Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak | Hungarian.lamareschale.org

Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak

Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak

A Bitcoin háború folyik már a vállalatok és a hatóságok úgy néz ki, mint egy szappanopera, mint egy igazi konfliktus, de a következmények lehet valós.

Miután a legutóbbi epizód, ami akkor történt, amikor a minisztérium pénzügyi intézmények Kalifornia kiadott egy „hagyjon rendet” ellen Bitcoin Alapítvány, a csapat a Bitcoin elbíráló úgy döntött, hogy kérje ki a véleményét ezzel kapcsolatban, és meghívtuk Adam B. Levine, alapítója és szerkesztője-in-főnök Beszéljük Bitcoin !, hogy válaszoljon néhány kérdésre.

Eközben a Bitcoin Foundation kiadta a jól strukturált írni választ, hogy a kaliforniai hatóságok. Még mindig várjuk, hogy milyen ez a helyzet fog játszani, de most akkor megtekintéséhez interjúnkat az alábbiakban.

Ez érvényes zavarja a munkát az intézmény, mint a Bitcoin Foundation, amely foglalkozik adományokat, mert nem követi a pénz-átviteli törvény? Vagy úgy gondolja, hogy ez történik, csak mert az intézmény a ezt a pénzt, hogy támogassák a Bitcoin?

Adam B. Levine - Az egyetlen igazi válasz itt ez a rendetlenség. Ez könnyen utasítsa el a keresetet a kaliforniai, mert furcsán hangzik, de az ember, aki aláírta a nevét a levél volt az, aki ténylegesen írta a törvényt. Meg kell elképzelni, tudják, mit beszélnek, így a kérdés: miért azt hiszik, hogy a helyzet? A helyzet zavaros, hogy mondjuk a legkevésbé, ez lesz akár az ügyvédeket, hogy kitalálom.

A szakértők azt mondják, hogy a megrendelések és figyelmeztetéseket, mint ez megsokszorozódik a következő hetekben és hónapokban a 48 észak-amerikai államokban, ahol ez a fajta gyakorlat aktív. Hiszel ezek a jóslatok?

Azt hiszem, ez kockázatos, hogy egy csere vagy olyan vállalkozás, amely kapcsolatba kerül a kereskedelem helyi valuták és Bitcoin. Normál kereskedők, lenne egy kicsit nehézkes kezdeni kibocsátó boilerplate megszűnik-és desists bármely vállalkozás, amely működik cryptocurrency. Én tényleg nem látom történik, de a cserék a helyzet egészen más.

Mt. Gox például úgy tűnik, hogy „megadta magát”, hogy a hatóságok nyomást. Vajon pozitív lépés a csere platform?

Azt vitatják a kérdést egy kicsit, Mt.Gox kétségbeesetten akar lenni kompatibilis. Ez nem olyan, mint ők néhány törvényen kívüli szervezet állva az ügyfeleik személyes adatait. DHS dinged őket technikailag, egy három éves bankszámla közzétételét, hogy nem volt rossz időben írták alá. Amíg a FinCEN útmutatást, senki sem gondolta Mt.Gox volt pénzközvetítési. Vagy, ami azt illeti, hogy a hatóságok gondoltak Bitcoin pénz volt.

Mindez szörnyű, hogy az üzleti: Mt.Gox előzetesen ellenőrzött több mint 80 százaléka a Bitcoin kereskedelemben, de ez a szám csökken gyorsabb most, mint bármikor a két év Néztem. Ők kétségbeesetten szeretne eleget, így a dolgok vissza a normális. Kivéve nehéz ahhoz, hogy ha a szabályok változhatnak bármikor.

Gondolod, hogy az USA-ban látja Bitcoin másképp, mint a világ többi részén?

Az USA-ban egy sokkal financialized gazdaság, mint sok más részein a világon, így az egyes sarkok lesz hihetetlen zárkózottság, hogy nézd meg a technológia, mint bármi más, mint egy vicc. Elvégre ők is sokat veszít. Függetlenül attól, attitűdök, nyilvánvalóvá válik, minden nap, hogy a Bitcoin olyan forradalmi, mert a valuta, amely kezeli az összes résztvevő egyenlő, a szabályok alkalmazásával, hogy minden felhasználó csak ugyanaz. A világ a pénz, ez egy egyedülálló és nagyon erős tulajdonság.

Gondolod, hogy az állami szabályozók az a szándéka, végül leáll Bitcoin? Bár FinCEN például már garantált, hogy nem próbálják megszüntetni cryptocurrency.

Ez egy finom vonal járni. A szoftver technológia, akkor nem csak, hogy valami illegális, és várják az embereket hallgatni. Peer-to-peer fájlmegosztás mutatja számunkra, hogy megpróbálja elpusztítani szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik ezt sikerül elpusztítania a szolgáltatás, de a mögöttes technológia buborékok fel egy rugalmasabb és kemény, hogy vegyenek részt formában, gyakran több.

Ha egy srác meg akart ölni egy új technológia, amelyet kevéssé ismert, a legfontosabb az, hogy szítják a természetes félelem az új bizonytalansággal törvényesség. Sokkal jobb, hogy elakad, ameddig lehetséges, amelyben törvény az a papír, mert ha a paramétereket értjük, hogy lehetséges, hogy azonnal tegyen lépéseket. Még megterhelő szabályozás nem jelent kihívást kap elég pénzt, de a bizonytalanság a jövőbeli szabályozás a tudás akkor jön, és lehet, hogy rossz, mert nagyon megnehezíti elkövetni. Nem tudok gondolatot olvasni, de én játszani a lassú játék.

Mik az elvárások a Bitcoin a jövőben?

Azt hiszem, ez mindent meg fog változtatni, vagy az étkezési mechanizmus a technológiát, hogy nem. Ez nem annyira a Bitcoin, mint a közösség kerekedett körülötte. A legokosabb ember, akivel valaha találkoztam, szenvedélyes és tehetséges. Építünk egy jobb világ, a technológia csak a szerszámot. Bitcoin egy jó eszköz, de nem az egyetlen, vagy az utolsó.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

15 helyszín az összes kriptikus kérdésedhez

Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

Bitcoin csere Az Igot.com 40 országban fizetési feldolgozást indít

Post ICO

Az Amazon továbbra is tagadja a PayBase-t. GAW Bányászok részvétele

Post ICO

Az amerikai vállalkozó törekszik a Blockchain-völgy növelésére Tesla segítségével

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

1-800-Virágok, akik elfogadják a Bitcoint

Post ICO

A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés

Post ICO

Avalon bejelentette, hogy a következő hónapban 800 000 Bitcoin bányászati ASIC-t szállít

Post ICO

A Toolkit a Bitcoin nyereség maximalizálására