A Toolkit a Bitcoin nyereség maximalizálására | Hungarian.lamareschale.org

A Toolkit a Bitcoin nyereség maximalizálására

A Toolkit a Bitcoin nyereség maximalizálására

Ha már évek óta foglalkozik a Bitcoin több mint egy pár hétig, akkor valószínűleg tudja, vannak konkrét eszközöket akkor kell annak érdekében, hogy nyomon követni, hogy mi folyik, kiszámítja a bányászat nyereségesség vagy akár egy pár Satoshis hébe-hóba.

Ma vagyok büszke arra, hogy 99Bitcoins' javított Toolkit Bitcoiners. Nemrégiben hozzá egy pár extra ingyenes eszközöket, amelyek most már használhatja az Ön kényelmét:

Bitcoin csaptelep forgató (szabad)

Valószínűleg az egyik legnépszerűbb műfaj a Bitcoin weboldalak a csapok. Oldalak, amelyek fizetnek ki a mikro mennyiségű Bitcoin látogatóikat. A probléma faucetsis hogy általában, hogy csak egy nagyon kis mennyiségű pénzt minden helyszínen, és meg kell várni egy nagyon hosszú idő, amíg lehet újra használni.

Pontosan ezért hoztuk létre csaptelep forgató. Egy eszköz segítségével gyorsan navigálhat között több száz Bitcoin csaptelepek lehetővé teszi, hogy gyorsan keresni néhány Satoshis minden egy. Ha teljesen új Bitcoin ez egy nagyszerű módja annak, hogy az első Bitcoin belül a pénztárca, és megérteni, hogy mi ez az egész.

Bitcoin bányászat kalkulátor (ingyenes)

Ha azt szeretnénk, hogy egy mélyebb betekintést Bitcoin miningthen akkor valószínűleg szükség van egy jó bányászati ​​számológép. A bányászat kalkulátor lehetővé teszi, hogy becsülni, hogy mennyi ideig fog tartani, hogy pozitív megtérülést a bányászati ​​tevékenység.

Bitcoin kalkulátor (ingyenes)

Ez talán az egyik legizgalmasabb eszközök jöttünk ki eddig. Mivel olyan sok különböző Bitcoin cserék és sok különböző díjak és árfolyamok ez néha nehéz kideríteni, hogy hol a legjobb hely, ahol vásárolni bitcoin van.

A Bitcoin kalkulátor segít megoldani, hogy csak. Csak adja hány Bitcoin keres vásárolni / eladni, milyen országban származnak, és kap egy listát a különböző idézetek különböző csereprogramok. Ha felett lebeg minden idézet meglátja pontos lebontását száma hogyan számítják.

Ha a csere könnyen hozzá magát, ezt a listát is kitöltésével egy egyszerű űrlapot.

Milli - A nagy fizető Bitcoin csaptelep (ingyenes)

Nemrég elindítottuk a saját Bitcoin csaptelep nevű Milli. Igyekszünk, hogy ez az egyik legjobban fizető Bitcoin csapok ott azzal, hogy el 700 Satoshis 30 percenként. Azt is utalnak, hogy mások a csapot, és kap egy 35% -os áttétel jutalék.

Bitcoin ára ticker widgetet (ingyenes)

Természetesen nem mindegyik eszköz új, néhány már a piacon már jó ideje. A Bitcoin ára ticker widget WordPress már elérhető majdnem 2 éve. Ez jelenleg aktív több mint 400 Bitcoin honlapok, és az átlagos értékelése 4.5 5-ből.

Az ár ticker lehetővé teszi a kijelző a legújabb és történeti (legfeljebb 30 napig) Bitcoin ára 4 fő csere. Ez is mutatja, litecoin árakat is, és könnyen testre szabható.

Bitcoin hírcsatorna widgetet (ingyenes)

Ha keres, hogy állandó hírcsatorna a WordPress oldalon mindig megtalálható a Bitcoin hírcsatorna widget. Bár őszintén mondhatom, hogy ez nem olyan sikeres, mint a többi eszközt, ezt a modult is ellátja jó folyamatos stream a Bitcoin hírek a vezető weboldalakon.

Befejezésül Remélem, néhány vagy az összes ilyen eszköz segít a kereskedelem, a bányászat, cseréje vagy az épület a következő Bitcoin üzlet. Ha bármilyen további funkciókat és eszközöket szeretne számunkra, hogy hozzon létre nyugodtan hagyja meg észrevételeit az alábbiakban.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

Bitcoin Blackmail Letters

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

Post ICO

A Bitcoin-felhasználók a söpredék vagy az álmodozók?

Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek

Post ICO

10 darab bitcoin mítoszok

Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

7 ok, amiért a Bitcoin üzlet elvesztette az ügyfeleket

Post ICO

Mi a helyzet a Bitcoin repülővel? A SkyCraft digitális pénzeket fogad el

Post ICO

A Bitcoin alapítvány csődbe ment, a PayPal integrálja a BTC-t és így tovább