Crypto Printing: a két világ legjobbja | Hungarian.lamareschale.org

Crypto Printing: a két világ legjobbja

Crypto Printing: a két világ legjobbja

Az új weboldal 3DP4BTC opcióit vizsgálja a Bitcoin világában, mint az általuk kínált egyedi 3D nyomtatás digitális valuta. Hírek a hét: akkor most hogy semmit a 3D-s nyomtató lehet létrehozni és fizetni érte cryptocurrency.

Ez hogyan csatlakozhat két forradalmi technológiák, 3D nyomtatás és a Bitcoin, valami nevű Crypto nyomtatás. Ez nem meglepő, hiszen ez a két tech újítások megragadta a figyelmet ott mostanában. De hogyan ez mérkőzés tett a mennyben működik? Crypto nyomtatás mutatja az NFC-képes Bitcoin és litecoin szimulakrumok például saját honlapján.

Ezen termékek vásárlása nagyon egyszerű, hiszen a rendszer meglehetősen intuitív: csak add meg választás a kosárba, adja meg a szállítási adatok és fizessen digitális valuta használatával BitPay. A simulacra kínálnak $ 17 per Bitcoin / litecoin vagy $ 30 a pár.

Bár ezek az NFC-képes simulacra a honlap kiemelt termékek, ők nem az egyetlen lehetőség érkező Crypto nyomtatás. Valójában az általuk kínált egyedi 3D nyomtatás.

Tehát csak néhány Bitcoin az Ön rendelkezésére akkor most nyomtatni elég sok mindent, hogy a 3D-s nyomtató képes. Csak használja a honlap egyedi megrendelések formában is, hogy egy STL file és az elérhetőségét. Majd visszatérünk rá egy árat és egyéb információkat.

Via cryptojunky.com5,5 millió dollár segít abban, hogy a BitCoin ökoszisztéma minden szükséges eszközzel bejussonA hivatalos elindítása a globális bitcoin itBit már megtörtént, és a cég most fejezik be a második fordulóban a finanszírozás, a Genesis blokk számol, ami a $ 3.250.000. Total, a csere emelt $ 5.500.000 és rúgott-off kereskedés hétfőn (11), kinyitása intézményi és kiskereskedők néhány kivételtől eltekintve az Egyesült Államok számára.

Ez a második fordulóban a finanszírozás benne nevek, mint a Canaan Partners és PRE Ventures, Liberty City Ventures, Ben Davenport és Jay Jordan. A csere - amelynek célja, hogy szolgálja a globális piacon irodájából Szingapúrban, Sanghajban és New York - által kezelt Rich Teo, a jelenlegi vezérigazgató, aki korábban dolgozott vezető elemzője egy pár nagy cégek.

Szerint a Teo, hogy ez most lehetséges, hogy a kereskedelem az USA-dollár, szingapúri dollár és euró. A díjak „alapján a készítő-mumus modell, ahol a kereskedők hozzátéve megbízásokat a könyvet kap egy 0,10 százalékos engedmény és a kereskedők figyelembe likviditási ki a könyv révén piaci megrendelések fizetni 0,70 százalékos vagy ennél kisebb, a kötet” A Genesis blokk magyarázza.

  itBit

Kereskedés az amerikai dollár, szingapúri dollár és euró.

De a csere keresi, vagy más módon, hogy további likviditást: egyike azoknak az intézkedéseknek a partnerség mennyiségi kereskedelmi cég professzionális árjegyzésböl.

Emellett iBit megfelelő módon foglalkozik a vonatkozó szabályozási kérdések ilyen businessby dolgozik egy vezetője Compliance Szingapúrban, csatlakozott a Thomson Reuters regisztráló szűrés és Jumio személyazonosság ellenőrzésére szolgáltatásokat. Az egyetlen dolog hiányzik egy amerikai pénzátutalási engedélyt, ami jelenleg folyik az egyes észak-amerikai állam.

És akkor, ott is itBit a fejlődés technológiai specifikációk. A csere a motor alapja NASDAQ nyílt forráskódú technológia, de a cég is Viszont a más funkciók, mint a felhő tárhely, Akamai DDoS védelem és FIX API-kat.


50.000 bitcoins AukcióNéhány hónappal ezelőtt a USMS elárverezik mintegy 30.000 bitcoinsin egy aukció Tim Draper volt az egyedüli győztes.

Gyors előre és most a USMS lesz értékesítő másik 50.000 bitcoin egy másik hasonló árverésen.

A bitcoin értékesített ebben aukción a számítógépek tulajdonában Ross Ulbricht.

Az érmék eredetileg lefoglalt 24 október 2013 maradt nyugvó, amíg január 27, 2014, amikor az Egyesült Államok Kerületi Bíróság a District of New York lépett kikötések és rendet Közbenső értékesítése Bitcoin. Ebben a sorrendben, mind az Egyesült Államokban, és Ross William Ulbricht egyetértettek abban, hogy „az Egyesült Államok, a saját belátása szerint, lehet eladni bármely részének vagy az összes ilyen bitcoin, időpontban vagy időpontokban és módon kell meghatározni a kormány. ”

Ez zárt aukció van 50.000 bitcoinokat szét két sorozat: A sorozat (10 blokkokat 2000 bitcoin) és B sorozat (10 blokk 3000 bitcoin).

További részletek iránt érdeklődők a pályázati folyamat talál részleteket a USMS honlapján: http://www.usmarshals.gov/assets/2014/dpr-bitcoins/?m=1


6 Új vállalkozások, amelyek 2014-ben elfogadják a BitcointMíg mi várható érkezése Bitcoin történt kifizetés a nagy amerikai online kiskereskedő Overstock.com, amit meg kell történnie a második negyedévben 2014, itt egy lista az új vállalkozások, amelyek a közelmúltban bejelentette, hogy elfogadja cryptocurrency.

Ez az új évben minden bizonnyal nagy digitális valuta.

1. BOND New York

A Manhattan-alapú ingatlan brókercég - szakosodott lakossági kölcsönzés és értékesítés, valamint a kereskedelmi lízing - bejelentette, hogy most elfogadó Bitcoin fizetési módként az ingatlanügyletek.

2. NRC Handelsblad

A tekintélyes holland sajtó NRC Handelsblad kell kezdeni elfogadó Bitcoinpayments az egyes cikkekhez nincs idő.

3. Vandelay Web

Ez a web és rendszerek fejlesztési cég nemrég bejelentette, hogy ma már egyetért Bitcoinas egy érvényes fizetési szolgáltatásaikat.

4. Porn.com

Porn.com most elfogadó Bitcoin, hanem két saját franchise. Használhatja a cryptocurrency kap hozzáférést exkluzív tartalom.

5. Nica élet Realty

A korábbi bankár csak használta a Bitcoinsto vesz egy darab földet Nicaragua keresztül Nica élet Realty.

6. KHI növényekkel

Ez az online áruház biztosítja ritka és egzotikus fűszerek, mint a Kratom és kava, közvetlenül az Indonéziából Polinézia és szállít egyenesen az ügyfeleinek. Ők most elfogadja Bitcoin.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bill azt akarja, hogy a kriptográfiai pénznemeket teljes mértékben jogszerűvé tegyék Kaliforniában

Post ICO

A Bitcoin közösség elidegeníti a Mt. Gox hibás mulasztás miatt: 10 reakciók listája

Post ICO

$ 3.454 billió jó ok arra, hogy vásárolni Bitcoint

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

Bitcoin 2015 ár - A Bitcoin értékének előrejelzése a tömeg bölcsességén keresztül

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez

Post ICO

1-800-Virágok, akik elfogadják a Bitcoint

Post ICO

Az Erik Voorhees Bitcoin vállalkozót, amelyet az Értékpapír- és Tőzsdebizottság terhel

Post ICO

A Bitcoin saját háborúból szembesülhet a kihalással

Post ICO

Ausztrália úgy tekinti, hogy a Bitcoint pénznemként szabályozza

Post ICO

Egy másik Bitcoin webhely harapja a port

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra