A BTER hideg pénztárcájával ellopott BTC-ből 770 bounty-t jelentett be a kínai tőzsde | Hungarian.lamareschale.org

A BTER hideg pénztárcájával ellopott BTC-ből 770 bounty-t jelentett be a kínai tőzsde

A BTER hideg pénztárcájával ellopott BTC-ből 770 bounty-t jelentett be a kínai tőzsde

Valentin-nap soha nem lesz ugyanaz BTER. A kínai bitcoin feltörték a szombat, február 14, 7170 és BTC (durván $ 1.750.000) loptak el a platform hideg pénztárca. 

A cég websiteis jelenleg nem működik. A honlap egyszerű megjelenítése rövid nyilatkozatot abban a pillanatban, azonosító az ügylet kapcsolódik a hack. „7170 BTC ellopták a hideg tárca ebben az ügyletben,” olvassa az üzenetet.

Https://blockchain.info/tx/f5b0363f03e1ed8bb812c135361ea93590c831ce9f13a3750be1b93575baccc6

A hack-ben először észlelték, amikor néhány csere ügyfelei észre „számos elit tranzakciók mozgó Bter hideg pénztárca egy véletlen Bitcoin pénztárca címe” NewsBTC.com jelentett. Miután az első sor tranzakció, 7170 BTC átkerültek a másik pénztárca.

Miután a rablás, a Kína-alapú csere hirdetett 720 BTC bounty aki képes megmenteni a lopott alapok.

Addig nem volt fejlődés az egész vizsgálatot. A weboldal 247CryptoNews.com kiderült, hogy a 7170 Bitcoin voltak „egyenlően oszlik hét számlák, mindegyikük közvetített egy svájci alapú IP '46.28.204.193', amely otthont a kripto kapcsolatos honlap,”. Azonban néhány órával később a honlapján bejelentette, hogy „a közvetítő csomópont '46.28.204.193' nem volt monitoring szolgáltatás telepítve van, amely segített volna bennünket, hogy elérjük a valódi forrása hack egy sokkal egyszerűbb módja.”

247CryptoNews is beszámolt, hogy néhány BTER ügyfelek „annyira kétségbeesett” kezdték „küldő Bitcoin tranzakciók a hacker-címeket a különböző jegyzetek.”

Most minden BTER „pénztárca már leállt és a kivonás az érintetlen érmék megoldható később,” a csere után azt mondta fagyasztás összes szolgáltatást ügyként elővigyázatosság.

A támadás aggodalmat megkerülni azt a tényt, hogy a cél az volt BTER hideg pénztárca, ami működik az offline. Nem világos, hogy abban a pillanatban, hogy a hack végezték, de néhány internetes pletykák ugyanarra a gyenge pont kihasználva hackerek vissza 2014 augusztusában, amikor BTER elvesztette $ 1.65 millió NXT alapok.

A kínai árfolyam biztonsági összeomlás a második legnagyobb Bitcoin kapcsolatos hack, hogy elérje az ökoszisztéma kevesebb, mint két hónap. Januárban a szlovén csere Bitstamp elveszett kb 5 $ értékű BTC belül egy hatalmas hack, de a cég képes volt ismét emelkedni egy új és továbbfejlesztett biztonsági rendszert.

Úgy néz ki, mint a hack kismértékben befolyásolta a Bitcoin ára. Az érték egy BTC volt, egy kicsit több, mint $ 250 február 14-én, de ez alá esett $ 235 időközben.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

Az ausztrálok szeretik a Bitcoin Bill Payot

Post ICO

A Bitcoin meghódítja a Virgin Galactic-et: fizesse meg a térbeli utazást kriptográfival

Post ICO

Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt

Post ICO

A Bitcoin Core verziója 0.11.0 lett kiadva

Post ICO

A Bitcoin alapítvány örömmel látja a cryptocurrency további tanulmányait (még azok is, amelyek azt állítják, hogy összeomlik)

Post ICO

60 másodperces videóhírek összefoglalása - 2018. január 22

Post ICO

Az app, amely ellopja Bitcoinjait, a Paypal elnökei átvesznek Bitcoint és így tovább

Post ICO

A Bitcoin saját háborúból szembesülhet a kihalással

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

A Bitcoin alapítvány válaszolt Manchin levelére: Ha a Bitcoin nem virágzik az Egyesült Államokban, máshol virágzik

Post ICO

A Bitcoin két új fő támogatót nyer: az Euro Pacific-t Peter Schiff és Julian Assange