5 módja a Bitcoin alacsony árának kihasználására | Hungarian.lamareschale.org

5 módja a Bitcoin alacsony árának kihasználására

5 módja a Bitcoin alacsony árának kihasználására

Ha már figyel a Bitcoin ára az utóbbi időben, akkor már valószínűleg észrevette a nagy esést az ára az elmúlt pár napban. De még ha az ár alá esett $ 200 bizonyos esetekben nincs ok a pánikra.

Körülbelül egy évvel ezelőtt írtam egy bejegyzést a különböző karakterek a Bitcoin univerzumban. Itt van, hogy minden egyikük is profitálhatnak a jelenlegi helyzetet.

A Befektető - Vásároljon többet Bitcoin kevesebb

Az első legnyilvánvalóbb előnye a helyzet, hogy lehet kapni a Bitcoin a piszok olcsó áron. Az utóbbi időben Bitcoin volt ez a kis körül október 2013 - közel 14 hónappal ezelőtt. Van egy régi mondás szerint Rothschild báró, hogy megy a „Vásárlás, ha van vér az utcán... Akkor is, ha ez a saját”. Ez az egyik legjobb lehetőség az elmúlt évben, hogy többet vásárolnak a Bitcoin.

A kereskedők - rövid eladni Bitcoin

Az emberek gyakran elfelejtik, vagy azok teljesen tisztában azzal, hogy ez lehetséges, hogy rövid eladni Bitcoinand nyereséget áresés. A shortolás többnyire révén a vállalatok, mint például Plus500or AvaTradewho lehetővé teszi, hogy a kereskedelmi CFD.

Azoknak, akik nem ismerik ezt a shortolás alapvetően azt jelenti, hitelfelvétel egy eszköz, mint a Bitcoin, eladni, folyó áron. Majd később megvásárolhatja a Bitcoin, hogy fizesse vissza a személy vagy szervezet kölcsönzött őket eladásakor az első alkalommal kb. Remélhetőleg, ha megy, hogy visszavásárolja a Bitcoin, az árak csökkentek, így olcsóbb lesz a tárgyi eszközök megvásárlását, amelyeket meg kell visszafizetni.

A szkeptikusok - Nevess egy rajongó

Nincs nagyobb öröm, mint kárörvendő :) Ha feltétlenül utálom Bitcoin ez az idő, hogy azt mondják: „én megmondtam”, hogy annyi Bitcoin ehnthusiastics megtalálja. Valószínűleg néhány, a legnagyobb gyűlölők, mint Warren Buffetand Mark Williamswho úgy vélik, hogy a Bitcoin összeomlik a jövőben is így néz ki:

A Kereskedők - megszerzésére több bitcoin

Ha véglegesen kifizetett Bitcoin egy kereskedői, akkor ez lehet egy jó lehetőség az Ön számára. Nem úgy értem, ha elfogadja a Bitcoin révén Bitpay vagy más szolgáltatás, mint hogy cserél bitcoinokat azonnal dollárt. Inkább, ha ténylegesen töltés emberek Bitcoin hogy kapsz tartani.

Látom ezt, mint előnyt, mivel te sokkal több érmét minden eladó most. Például - kapok fizetett 15 $ értékű bitcoin, ha valaki vásárol valamit tőlem, így ma teszek körül 0.075BTC, ahol, mint néhány héttel ezelőtt lett volna csak 0.038BTC. Természetesen ez leginkább akkor érvényes, ha van egy kis Fiat valuta, mint tartalék.

Az evangélisták - (feljegyzi) Nevess egy gyűlölő

Ha egy nagy híve a Bitcoin (akárcsak én), akkor ez az idő, hogy vegye ki a kamerákat és a dokumentum összes mocskot, amit most dobott körül Bitcoin. Csak, hogy képes lenne, hogy az emberek enni a sapka a későbbiekben. Például…

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az Amerikai Vöröskereszt már Bitcoyn keresztül fogadta a bitcoint

Post ICO

Ausztrália úgy tekinti, hogy a Bitcoint pénznemként szabályozza

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

Post ICO

Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz

Post ICO

5 A bitcoin növekedését gátló tényezők

Post ICO

A kezdő útmutató a Monero-nak (Vásárlás, kereskedelem, bányászat)

Post ICO

Az Amazon továbbra is tagadja a PayBase-t. GAW Bányászok részvétele

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

Egy új és különleges Bitcoin kereskedési platform érkezik júliusban

Post ICO

Bitcoin alternatívája Bytecoin ünnepli az első blokkot, új funkciókat hirdet

Post ICO

Az Állítólagos Coindesk szinte megijedt

Post ICO

A Bitcoin most vásárolhat meg egy tengerparti luxuslakást Cipruson