5 Bitcoin bővítmény, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéről | Hungarian.lamareschale.org

5 Bitcoin bővítmény, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéről

5 Bitcoin bővítmény, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéről

Körülbelül 6 hónappal ezelőtt kezdtem a Bitcoin honlapján. Akkoriban ez csak egyre népszerűbb, és volt egy nehéz találni megfelelő Bitcoin plugins és widgetek, hogy az oldalamon inkább felhasználóbarát. Ma, amikor a Bitcoin egyre több és több népszerű, akkor néhány hasznos WordPress plugin, de még mindig nem elég ahhoz, véleményem szerint. Tehát itt van a top 5 Bitcoin Dugó azt tapasztaltam, hogy segít a WordPress weboldal vagy blog.

# 1 Bitcoin kifizetések WooCommerce

Talán a legnépszerűbb plugin eCommerce WordPress helyek ma, ez a plugin lehetővé teszi, hogy elfogadja Bitcoin kiegészítő fizetési módot. Több mint 3000 letöltés a vezető Bitcoin plugin WordPress.org a mai napig.

Ha keres egy másik alternatíva, hogy ezt WooCmmerce plugint akkor is nézd meg CryptoWoo. CryptoWoonatively támogatja elfogadása 3. Valuták (Bitcoin, litecoin és Dogecoin) közvetlenül a kereskedő hűtőházak. Az integráció shapeshift.io let kereskedők elfogadják 35 más digitális valuta, és kap fizetett az egyik eredendően támogatott érméket.

# 2 Bitcoin Ticker Widget

Bár nem lehet teljesen objektív tekintetében ez a plugin hiszen szerzője oldalamon, úgy vélem, hogy a Bitcoin Ticker Widget volt valami, ami hiányzott a Bitcoin univerzumban. Emlékszem, hogy nem találtunk egyetlen bővítmény, amely megmutatja a különböző BTC árakat grafikus ábrázolása a legújabb árak. Tehát ez a plugin megmutatja árak Mt.Gox, BTC-E és Bitstamp. Azt is kapsz egy grafikus ábrázolása áringadozás az elmúlt 24 órában.

# 3 CoinWidget BTC / LTC adomány modul

Ez egyszerű widget lehetővé teszi, hogy kérjen adományokat a honlapon akár Bitcoin vagy litecoin. A megvalósítás nagyon szépen tenni, és ha rákattint a gombra adományoz egy felugró fog megjelenni, a tárca adományozni. Azt is automatikusan elküldi a címet az online pénztárca, ha kompatibilisek.

# 4 CoinBase Bitcoin fizetési bővítmény

Ha csak kívánja elfogadni a Bitcoin a kifizetéseket és nem más fizetési módok segítségével CoinBase plugin. Bár ez egy nagyon korai szakaszában plugint, úgy tűnik, hogy ezt a munkát is. CoinBase egy nemzetközi digitális pénztárca, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan vásárolni, elfogadja és használja a Bitcoin. Azt tanácsolom neked, hogy ha nem az Egyesült Államokban találhatók ne használjon CoinBase, hiszen jelenleg csak teljesen kompatibilis a amerikai lakosok.

# 5 Reddit Bitcoin Widget

Ha azt szeretnénk, hogy feltölti a honlap új Bitcoin kapcsolódó történeteket akkor használja ezt a Reddit Bitcoin Widget. Bár nem WordPress dedikált ez még mindig egy jó forrás, hogy megszerezzék a friss és érdekes tartalmat a honlapon.

Remélem találtam egy plugint, vagy két használhatja az Ön honlapján. Ha van egy érdekes Bitcoin bővítmény, amit létrehozott, és szeretné, hogy frissítse a blogomban küldj egy.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

5 A bitcoin növekedését gátló tényezők

Post ICO

A Bitcoin-felhasználók a söpredék vagy az álmodozók?

Post ICO

A 2013-as Bitcoin-cikk lehet az orosz webhely leomlása

Post ICO

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára

Post ICO

Az ausztrál jóléti pályázóknak ki kell jelenteniük a számítógépes pénznem eszközeit

Post ICO

A Bit4coin 2014-re új híreket jelentett be több mint 1000 BTC ajándékkártya értékesítése után

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

Adam Draper a Cryptolina-hoz hozzáadva

Post ICO

4 legnépszerűbb hozzászólás a BitcoinTalk-on

Post ICO

A Bitcoin meghódítja a Virgin Galactic-et: fizesse meg a térbeli utazást kriptográfival