5 A bitcoin növekedését gátló tényezők | Hungarian.lamareschale.org

5 A bitcoin növekedését gátló tényezők

5 A bitcoin növekedését gátló tényezők

Hat éve, a Bitcoin már jól a növekedés szempontjából. Figyelembe véve azonban a benne rejlő lehetőségeket, akkor lehet csinál sokkal jobb, ha nem lenne valamilyen factorsobstructing előrehaladásáról.

szerint a legutóbbi jelentésében, Bitcoin növekszik 25 százalékkal gyorsabb, mint az internet korai szakaszában, ami elég lenyűgöző feat önmagában. De bármi, ami készített ilyen keverjük, ilyen rövid idő alatt biztosan javítható.

A megoldás a következő öt problémákat okozhat a Bitcoin diadalt és széles körű elfogadását.

[Tweet_box tervezés = „default”] Hat éve Bitcoin már jól a növekedés szempontjából. Figyelembe véve azonban a benne rejlő lehetőségeket, lehet csinál egy sokkal jobb, ha nem lenne valamilyen akadályozó tényezők a haladást. [/ Tweet_box]

1. Rossz hírneve

Sok politikus és Fiat valuta támogatói használja ezt az érvet, hogy elutasítja Bitcoin: digitális valutát majorly használják illegális tevékenységekre. Ez igaz, hogy olyan mértékben. Azonban a nagy kérdés merül fel, hogy „hogyan teszik Bitcoin - a valuta, a rossz?”.

Készpénz használják, hogy minden fajta dolgokat. Kábítószer-kereskedők használni vásárolni és eladni gyógyszerek, rablók ellopják, és az emberek még ölni érte. Ez nem teszi készpénz eleve rossz, mert ez is használják, hogy így.

Ezek ellenfelek kell látni Bitcoin, amikor látják, készpénz: mint eszköz és erőforrás. Meg kell adni, hogy ugyanazt a perspektívát Bitcoin, és adja meg a fajta szabadságot, amit adni fiat valuták. Bitcoin csak egy erőforrás, és hogyan használják az emberek, hogy semmi köze a valuta is. Ha az emberek megértik ezt, a Bitcoin növekedés elfogadása szempontjából minden bizonnyal növelni, és ott kell lennie proaktív erőfeszítést a részünkről, hogy segítsen közvetíteni ezt az elképzelést, hogy az embereket.

2. Nem értik

Megértem Bitcoin nem éppen könnyű koncepció tekerje a fejét. Ez a méltányos részesedését a bonyodalmak, amelyek viszont egy találós kérdés, ha együtt nehéz technológiai feltételek. Emiatt minden laikus valószínűleg tartja, mint egy rendkívül technikai fogalom: kizárólag a tech-hozzáértés, a tény, hogy a fordított lassabb elfogadását cryptocurrency.

Azonban ez a megközelítés nem teljesen helytálló, hiszen több tucat honlapokat segítő Bitcoin kezdőknek. Tény, hogy az egyik 99Bitcoins' gól: ha valaki küzd, hogy megértsék a Bitcoin, és hogyan működik, akkor nyugodtan nézni a útmutató, hogyan kap az első Bitcoin.

Mi is van egy YouTube channelwhere megtalálja a választ a különböző Bitcoin kapcsolatos kérdéseket. Véleményem van szükség, hogy több interaktív online tartalom szentelt nevelése újonnan kripto világon.

3. Áringadozás

Sokan szerzett tudomást, amikor a Bitcoin cryptocurrency kitört az 1200 $ gáton 2013. November Emberek akart bejutni a valuta, hogy tudtak kereskedni, és pénzt keresni az oldalon. De az ötlet gyorsan eloszlik, amikor az emberek kezdik felismerni a Bitcoin instabilitás idején. Ez tette a befektetők félnek a befektetés Bitcoin, címkézés, biztonságos befektetési célra.

A jó hír az, hogy az elmúlt évben, az árak ingadozása csökkent. Mégis, Bitcoin kell menni hosszú utat, hogy elérje a fajta stabilitást befektetők bízhatnak.

„Meg kell, hogy [Bitcoin] számára elérhetővé kell tenni, meg kell, hogy legyen használható és szükség van rá, hogy viszonylag stabil.”

Jonathan Chester, vezérigazgatója Bitwage

A stabilitás Bitcoin eredményez gyorsabb elfogadását a valuta, és lehetővé teszi, hogy kell használni, mint a rendszeres fizetési eszközökkel.

4. Blockchain mérete

Jelenleg a blockchain feldolgozza csaknem 100.000 tranzakció naponta. A tranzakciók száma megduplázódott volumene tavaly óta, vázolja hatalmas növekedési görbe. De ez a decentralizált főkönyvi kötődik nő még az a gond, hogy most, a blockchain csak kezelni egy mazimum három tranzakció másodpercenként. Ezt a korlátot sok kérdést felvetett a skálázhatóság és a növekedés Bitcoin.

A blockchain mérete kérdést meg kell oldani, mielőtt a nagy léptékű elfogadása lehet tekinteni. Sokan felvetették megoldást a problémára, de a végrehajtás a megoldás még nem került sor.

5. A biztonsági megfontolások

Néhány korábbi események romlott Bitcoin kép és a biztonsági szintet. Mt. Gox kezelte 70 százaléka az összes tranzakció 2013-ban, majd 2014 elején, akkor csődöt, és bejelentette 850.000 BTC eltűnt miatt egy külső támadás.

Azonban mindig voltak internetes pletykák azt állítva, hogy a BTC esetleg ténylegesen manipulálható, és ellopják a korábbi vezérigazgató, Mark Karpeles. Ez az egész botrány szerzett hatalmas nyilvánosságot és eltolta egy csomó ember gondol bevezetett új cryptocurrency.

Ideális esetben, azt hiszem, az emberek nem tartják BTC online pénztárca. Bitcoin úgy tervezték, hogy a decentralizált; nincs hely a közvetítő vagy a vállalatok. Az embereknek szükségük van az önképzésre, és tartsa a digitális érmék biztonságos offline pénztárca vagy hűtőházak, hogy így könnyen elkerülhető csapkod és csalás.

Azonban a biztonsági aggályok részt a használatát Bitcoin igyekeznek kezelni a biztonsági szakértők által. Átláthatóbb és biztonságosabb megoldások kerülnek bemutatásra, de a megvalósíthatósági ezek a megoldások csak akkor bizonyult a jövőben.

Egy hat éves cryptocurrency Bitcoin érett elég jól, és néhány, a fenti problémák szinte automatikusan disappearwith időben.

Mégis, ez nem mondható el mindet. A biztonsági kérdések és a blockchain méretű kérdés megfelelő módon kell kezelni a szakértők. Csak rögzítésével ilyen problémák látjuk Bitcoin rejlő potenciál kiaknázása.

Jogi nyilatkozat: A kifejtett nézetek Jelen cikk a szerző, és nem feltétlenül tükrözik a véleményét, és nem kell tulajdonítani, 99Bitcoins.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az Atlas elindítja a kampányt egy új bitcoin-csere létrehozására

Post ICO

Mi a helyzet a Bitcoin repülővel? A SkyCraft digitális pénzeket fogad el

Post ICO

A Bitcoin evangélista Jason King 3,237 mérföldet indít a kriptokalenciában

Post ICO

Az EasyCoin készpénzmentes cseréje december 31-én készen áll a működésre

Post ICO

Bank of England dicséri a Bitcoint, és feltárja a digitális pénznem kibocsátására irányuló vizsgálatot

Post ICO

20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren

Post ICO

7 ok, amiért a Bitcoin üzlet elvesztette az ügyfeleket

Post ICO

10 000 Bitcoin bányászati ASIC chip van az európai vásárlók felé

Post ICO

Minden Bitcoin és Litecoins elment: a lengyel Bitcoin csere Bidextreme.pl feltört

Post ICO

A Bitcoin alapítvány örömmel látja a cryptocurrency további tanulmányait (még azok is, amelyek azt állítják, hogy összeomlik)

Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirált játékokat kell játszani

Post ICO

11 Szállodák és hostelek, amelyek elfogadják a Bitcoint