Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást | Hungarian.lamareschale.org

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Tartsa a névtelenség és a szabadság. Ez a fő célja a két névtelen aktivisták javasolták alternatívája Bitcoin: egy lehetőség, amely villáját a protokoll és ezáltal Bitcoin 2.

Ez az új leszármazottja az eredeti kódot segítene fenntartani, amit az indítványozók hívják, a saját papír „Bitcoin 2: Freedom Tranzakció”, az „eredeti hosszú távú elképzelés” ennek cryptocurrency, elpusztítva az elemeket a protokoll, hogy úgy vélik, hogy károsítja a rendszert.

Bitcoin 2 épülne, hogy támogassa a névtelenség protokoll Zerocoin. Ez az aktivisták tervét, hogy állítsa le az eredeti protokoll kidolgozása „egy rendszer, amely egy teljes perverzió az eredeti elképzelés szerint - egy teljesen átlátható fizetési rendszer nagyon kevés pont szabályozás, amely teljesen felszívódik a meghatározott pénzügyi és szabályozási környezet ”.

Ez az elképzelés, de mi lenne a szakértők szerint? Core fejlesztő Jeff Garzik azt mondja: „ez egy másik Altcoin. Úgy próbálják meglovagolni a coattails a Bitcoin márka, de azon kívül, hogy a kísérletezés egy jó dolog. A marketing a legtöbb Altcoins óhatatlanul Bitcoin-kritikus, ahogy akarnak, hogy megkülönböztessék magukat a fő versenytárs”.

Emellett küzd a Bitcoin anonimitás és a szabadság, a papír is reméli, hogy a betakarítás a felhasználók cryptocurrency. „Mi nem lobbizni, hogy a javaslatok egy részét a jelenlegi Bitcoin rendszer, de nem egy kemény villával. Aki meg akarja, hogy maradjon a régi rendszerben is. Aki meg akarja váltani tud is. És azt hiszem, ez lehet tenni anélkül, a probléma a kemény eszköz alaphelyzetbe ami korlátozza a versenyt a Bitcoin (mint, a semmiből a bányászatban, piac, stb)”, magyarázta Eric Gonzalez, az egyik támogatója.

A lap szerint a szerzők a kifejezetten az új funkciók a Bitcoin v0.9 kiadás, ami hozza a Bitcoin fizetési üzenetek rendszer, amely lehetővé teszi a kereskedők, hogy csatlakozzanak a vásárlók. Kifizetések lenne kitölteni a digitális tanúsítványok tulajdonosa a kereskedők és tartalmazna információt minden egyes ügylet.

A szerzők is aggódik a lehetőséget útjának nyomon követését minden Bitcoin töltött a felhasználó által. Amint az a papír, „szoftver elemzi pénzmozgások pénzmosás minták a hagyományos bankrendszer széles körben elérhető, és ez lehet igazítani Bitcoin könnyen, ami megnehezíti, hogy elrejtse azok azonosság”. Gonzalez azt állítja, hogy ez a „egyike a vonatkozó fejlesztések, nem túl veszélyes önmagában, de problémás kombinálva egyéb változások”.

Azonban Jeff Garzick azt állítja, hogy ezek a funkciók szükségtelen és valószínűleg fognak késlelteti a haladást Bitcoin: „a társaság, hogy kíván a pénzügyeit ellenőrizhetőnek kell lennie a világ nagy, nem akarja ezeket a javasolt anonimitás funkciókat. Nem lenne csodálatos, ha a nagyvállalatok, illetve a kormányok közzétett teljesen nyitott, átlátható, ellenőrizhető, titkosított bizonyított számviteli? Bitcoin a technológia lehetővé teszi, hogy”.

A másik dolog, hogy a papír akar bevezetni egy szabályos méretű blokk lánc, mivel az egyik már most mindig növekszik. Az újság szerint, a növekvő blokk lánc növeli az elképzelést, központosítás, még így teljes az ügyfelek kevésbé megvalósítható idővel. „Mi úgy hangzik, inkább pesszimista, hogy van, de mi már a digitális valuta ipar csaknem két évtizede”, mondja Gonzalez, hozzátéve, hogy „a dolgok általában menni módon nem is tervezik, egyszerűen azért, mert nem volt ereje szükséges, hogy megvédje magát szemben a szabályozási nyomás”.

Via coindesk.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

Az ausztrál adóhivatal (végül) kiadja a Bitcoin irányelveit

Post ICO

A Bitcoin meghódítja a Virgin Galactic-et: fizesse meg a térbeli utazást kriptográfival

Post ICO

Bitcoin cserék

Post ICO

Bill Egan, eGifter: olyan márkákat keresünk, amelyek valóban izgalmasak lesznek a Bitcoin közösség számára

Post ICO

15 helyszín az összes kriptikus kérdésedhez

Post ICO

A Bitcoin megszerzi az 1000 dolláros pszichológiai mérföldkövet: a kriptográfia a holdra vezet?

Post ICO

BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

Bitcoin és egyéb digitális pénznemek

Post ICO

Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak

Post ICO

A Bitcoin Core verziója 0.11.0 lett kiadva