Egy új és különleges Bitcoin kereskedési platform érkezik júliusban | Hungarian.lamareschale.org

Egy új és különleges Bitcoin kereskedési platform érkezik júliusban

Egy új és különleges Bitcoin kereskedési platform érkezik júliusban

Ez a Bitcoin platform az aktív kereskedők, az is, hogy szeretnénk foglalkozni „több millió dollárt.” Bemutatjuk nektek Coinsetter, a hatékony és eredményes új kereskedelmi szolgáltatás éppen júliusában indult, és fog irányulni, hogy a Wall Street szakemberek, akik szeretnének csatlakozni, és dolgozni Bitcoin.

„Most az emberek vásárolni és eladni Bitcoin, de nincs egy olyan platform, hogy ott megadja az embereknek a kényelmet, hogy aktívan kereskedni millió dollárt rajta”, mondta az alapítója és vezérigazgatója a társaság, Jaron Lukasiewicz. „Coinsetter belép a piacra, mint a platform, hogy hozza a megbízhatóság fenntartásához szükséges nagy mennyiségű, nagy teljesítményű kereskedés”, tette hozzá.

A platform készen áll a munkához, emelése után 500 ezer dollár áprilisban, köszönhetően a beruházások Tribeca Venture Partners és SecondMarket. A start-up fog épülni New York (USA), a közös irodahelyiség Fueled Collective.

Emellett hatékonyságát, Coinsetter is állítva, hogy a nagy dolcsi a biztonságot, mivel azok állítólag foglalkozik betöltött ügyfelek. „Nem cég immunis hacker. Ez egy nagyon magas prioritást, hogy összpontosítson minden nap”, magyarázza Jaron Lukasiewicz. Annak érdekében, hogy jobban védjék az ügyfelek, Coinsetter fog tenni néhány belső munka, hanem bérelt külső cégek biztonsági szempontból megvizsgálni, hogy a platform tevékenységét.

Szerint az alapító, a cég is rendszeresen egyeztetett nagyra Bitcoin biztonsági cégek és folyamatosan teszteli a platform. Mindez azért, mert Coinsetter eltérő: az új szolgáltatásnak szolgáltatások - mint rövidre vagy árrés trading-, amelyek jelenleg nem biztosított a legtöbb platformon.

Coinsetter fő célja, hogy magában foglalja a tulajdonságait egyéb szolgáltatások, és még az aggregált más platformokon. „Mi elképzelni egy nagyon nagy cég, amely több Wall Street kapcsolatos szolgáltatásokat Bitcoin”, Jaron Lukasiewicz hozzáteszi, előre egy szuper sikeres jövőt Bitcoin, és természetesen, a Coinsetter.

Via thenextweb.comEgy új Bitcoin ATM gép eltalálja a régi problémákatMiután beszéltünk Bitcoin ATM hereand itt van egy új csillag a városban: Robocoin Bitcoin első kioszk. Ez az új gép, mint egy normál ATM, de a Bitcoin. Három nap, közben a Bitcoin conferencethat közelmúltban történt San Jose, California, ez a készülék cserélt ezer dollárt a világ legnépszerűbb digitális valuta.

A Robocoin épült két testvér, Márk és János Russell, Las Vegas. De még mindig próbálják kitalálni, hogy mi köze az új gép, mivel azt üzemeltető saját nem opció most.

Az ötlet egy Bitcoin ATM januárjában született, amikor John Russel jött a projekt, mely alkalmazási módja, amit Mark Russell már dolgozik. Úgy esett egy Nevada játékgép gyártója, és hamarosan, John, a számítógép-tudomány hallgató a University of Nevada, elképzelte, és az építési prototípusok.

Mark Russell látja gép, valami közeli automatából: kereskedik egy számsorozat készpénz, de a hatóságok nem happywith gépek, mint ezek. „Azt akartuk, hogy egy vállalkozás, amely eladott digitális kód arány, de most ők minősítette Bitcoin, mint a valuta vagy egy árucikk. Tehát mi vagyunk a bind”, mondja.

Ez azt jelenti, hogy az emberek, akik a már üzemelő hasonló ATM kell változtatni a gépeiket dolgozni, vagy várja meg, amíg a Bitcoin vannak szabályok, amelyek lehet, hogy legális.

Via wired.com


Egy új város esik a Bitcoinban: először találkozik SacramentobanSacramento, Kalifornia, végül megadta magát a Bitcoin! A helyi találkozókat groupwas közelmúltban létrehozott, így a helyi cryptocurrency felhasználók és a bányászok találkozhatnak cserélni néhány ötletet. A csoport a tervek egy összejövetel július 23-án, este 7 órakor, de nincs hely még.

Emellett bejelenti a hírt a Meetup csoport oldalára, a szervezők is megjelent egy post a Reddit, ahol azt mondták, hogy „úgy tűnik, hogy érdeklődést [a Bitcoin] növekvő Sacramento”.

A szervezet a Meetup csak kéri a résztvevőket, hogy válaszolj a csoport oldalon, ezért ha mész, tudod, mit kell tennie.

Bitcoin Examiner arra törekszik, hogy segítse a helyi Bitcoin meetups növekszik, így ha szervez egy vagy tudni egy új csoportot küldjön nekünk egy üzenetet.


Új termék érkezik a Bitcoin világába: az előre fizetett hitelkártyaVan egy új csillag a Bitcoin városban: a kártyás hitel MasterCard finanszírozni... Bitcoin!

Ne legyünk túl boldog, mégis, mert ez nem ugyanaz, mintha egy kártyát, amely lehetővé teszi továbbítja a Bitcoin tranzakciók alatt. A Bitcoin kártya elsődleges feladata, hogy megtartsa euró. „A kártya működik, mint egy normál kártyás MasterCard, a különbség a felhasználók megvásárolhatják azt a Bitcoin és finanszírozza azt a Bitcoin”, magyarázza a cég képviselője, amely kezeli a kártyát.

Ugyanakkor a kártya jellemzői meglehetősen bizonytalan most, mert a honlapon nem egyértelműen, hogy milyen pénznemben a kártya felhasználása. Van információ a weboldalon, hogy felveti a különböző valuták, legalábbis a FAQ, amelyek csak a felhasználók egy fiókot.

 Amint azt a weboldalt, akkor csak követni két egyszerű lépésben, hogy a kártyát. Először regisztráljon majd megrendelni. De ha azt akarjuk, hogy rendeljen egy kártya - amely szintén a lehetőséget, hogy a pénzösszegeket SMS -, akkor meg kell fizetnie egy kezdeti díj € 58,55 (ez körülbelül £ 50 vagy $ 78,15).

Ami a Bitcoin Company, a honlap történetében nagyon friss, mivel a vállalat csak létre ez év márciusában. Mégis, a tagok ezt a csapat látszólag egy nagy tapasztalattal rendelkezik a területen előre hitelkártyák, fizetés feldolgozás és a virtuális valuta esetében.

Via coindesk.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin most vásárolhat meg egy tengerparti luxuslakást Cipruson

Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

Bitcoin alapítvány a SIBOS és a BAFT Global Council Fórumban

Post ICO

Az Atlas elindítja a kampányt egy új bitcoin-csere létrehozására

Post ICO

Az ausztrál jóléti pályázóknak ki kell jelenteniük a számítógépes pénznem eszközeit

Post ICO

A Bitcoin megszerzi az 1000 dolláros pszichológiai mérföldkövet: a kriptográfia a holdra vezet?

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

A hatóságok leállítják a Silk Road 2.0 és más weboldalakat - letartóztatnak három embert az Egyesült Államokban és Írországban

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcákon a felhasználóknak meg kell tenniük a lépéseket a biztonsági rések elkerülése érdekében

Post ICO

Az Amerikai Vöröskereszt már Bitcoyn keresztül fogadta a bitcoint

Post ICO

10 darab bitcoin mítoszok

Post ICO

Bill-splitting eszköz BillPin már működik a Bitcoin és a sörrel