatközpontok. Súlyos bányászok is megvásárolható 21 ilyen, és tartsa őket ugyanazon 42U szerver szekrény rack, de akkor meg kell adnia 22kW () a hatalom. A bevétel ma 21 x X3 $ lenne 17,300 naponta.

Mik Black Arrow tervei a jövőre nézve? Fejlesztenek új eszközök?

Ha minden a tervek szerint megy, akkor a munka továbbra is javítjuk bányászok. Amint 14nm áll, hogy 2015-ig, akkor kiad egy új ASIC technológia alkalmazásával. Mivel van egy trükk a tarsolyban elvárjuk, 14nm ASIC jobban teljesítenek, mint háromszor a sebesség és teljesítmény más 14nm tervez. Mint mindig, most is kínálnak kedvezményes ajánlatokat a korábbi ügyfelek.

Azonban a tervek a jövőre nézve nem csak Bitcoin bányászat. Kezdjük ezzel a TCP / IP hardver egyszer befejezzük ezt a projektet.

Hogyan látja a bányászati ​​piacon most?

A fogyasztói magatartás változott júniusban. Ez érthető, hiszen a nehéz nőtt, és annyira nem volt esélye, hogy visszaszerezze a beruházás. Az emelkedés nehézség nem volt valami, ami történt véletlenül. A vevők lelkesek voltak, és egyes gyártók kihasználta ezt.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az összefüggés a gyártót és az ügyfelek kell lennie win-win. Igyekszünk, hogy foglalkozzanak ezzel garantálva ügyfeleinknek, hogy mi mindent megteszünk, hogy megvédjék a beruházás. Mi ezt át felajánlás a legjobb elérhető technológia, agresszív árképzéssel, számának korlátozására ASIC, hogy a forgalomba hozott annak érdekében, hogy mindenki egyenlő esélyekkel beszedik a befektetési és pénzt keresni.

Hogyan látja a jövőt Bitcoin?

Hiszünk a koncepció egy virtuális világban. Szoftver és hardver mérnökök megpróbálja felülmúlni a nappali világ egy virtuális, mivel a nap számítógépek találták. Csak idő kérdése, hogy a virtuális valuta kialakulni. Örülünk, hogy mi is ezt valuta virtuális költenek, és ez a valós világban.

Nagyon jó, hogy az emberek tudják tartani a pénzt a személyi számítógépek, és nem kell támaszkodnia valaki védekezni nekik. Emiatt a jövőben a cryptocurrencies mint egy nagyon fényes egyet. Úgy gondoljuk, hogy a Bitcoin megy fel az értéke hálózatával együtt nehézséget. Csak remélni tudjuk, hogy a jövőben képesek leszünk használni ezt a technológiát a nagyobb jó érdekében.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

5 Bitcoin bővítmény, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéről

Post ICO

A Bitcoin Black Friday 2014 az összes rekordot törli: a Gyft, a NewEgg a legjobb eladási nap

Post ICO

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban

Post ICO

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

A Bit4coin 2014-re új híreket jelentett be több mint 1000 BTC ajándékkártya értékesítése után

Post ICO

Bank of England dicséri a Bitcoint, és feltárja a digitális pénznem kibocsátására irányuló vizsgálatot

Post ICO

Az Avalon 200 millió dolláros befektetést és 20 nm-es technológiát kaphat a bányászati piac vezetőjeként

Post ICO

10 darab bitcoin mítoszok

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Post ICO

A kezdő útmutató a Monero-nak (Vásárlás, kereskedelem, bányászat)

Post ICO

Avalon bejelentette, hogy a következő hónapban 800 000 Bitcoin bányászati ASIC-t szállít