A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

Bitcoin nyilvánvalóan változik, különösen az elmúlt néhány hónapban. Ez növekszik, ez erősebb, és van több és több felhasználó. Szóval, ez nem csoda, hogy a kereskedők nézd meg a lehetőséget az eladási tovább.

Ha emlékszel, beszéltünk erről szó van, ami megmagyarázza, hogy miért az online (és valódi) kereskedők kell fogadnia Bitcoin. Véleményünk ugyanaz marad, mivel a digitális valuta egy szép új világ, hogy fel kell tárni, de mindig óvatosan.

Bár már beszéltünk néhány Bitcoin hibákat, ez cryptocurrency lehet rendkívül biztonságos, ha helyesen használják. A tranzakciók alapján a katonai minőségű kriptográfia, amely lehetővé teszi a magán és biztonságos online tranzakciók. Aztán jönnek az okok már beszéltünk: ez jó, hogy elfogadja Bitcoin vonzása érdekében a tech-hozzáértés egyének. Az is, hogy szeretné, hogy figyelembe kell venni úttörői.

Ha úgy érzi, készen áll rá, hadd mindenki tudja, hogy Ön elfogadja a Bitcoin, és akkor elkezd vonzzák a vásárlók ebből kialakulóban lévő piacnak. Hidd el, ők szívesen töltik új digitális érméket! Hogy azt mondta, ne felejtsük el, hogy legyenek óvatosak, az elején, amikor végrehajtási Bitcoin a te dolgod. Ez egy jó ötlet, hogy csak azokkal a személyek és szervezetek tudják, és a bizalom, amíg már több tapasztalatot szereztek ezen a területen.

Továbbá ne feledjük, hogy cryptocurrency illékony, és még mindig a magas kockázatú eszközök. Tehát soha ne tárolja több pénzt, amit veszíthet a Bitcoin formában. Más szóval, nem megy fektet az összes pénzét digitális valuta, csak mert. Bitcoin még mindig nagyon kiszámíthatatlan, így meg kell, hogy van egy kész mechanismthat lehet konvertálni a Bitcoin helyi valutára szóló rendszeres és gyors módja.

Ezek a legfontosabb kérdések, amire szükség van a Bitcoin. De múlt, hogy a digitális valuta lehet egy nagy tétet hosszú távon: Bitcoin több értelme minden nap egy olyan világban, mint a miénk, és hisz nekünk, akkor nagyon sikeres, ha már kialakult, és a meghatározott szabályok vonatkoznak.

Via pandodaily.comAz Agora Commodities lehetővé teszi, hogy palládiumot vásárolj BitcoinnalBitcoin tulajdonosai mostantól a piacra értékes és ritka fémek köszönhetően Agora áruk. A veretlen kereskedő lehetővé teszi a vásárlók palládiumot cryptocurrency.

Palladium egyike a legritkább fémek availableto árucikk befektetők. Szerint a sajtóközleményt, „1990-ben a globális kereslet palládium 100 tonna körüli. 2000-éves kereslet palládium elérte a 300 tonnát, míg a globális termelés korlátozódik csak 222 tonna 2006-ban.” Ez a fém, főleg előállításához használt katalizátorok a autógyártás területén, még 30-szer ritkább, mint az arany.

„Új vevők olyan új igény és tulajdonosai Bitcoin kétségtelenül rohan vásárolni palládium Bitcoin, mivel ez jelzi egy új módja annak, hogy biztosítja a közelmúltban gainsthat tettek a digitális valuta”, teszi hozzá a közlemény.

Ha kíváncsi, hogy többet megtudni a befektetési lehetőség, ellenőrizze Agora áruk honlapján.


Az Airbnb közelebb kerülhet a Bitcoin elfogadásához: a vezérigazgató kéri a Twitter véleményétA fő hazai kölcsönző szolgáltatás Airbnbmight fontolgatja Bitcoin fizetési módként. Legalábbis a cég társalapítója és vezérigazgatója, Brian Chesky, hogy felkéri a követők véleményét Twitterregarding ezt a lehetőséget.

A válasz az volt összességében pozitív, több tucat ember azt kérdezi a cég, hogy ezt a lépést forwardand lesz az egyik első platformok a maga nemében, hogy elfogadja a cryptocurrency.

Néhány Twitter felhasználók részére jó érvek. Például, Zach Solomon-Beloin azt mondta: „Igen. Mivel a nemzetközi, mint te, akkor fizeti ki sokszor a felhasználói élményt és a vállalkozási”. Adam Nash, vezérigazgatója Wealthfront,? Válaszol „Tulajdonképpen, mint a piacon, Airbnb tehetne valami egyedi a Bitcoin. Legyen bérlők fizetni, és hagyja, hogy a tulajdonosok úgy döntenek, hogy kap”.

„Igen. Úgy díjak csökkentésére, egyszerűsíteni kifizetések, a kockázat csökkentése, és könnyen megvalósítható anélkül, hogy az árfolyam / volatilitás kockázat”, mondta Andreas Antonopoulos, a cryptocurrency szakértő.

Airbnb egy online platform, amely felsorolja ezer házak, lakások és hálószoba áll rendelkezésre a rövid távú bérleti 34.000 városokban szerte a világon. Különösen indokolt az emberek nyaralni, akik inkább maradjon a házban, mint egy szállodában.

Jelenleg, az oldal felelős több mint 10.000 napi reservationsand világelső ebben a gazdasági ágazatban, így látva Airbnb elfogadja Bitcoin lenne olyan nagy ügy.

A bérleti óriás volna ihlette a közelmúltban announcementmade által 9flats.com. Ez az online platform működik az ágazatra Airbnb, de kisebb mértékben. A cég nem csak elfogadja Bitcoin mint fizetési lehetőséget a bérleti, hanem az is, amely a házigazdák a választás jogát, ha meg akarják kapni a pénzüket fiat vagy cryptocurrency.

Szerint 9flats.com, „ez olyan dolog, amit vendéglátóink kérte többször, és örülünk, hogy ezt meg tudjuk tenni.”

Képek Airbnb.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nem indít díjat Görögországnak

Post ICO

Az Állítólagos Coindesk szinte megijedt

Post ICO

Az első Bitcoin ATM-ek az észak-amerikai talajon, hogy Seattle-ben és Austinban érkezzenek

Post ICO

15 helyszín az összes kriptikus kérdésedhez

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

A Bitcoin saját háborúból szembesülhet a kihalással

Post ICO

Az Avalon 200 millió dolláros befektetést és 20 nm-es technológiát kaphat a bányászati piac vezetőjeként

Post ICO

Ismerje meg a Cryptor Trust által elindított új, blokk-láncra összpontosító befektetési társaság BCI-t

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

A hatóságok leállítják a Silk Road 2.0 és más weboldalakat - letartóztatnak három embert az Egyesült Államokban és Írországban

Post ICO

Crypto Printing: a két világ legjobbja

Post ICO

Hogyan 7.9 millió ember veszi át a Bitcoint a Közel-Keleten?